- Počet poděkování
- 1
Gratuluji Karmě k ovládnutí světa ... akorát že vůbec.
Jen pro lidi, které to zajímá. Karma vyhrála svět, protože se ŽÁBY proti nim neotočili a šli s němi do spojka. Byla možnost jít tři kontinenty proti Karmě, ale Žáby ukázali pojem LOAJALITA. Karma za to dohodla, že ve VK budou mít ŽÁBY 12 míst.
Včera bylo od Karmy oznámeno, že dostanou žáby 3 místa ve VK a ještě si ty tři hráče vybere sama KARMA.
Gratulujeme, xoxi ten diplom si doma záramuj jako jedinej úspěch ve svém životě)
Třeba se toto bude hodit kmenům, které budou v budoucnu chtít s tímto ....klučinou.... spolupracovat
VYUŽÍT - NAMAZAT MED KOLEM HUBY - ODHODIT
Já mám pocit, že zrovna mistr odpalovač jako TY nemá nejmenší právo tady něco psát.
Reálně mi řekni kdo si zaslouží za svůj VÝKON na s100 u žab placku ? (Nepočítám ty kteří ji dostali)
Kdokoliv kdo se tam snažil, bránil a byl odhodlaný hrát i když situace nebyla přívětivá, tak VK dostal. Naopak ti, kteří se na to vykakali jako například TY na jehož účtu jsem musel sedět já a další Karmagedonci nedostanou ani bobek.
Jak řekl sám xox : Neměl bych problém jim dát těch míst klidně i 20. Ale nezaslouží si je...
A tak to je. Reálně 70% vás to odpálilo, házeli ste zástupy když vás tam rasili a teď jste všichni ublížení.
Duševní mrzáci a nic víc.
Tady budeš vypisovat o tom, že kdyby to do nás žáby otočili a podobný kakance. Když víme jak "EXCELENTÍ" výkon ste předvedli proti nožům, tak situace by byla stejná kdybychom to pustili do Vás

Takže my si užijeme s xoxem diplom a prodáme sourozence a ty můžeš jít hrát baseball když ti to odpalování jde