• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 100

gibs

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
No, ty top hráče taky nechápu, bez mulťáku mi to přijde hodně nereálný.

Btw budou na s100 eventy?

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.341
Někde dřív je tu odpověď, že nebudou.

Yesík

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
15
No, ty top hráče taky nechápu, bez mulťáku mi to přijde hodně nereálný.

Btw budou na s100 eventy?

Je to reálný, jen my jsme až moc špatní (údajně). Je to jen o mikrofarmení, jak dobrou máš VPN a jak moc velkou početnou rodinku máš :cool:.

A ty Kluku s kamením jsi co za trolla? Nevím, jestli tu demenci hraješ nebo ne. Nikde jsem tě ani neviděl vyhrát svět. Jen meleš blbosti a činy žádné :D.

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
240
Je to reálný, jen my jsme až moc špatní (údajně). Je to jen o mikrofarmení, jak dobrou máš VPN a jak moc velkou početnou rodinku máš :cool:.

A ty Kluku s kamením jsi co za trolla? Nevím, jestli tu demenci hraješ nebo ne. Nikde jsem tě ani neviděl vyhrát svět. Jen meleš blbosti a činy žádné :D.
Proč bych byl troll? Chodím sem již roky rád glosovat, dlouhodobě jsem to přeháněl a na fórum mám blokováno hodně účtů za vulgarismy, musím se krotit :D
Zdali demenci hraji, těžko říct :Cray ty jsi tady velký odborník a soudce, takže nebudu učit orla létat a nechám tě v tom. :cool:
Pár světů vyhraných mám, pravdou je, že za odlišné jména ale na tom nesejde. :D
Já se nepotřebuji klepat do prsou, co jsem ve hře dokázal, nejsem kapela, abych pořád vyhrával :p

Jen tu smrdím od roku 2008 a zažil jsem ve hře opravdu toho hodně, hrál jsem na všech jazykových verzích a poznal tisíce hráčů různých úrovní, zažil jsem mnoho podvodníků ve hře, mnoho herních změn a není moc hráčů, kteří by strávili u této hry více času než já :D což je smutný, že po tolika letech u toho stále hniju ale realita :D

Proto už si jen glosuji, ve hře jsem toho dokázal dost a tak nějak nemám již ambice hrát na českém serveru, kde je to rok od roku horší a mentalita osazenstva se razantně za roky změnila a komunita vykrystalizovala na 3-4 tábory hráčů, kteří se setkávají na každém serveru :D

Naposledy upraveno:

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.341
Jo, jo, s těmi přezdívkami a blokacemi máš naprostou pravdu. :) Takže Yesíku, až budeš o hře znát tolik jako Kluk s kamením, tak pak teprve ho napadej. A přečti si znovu pravidla fóra - urážky tu nejsou přípustné. Být já stále v týmu, tak máš příspěvek smazaný.

Davidhurak

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Komédia toto…pomerajte si ich a kto ma väčší ma pravdu :D