• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 100

kvetosek11

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Gratuluji Karmě k ovládnutí světa ... akorát že vůbec.

Jen pro lidi, které to zajímá. Karma vyhrála svět, protože se ŽÁBY proti nim neotočili a šli s němi do spojka. Byla možnost jít tři kontinenty proti Karmě, ale Žáby ukázali pojem LOAJALITA. Karma za to dohodla, že ve VK budou mít ŽÁBY 12 míst.

Včera bylo od Karmy oznámeno, že dostanou žáby 3 místa ve VK a ještě si ty tři hráče vybere sama KARMA.

Gratulujeme, xoxi ten diplom si doma záramuj jako jedinej úspěch ve svém životě :))

Třeba se toto bude hodit kmenům, které budou v budoucnu chtít s tímto ....klučinou.... spolupracovat :)

VYUŽÍT - NAMAZAT MED KOLEM HUBY - ODHODIT

Já mám pocit, že zrovna mistr odpalovač jako TY nemá nejmenší právo tady něco psát.
Reálně mi řekni kdo si zaslouží za svůj VÝKON na s100 u žab placku ? (Nepočítám ty kteří ji dostali)
Kdokoliv kdo se tam snažil, bránil a byl odhodlaný hrát i když situace nebyla přívětivá, tak VK dostal. Naopak ti, kteří se na to vykakali jako například TY na jehož účtu jsem musel sedět já a další Karmagedonci nedostanou ani bobek.
Jak řekl sám xox : Neměl bych problém jim dát těch míst klidně i 20. Ale nezaslouží si je...
A tak to je. Reálně 70% vás to odpálilo, házeli ste zástupy když vás tam rasili a teď jste všichni ublížení.
Duševní mrzáci a nic víc.
Tady budeš vypisovat o tom, že kdyby to do nás žáby otočili a podobný kakance. Když víme jak "EXCELENTÍ" výkon ste předvedli proti nožům, tak situace by byla stejná kdybychom to pustili do Vás :) Scénář jiný, ale výsledek stejný s rozdílem toho, že by na zástupech seděli nože a ne my...
Takže my si užijeme s xoxem diplom a prodáme sourozence a ty můžeš jít hrát baseball když ti to odpalování jde :)

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
124
Nechci být za úplného škarohlída, nejde mi o to popírat kvality hráčů kteří ten svět vyhráli ani fakt že to odmakali, ještě když je to svět bez PB v poměrně slušném čase (Jen nevím jestli pointa světa bez PB s rychlostí 1,6 je vyhrát za půl roku), vím jak je to těžké když se hraje na těch pozicích kde se opravdu bojuje nebo na zástupech, moje kritika směřovala trošku jinam ale možná že to co chci je utopie vzhledem k velikosti a kvalitám CZ/SK scény.

Prostě mě mrzí že svět který měl být nějakým způsobem vyjímečný a dle vlastních slov se na něj těšilo spousta hráčů a možná měl být i přehlídkou toho nejlepšího na naší scéně zůstal daleko za očekáváním a stal se z něj spíše průměrnější svět kde se sejde jedna organizovaná parta bez významnější konkurence a i když tam jsou kmeny které mají šanci zabojovat o své místo pod sluncem (jako například Žáby) tak prostě jim stačí odehrát takový svět na půl plynu a spokojit se s rolí jakéhosi pomahače k úspěchu, tím spíše pokud to je jak tady psal kvetosek že vlastně nebýt lidí od Karmy co tam seděli na zástupech tak by Žáby už ani nebyly, to je fakt smutný...

A vlastně svět který měl být nabitý kvalitami naší scény se statisticky/bojově dá srovnat s několik měsíců mladší a slabší S102 kde na to taky půlka světa prdí a hraje tam spousta no name hráčů :D a neměli jsme domluvenou spolupráci s někým na každém kontinentu.

Naposledy upraveno:

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Miško, tebe sa nečudujem keď máš vychádzky z ústavu mimo ľudstva.
Nevím jestli se nepletu nejsem slovák ale myslím že máš špatné i po l a navíc v ústavu je ten blb co mi místo postupu vypočtu složitého příkladu poslal nějáké video s jídlem (blázen a děkuju moderátorovi grepolis discordu i za varování že bude TBU či ban)

Gándhí

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
25
Nechci být za úplného škarohlída, nejde mi o to popírat kvality hráčů kteří ten svět vyhráli ani fakt že to odmakali, ještě když je to svět bez PB v poměrně slušném čase (Jen nevím jestli pointa světa bez PB s rychlostí 1,6 je vyhrát za půl roku), vím jak je to těžké když se hraje na těch pozicích kde se opravdu bojuje nebo na zástupech, moje kritika směřovala trošku jinam ale možná že to co chci je utopie vzhledem k velikosti a kvalitám CZ/SK scény.

