Kavárna - Svět 88

blanin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
tím pádem každý aktivní hráč, co chce naštvat zabírajcího... může tohle udělat a borec je v háji...no, to je skvěle nastavený svět

Kozmicz

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
2.112
Na tomto světě není možné během prvního měsíce zabírat barbarské vesnice, takže pokud se z hráčovo vesnice stane barbarka, není možné ji dle pravidel zabrat. Na to hráči byli dopředu upozorněni v rámci nastavení světa. Z logiky věci je potřeba při útocích brát tento fakt v potaz a nastavit svoji strategii správně, tzn. ideálně posílat vlak šlechticů, aby hráč neměl šanci na to reagovat.

NsWh

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Nebo by bylo třeba dobré nastavit, aby nebylo možné začít znovu v případě, když budeš mít méně jak 100 oddanosti. Zrovna na začátku hry chci vidět, jak hráči budou mít k dispozici 4 šlechtice najednou :D
Protože je to velmi nemilé, když celý den pracujete na zabrání jednoho hráče a on vám pak na poslední útok jen tak začne znovu a vy máte po srandě.

Naposledy upraveno:

blanin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ano, přesně neco takového jsem čekal... Přece jenom tahle hra je na trhu už dlouho, a určitě nejsem jediný kdo tuhle srandu na začátku zažil..tady těmito krůčky které jsou spíše pro PB postupně odchází lidí za konkurencí a nakonec tady opravdu zůstanou jen barbarky.

Antíízy

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
48
2x měř, jednou řež :) o nastavení bys věděl, kdybys nebyl líná opička a podíval se :) pokud máš problém s pb, tak to vem strategicky jako já a prostě koukej a čekej, ideálně si udělej kmen a nech to spoluhráče nasypat za tebe ;)

blanin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Já věděl, jaké je nastavení :) ale nevěděl jsem, že se dá "začít znovu" kdykoliv se ti zachce a tím pádem barbarka i když jde na tebe útok..,, nikdy jsem to nepotřeboval :) .
A já nepotřebuji aby lidi v mém kmenu sypali peníze do HRY . Pro mě je to pořád hra.... a pokud tam něco málo pošlu, tak spíše proto, abych podpořil tuto hru a né proto, abych si honil ego jaký jsem šampion, že jsem vyhrál svět.. ale v reálu stojím za nic :) .

Mancunian23

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
premyslim ted jestli se pujde pak s tohoto sveta presunout na novy casual 10 jak zacne ? podle me by melo ale nejsme si jisty:)

Lamač.

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
138
premyslim ted jestli se pujde pak s tohoto sveta presunout na novy casual 10 jak zacne ? podle me by melo ale nejsme si jisty:)
Ano půjde, jakmile začne Casual 10, tak bude možné pouze přesun ze světů na aktuální poslední Casual svět co poběží, nikoliv na 9 atd..