• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 100

Okej, nechme stranou diskuze kdo si to zaslouží, či ne, na tom se neshodnem. Mě by zajímalo, proč nám xox neřekl hned poté co nože začali odpalovat, že jsme hráli tužku a do VK vezme jen 3 lidi? Proč nám tvrdil, že jich bude 12, nebo minimálně to nerozporoval a zdržoval to až do úplného konce?
Klidně když se na tom neshodneme můžeš napsat, proč ne, rád by mě zajímal názor na tuto věc někoho jiného :D A jak jsem již zmiňoval hned před začátkem světa bylo jasně uvedeno číslo 12 s tím, že se nebude prosazovat to, že je někdo něčí kamarád a někdo ne, kdo si zaslouží dostane, asi jeho mylná představa o tom, že 12 lidí z 80 (nebo kolik jste jich na začátku měli) zahrají tak, aby nebyl pochyb vůbec o tom, jestli si zaslouží nebo nezaslouží VK. Za mě jsem hlasoval pro to, aby nebyl nikdo třeba ve VK, jen já jsem tak trošku v tomto zlej a on dost férový, aby tomu tak bylo.

Mě jen zajímá odpověď na otázku, co jsem dal. O ničem jiném diskutovat nechci. Po skončení světa všechny skutečné i domnělé křivdy zapomínám a jdu hrát dál. Kdybych měl být naštvaný věčně na každého, u koho mám pocit, že mi ublížil tak hraju sám.

Mě jen zajímá odpověď na otázku, co jsem dal. O ničem jiném diskutovat nechci. Po skončení světa všechny skutečné i domnělé křivdy zapomínám a jdu hrát dál. Kdybych měl být naštvaný věčně na každého, u koho mám pocit, že mi ublížil tak hraju sám.
odpověď na otázku jsi dostal, proto jsem ti následně položil otázku já a také čekám na odpověď :P

Já jsem taky odpověděl, tak děkuji za přínosnou diskuzi :Yes

Já jsem taky odpověděl, tak děkuji za přínosnou diskuzi :Yes
mě by jen zajímalo, zda-li si někdo reálně myslel, že by mohl mít v kmeni plných hráčů, co nezahráli za celý svět ani prd a něčí mulťáky toho udělaly 100x víc než oni dohromady a měli by 12 míst :D

heh sotva den od vyhry tu a už si tu honí ego
Karma už davno není ta když sem ji zakládal
Aspoň víte ským neuzavírat diplo
Radoby spička cz dk nebo jak se tu chlubí vás stejně nakonci podělá ve svůj prospěch
Jubilejní svět tojo

heh sotva den od vyhry tu a už si tu honí ego
Karma už davno není ta když sem ji zakládal
Aspoň víte ským neuzavírat diplo
Radoby spička cz dk nebo jak se tu chlubí vás stejně nakonci podělá ve svůj prospěch
Jubilejní svět tojo
Neskončil jsi náhodou? Já jen tak, že důvod tvého winu a individ. úspěchu bylo to, že už to "nezapneš" :D A nezapomeň, že nejsi TEN JEDINÝ, který Karmu zakládal a kdo u toho u začátku byl :D

To že někdo skončil znamená, že nemůže diskutovat/komentovat na fórum?
Hádám, že nechce hrát s takovými loupáky, jako jste vy, sliboctechny a prospěcháři :D

Charakter se nepozná na tréninku, ale až v zápase :) Aspoň zase pár dalších zjistilo, co jste za bandu :Yes

To že někdo skončil znamená, že nemůže diskutovat/komentovat na fórum?
Hádám, že nechce hrát s takovými loupáky, jako jste vy, sliboctechny a prospěcháři :D

Charakter se nepozná na tréninku, ale až v zápase :) Aspoň zase pár dalších zjistilo, co jste za bandu :Yes
Jak píšeš, zjistilo se hezky jak ten "snowball" nejde zastavit a jak jsou na tom někteří herně špatně, když naskočí pár útoků, tak to odpalují nebo potřebují zástup :D

Časem dospěješ snad do stavu, kdy se povzneseš na tím, jak někdo prožívá virtuální hru a myslí si, jak moc je dobrý, akorát že vůbec :D

Zpět