Je to reálný, jen my jsme až moc špatní (údajně). Je to jen o mikrofarmení, jak dobrou máš VPN a jak moc velkou početnou rodinku máš
.
A ty Kluku s kamením jsi co za trolla? Nevím, jestli tu demenci hraješ nebo ne. Nikde jsem tě ani neviděl vyhrát svět. Jen meleš blbosti a činy žádné
.
Proč bych byl troll? Chodím sem již roky rád glosovat, dlouhodobě jsem to přeháněl a na fórum mám blokováno hodně účtů za vulgarismy, musím se krotit
Zdali demenci hraji, těžko říct
ty jsi tady velký odborník a soudce, takže nebudu učit orla létat a nechám tě v tom.
Pár světů vyhraných mám, pravdou je, že za odlišné jména ale na tom nesejde.
Já se nepotřebuji klepat do prsou, co jsem ve hře dokázal, nejsem kapela, abych pořád vyhrával
Jen tu smrdím od roku 2008 a zažil jsem ve hře opravdu toho hodně, hrál jsem na všech jazykových verzích a poznal tisíce hráčů různých úrovní, zažil jsem mnoho podvodníků ve hře, mnoho herních změn a není moc hráčů, kteří by strávili u této hry více času než já
což je smutný, že po tolika letech u toho stále hniju ale realita
Proto už si jen glosuji, ve hře jsem toho dokázal dost a tak nějak nemám již ambice hrát na českém serveru, kde je to rok od roku horší a mentalita osazenstva se razantně za roky změnila a komunita vykrystalizovala na 3-4 tábory hráčů, kteří se setkávají na každém serveru