Prostě mě mrzí že svět který měl být nějakým způsobem vyjímečný a dle vlastních slov se na něj těšilo spousta hráčů a možná měl být i přehlídkou toho nejlepšího na naší scéně zůstal daleko za očekáváním a stal se z něj spíše průměrnější svět kde se sejde jedna organizovaná parta bez významnější konkurence a i když tam jsou kmeny které mají šanci zabojovat o své místo pod sluncem (jako například Žáby) tak prostě jim stačí odehrát takový svět na půl plynu a spokojit se s rolí jakéhosi pomahače k úspěchu, tím spíše pokud to je jak tady psal kvetosek že vlastně nebýt lidí od Karmy co tam seděli na zástupech tak by Žáby už ani nebyly, to je fakt smutný...

A vlastně svět který měl být nabitý kvalitami naší scény se statisticky/bojově dá srovnat s několik měsíců mladší a slabší S102 kde na to taky půlka světa prdí a hraje tam spousta no name hráčů :D a neměli jsme domluvenou spolupráci s někým na každém kontinentu.

Já bych jen chtěl reagovat na tu "výjimečnost světa".

On by to byl svět výjimečný, se spoustou kvality. Bohužel, pouze za podmínky všech PB funkcí.
Tady vidím jako brutální chybu INNO to, že vlastně nebylo "prohozeno" nastavení s100 a s101. Jubilejní svět se všemi vymoženostmi by do hry přivedl 90% všech kmenů, které hrají v nějakém "ustáleném" složení a nabídl by tak i pro hráče, kteří by nebyli aktivně zapojeni docela zajímavou podívanou plnou zvratů, podrazů, diplomatických tahů a zároveň herní kvality jak jednotlivců, tak kmenů. Takhle prostě nemohli lidi vysypat hradby atp. A to se u některých jedinců podepíše na kvalitě výkonu a motivaci hrát..

A co se týká VK pro Žáby (pouze z doslechu), když se na to vybodneš, necháš si doma sekat offky, sedí u tebe zástupy, tak si myslím, že mít takhle "VÝZNAMNOU" placku jen za účast není úplně v pořádku.. :D

eCko.

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
78
Jn, nastaveni bylo silene, je to skoda..snazili jsme se jim to tu psat jeste pred zacatkem.
Oni nechteli dobrej svet kvalitnich hracu, dali prednost tomu, ze se vrati do hry nekdo, kdo to hral hru nekdy pred 5-10 lety a ten nebude chtit svet s pb.
A to, ze ve stejnej cas spustili rovnou i s101, to byl total fail.
Skoda, byla sance, ze se sejde hodne kvalitnich kmenu a bude to zajimavejsi a tim nastavenim to zazdili a asi uz zadnej svet nebude naslaplej no.

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Vůbec nevím, co se na s100 dělo, a jsem asi ten poslední, kdo by chtěl bránit lidi jako Komora. Nicméně, pokud Žábáci zvolili svou obvyklou taktiku – uzavřít s někým co nejdřív diplo a proafkovat se k výhře, tak se nelze divit, že to občas i neklapne. Sorry, hoši. Zejména když uzavřu diplo s někým, kdo má 100+ lidí, musím počítat s nejhorším a přizpůsobit tomu svou hru.

Btw: Kde jsou všichni ti kecálkové, co tu slavili svět bez PB a nadávali všem, kdo upozorňovali, že je to blbost? Otevřel jsem si seznam výherců a vidím tam hlavně lidi, kteří vyhrávají i běžné světy s PB. Že by to nakonec vůbec nebylo o těch pbčkách?:eek:

olegwinner

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Já byl rád za to, že byl svět bez pb. Gratuluju vítězům, škoda, že jste si to nevybojovali úplně na férovku, ulehčilo vám to vedení GOAT co to položilo a potom nonocz a loppu co byly u nás krysy. Ale stejně mě to chvíli bavilo a snad jsem pár z vás trochu potrápil.

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
32
Okej, nechme stranou diskuze kdo si to zaslouží, či ne, na tom se neshodnem. Mě by zajímalo, proč nám xox neřekl hned poté co nože začali odpalovat, že jsme hráli tužku a do VK vezme jen 3 lidi? Proč nám tvrdil, že jich bude 12, nebo minimálně to nerozporoval a zdržoval to až do úplného konce?