• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 100

Kubina

Veterán
VIP
Počet poděkování
1.005
Vážení hráči,

otevíráme novou kavárnu k jubilejnímu světu 100! Světa bez dodatečných prémiových funkcí!

Váš DK Tým

To je to na co všichni celou dobu čekáme :D Svět bez PB kde bude miliarda barek a k tomu 70% dominanci.
A jako kompenzaci těm co mají celou tu dobu našetřeno na PBčkový svět, jim dáme s101 kde je kostel 3 stupňový výzkum a rychlost 1,2 a ještě si myslet jak jsme to dobře nastavili. :D:D

Gratulace k pohřbení hry. Snad máte důvod být na sebe hrdí.
Čím podle vás hru pohřbili? Tím, že umožnili hrát server bez nutnosti utrácet celou výplatu? To, co normálně funguje na jiných evropských serverech, dorazilo do Česka, a hned se mluví o pohřbení serveru nebo komunity?

Jinde je to běžné a hráči to přijímají. Ale tady, jak je zvykem, se hledá problém, kde není. Osobně to za problém nepovažuji, spíš bych se podíval na nastavení ze strany 101, které je opravdu zvláštní a místy téměř nehratelné. :):D

Čím podle vás hru pohřbili? Tím, že umožnili hrát server bez nutnosti utrácet celou výplatu? To, co normálně funguje na jiných evropských serverech, dorazilo do Česka, a hned se mluví o pohřbení serveru nebo komunity?

Jinde je to běžné a hráči to přijímají. Ale tady, jak je zvykem, se hledá problém, kde není. Osobně to za problém nepovažuji, spíš bych se podíval na nastavení ze strany 101, které je opravdu zvláštní a místy téměř nehratelné. :):D
Spíš si myslím, že jde o nějaký princip... Po několik let se jede podle nějakých "pravidel" a lidi se prostě přizpůsobili. Dost lidí si ty PB šetřilo po desítky světů, aby to mohli roztočit právě na jubilejním 100. světě a najednou, když přišel, "pravidla" se změnila. Dostali svět, kde jsou jim PB k ničemu a jako záplatu dostali 101, což je, jak píšeš, skoro nehratelný svět.

A těmi pravidly myslím "chci si zahrát = potřebuju PB".

Svět nenaplnil svůj potenciál a zábavnost. Pro mě jsou klíčové dva faktory:

1. Aby mě hra bavila.
  2. Aby tam byla konkurence a pořádná řežba.
Realita? Jedná se o pomalý a nudný svět, kde se polovina hráčů ani nepřihlásí. Důvod? Nastavení je příliš nezáživné, a tak raději volí rychlejší alternativy, jako je například s101.

Absence prémiových bodů je to poslední, co mi vadí. Naopak to ještě více znevýhodní slabší hráče, protože se tím ukáže pouze a jen skutečný skill. Jediné, co absence prémiových bodů způsobí, je to, že svět bude pomalý a akce budou mít malý rozsah. Důvod? Hráči se budou muset soustředit na ekonomiku a snažit se o maximální efektivitu využití surovin.

Absence prémiových bodů je to poslední, co mi vadí. Naopak to ještě více znevýhodní slabší hráče, protože se tím ukáže pouze a jen skutečný skill. Jediné, co absence prémiových bodů způsobí, je to, že svět bude pomalý a akce budou mít malý rozsah. Důvod? Hráči se budou muset soustředit na ekonomiku a snažit se o maximální efektivitu využití surovin.
No a to je v pořádku, ne?

Mě spíš přijde fascinující nastavení s101 :D to je antivšechno co by kdo chtěl hrát :D ale já to naštěstí řešit nemusím :D

Edit: Možná je s101 nastavení schválně takové, aby tam nikdo nešel a donutilo to jít všechny hrát s100, přestože je bez PB :)

jak vidim pan kubina to opět zvoral :D jubielni svět pohřbil jako nejvetši narcis :D proč to hlasovani daval? když to ani nedal na ten jubielni ? aby se hračum vysmal nebo proč? ps čekam ban za slovo narcis ( i když je to označeni člověka ktere neporušuje pravidla )

Zpět