• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 81

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
To je mezinárodní verze hry, kdybys nevěděl. Nejde o jazykovou mutaci - například na americké verzi musí být překlady v americké angličtině a verze pro Spojené království pak uvádí, že překlady musí být v britské angličtině.
 

Lučištník na koni

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
59
Ajo, je to .net. Proto tam je kromě skandinávskejch jazyků ještě Thajština s Chorvatšinou :D Tak jsem trumbera
 

Deleted User - 4100157

Guest
Tak jsem se podíval na tu švýcarskou mutaci. Tam je povolená dokonce jen švýcarská němčina, komunikace se supportem v jiném jazyce není možná, a dokonce si vyhrazují právo, že nemusí odpovídat ani na automatické překlady, pokud to není srozumitelné, takže tady pravidlo dvou jazyků také hapruje, ale je v pravidlech napsána tato větička „Kurze Zitate / Sätze in englischer Sprache sind auch ohne zugehörige Übersetzung erlaubt.“ Německy jsem se nikdy neučil, dle google překladače to znamená: „Krátké citace/věty v angličtině jsou také povoleny bez souvisejícího překladu.“
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Což jsou ve výsledku dva povolené jazyky a žádný další.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Ajo, je to .net. Proto tam je kromě skandinávskejch jazyků ještě Thajština s Chorvatšinou :D Tak jsem trumbera

Chorvatsko ani Thajsko již nemají vlastní světy, hráči mohou hrát hru v thajštině či chorvatštině, ale přesměruje je to na .net svět, proto je na této jazykové verzi povolena thajština či chorvatština. Stejně tak třeba v Dánsku, proto když se podíváš na dánská pravidla, mají tam povolen jazyk thajština, je to znovu ze stejného důvodu - mezinárodní světy, kam migrovaly některé jazykové verze, které nebyly příliš úspěšné.

Proč třeba Švýcaři nemají povolenou francouzštinu, když je to oficiální jazyk, to netuším. Osobně si myslím, že by povoleno u nich být mělo, ale asi jim to bylo zamítnuto a nebo se chtějí soustředit jen na německy mluvící obyvatelstvo.
 

Deleted User - 4100157

Guest
Tady je vidět, jak kdo reaguje. Kozmicz logicky, rozumně, Biblos si jede svůj styl „mám vždycky pravdu“.

Ad 1) To, že na švýcarské mutaci je povoleno mít krátké citáty v AJ bez překladu nepovažuji za druhý komunikační jazyk. Na maďarské verzi je napsáno, že hráči mohou komunikovat i se supportem v AJ, což na švýcarské verzi povoleno není ani psát dlouhé texty v AJ.

Ad 2) Ještě že máme dnes google překladač. Takže jsem si zkopíroval arabštinu a tam je povolen jazyk pouze arabština, jak v komunikaci se supportem, tak i v případě jakýchkoliv citací musí být tyto citace přeloženy do arabštiny. Angličtina tam nemá žádné místo. Takže teze o dvou povolených jazycích na každé verzi definitivně vzala za své.
التواصل واللغة
يحظر في اللعبة وأي نظام أساسي متصل أي تعبيرات أو مصطلحات أو وسائط أو
روابط تؤدي إلى محتوى يعرض أو يوافق أو يستدعي محتوى متطرفًا أو إباحيًا أو عنيفًا أو جنسيًا أو جنسيًا أو مهينًا أو مسيئًا أو مهددًا أو غير قانوني. يشمل ذلك الإصدارات الخاضعة للرقابة أو التي تم تعديلها بطريقة أخرى.
يُحظر استخدام علامات تجارية وعلامات تجارية و / أو أسماء محمية يمكن التعرف عليها كجزء من حسابك أو ملفك الشخصي أو قريتك أو قبيلتك.
لا يُسمح أيضًا باستخدام اللعبة للإعلان المباشر أو غير المباشر عن مواقع الويب أو المشروعات أو العلامات التجارية التي لا ترتبط مباشرة بحرب القبائل وللقيام بهذا عليك طلب التصريح من فريق الدعم .
يجب أن يكون التواصل بين اللاعبين والدعم في العربية. يُسمح للدعم بالتوقف عن التعامل مع الطلبات غير القابلة للفهم (على سبيل المثال ، استخدام الترجمة الآلية).
يجب أن تكون الملفات الشخصية للاعب والقبيلة في العربية . يُسمح بالاقتباسات / الجمل القصيرة والمعروفة جيدًا من اللغات الأخرى إذا تم توفير ترجمة صحيحة في العربية مباشرةً بعدها أو قبلها
لا يُسمح للاعبين بمشاركة معلوماتهم الشخصية أو الخاصة بطرف ثالث مع الآخرين ، حيث يمكن استخدامها للتنازل عن حساباتهم أو بطرق غير مشروعة.

altawasul wallugha yahzur fi alluebat wa'ayi nizam 'asasiin mutasil 'aya taebirat 'aw mustalahat 'aw wasayit 'aw rawabit tuadiy 'iilaa muhtawaa yaerad 'aw yuafiq 'aw yastadei muhtawaa mttrfan 'aw 'ibahyan 'aw enyfan 'aw jnsyan 'aw jnsyan 'aw mhynan 'aw msyyan 'aw mhddan 'aw ghayr qanuniin. yashmal dhalik al'iisdarat alkhadieat lilraqabat 'aw alati tama taediluha bitariqat 'ukhraa. yuhzr astikhdam ealamat tijariat waealamat tijariat w / 'aw 'asma'an mahmiat yumkin altaearuf ealayha kajuz' min hisabik 'aw milfak alshakhsii 'aw qaryatik 'aw qabilatika. la yusmh aydan biaistikhdam alluebat lil'iielan almubashir 'aw ghayr almubashir ean mawaqie alwib 'aw almashrueat 'aw alealamat altijariat alati la tartabit mubasharatan biharb alqabayil walilqiam bihadha ealayk talab altasrih min fariq aldaem . yajib 'an yakun altawasul bayn allaaeibin waldaem fi alearabiati. yusmh lildaem bialtawaquf ean altaeamul mae altalabat ghayr alqabilat lilfahm (ealaa sabil almithal , aistikhdam altarjamat alali). yajib 'an takun almilafaat alshakhsiat lilaeib walqabilat fi alearabia . yusmh bialaiqtibasat / aljumal alqasirat walmaerufat jydan min allughat al'ukhraa 'iidha tama tawfir tarjamat sahihat fi alearabiat mbashrtan baedaha 'aw qablaha la yusmh lilaeibin bimusharakat maelumatihim alshakhsiat 'aw alkhasat bitaraf thalith mae alakharin , hayth yumkin aistikhdamuha liltanazul ean hisabatihim 'aw bituruq ghayr mashrueatin.

Komunikace a jazyk
Jakékoli výrazy, termíny, média nebo jsou ve hře a na jakékoli připojené platformě zakázány Odkazy na obsah, který zobrazuje, schvaluje nebo požaduje extremistický, pornografický, násilný, sexuálně explicitní, profánní, urážlivý, výhružný nebo nezákonný obsah. To zahrnuje cenzurované nebo jinak upravené verze.
Použití identifikovatelných ochranných známek, ochranných známek a/nebo jmen chráněných jako součást vašeho účtu, profilu, vesnice nebo klanu je zakázáno.
Rovněž není povoleno používat hru k přímé nebo nepřímé inzerci webových stránek, projektů nebo značek, které přímo nesouvisí s Tribal Wars, a k tomu je třeba požádat o povolení tým podpory.
Komunikace mezi hráči a podporou by měla být v arabštině. Podpora může přestat řešit nesrozumitelné požadavky (například pomocí strojového překladu). Profily hráčů a klanů musí být v arabštině. Krátké a dobře známé citace/věty z jiných jazyků jsou povoleny, pokud je bezprostředně po nebo dříve poskytnut platný arabský překlad.
Hráči nesmějí sdílet své osobní údaje nebo údaje třetích stran s ostatními, protože mohou být použity ke kompromitaci jejich účtu nebo nezákonným způsobem.


Ad 3) Zajímavé je, že třeba neudělali společnou verzi pro Dány, Nory a Švédy, když jazyky těchto tří národů jsou navzájem srozumitelné, obdobně jako čeština se slovenštinou.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Shedde, já si teda uplně nejsem jistý, zda švédština, norština a dánština jsou tak podobné jazyky, jako čeština a slovenština. Pokud se v budoucnu někdy zruší slovenský server, nemyslím si, že by to slovenské hráče automaticky házelo na naše světy, ale budou také na .net verzi. Samozřejmě, zda se hráč rozhodne hrát ve slovenštině anglické světy a nebo přejde do Česka hrát české světy, to je už druhá otázka. Zatím však zavření slovenské ani české verze nehrozí (teda alespoň doufám! :-D)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Shedde - jenže ty tu píšeš o něčem, o čem řeč nebyla - komunikace se supportem je samostatný bod pravidel. A zde byla debata jen o překladech na herních profilech. A pokud tam některé jazykové verze druhý jazyk zmíněn nemají - nevyvrací to to, že je od Inno dána možnost dvou jazyků - prostě ji jenom nevyužili.
 
Nahoru