• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 100

jack komora

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
36
Zcela určitě, rozumím tomu, že někdo tomu nechce věnovat čas a energii, potom nechápu, proč to vůbec zapíná a ještě se kasá, jak je popředu a povyšuje se nad ostatními na začátku světa.Ale ve chvíli kdy přijde k fázi, kdy se ukáže kdo je na tom jak, tak končí nebo odpaluje :D:Jester

Naposledy upraveno:

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
251
Proč to vůbec zapíná? :D To je hodně hloupý dotaz, to je jako kdybys tvrdil, že fotbalista musí dohrát celý zápas, jinak tam nemá smysl jezdit :D
Kdo se povyšoval nevím, možná xox, který žral svoje účty a tvořil si hru jen pro svůj prospěch? :D Jak jsem se případně povyšoval? Že jsem si vzal svoje účty? Nebo co to blábolíš chlape? :D
Ale ve chvíli kdy přijde k fázi, kdy se ukáže kdo je na tom jak, tak končí nebo odpaluje :D:Jester
Nevím, napadlo tě třeba vůbec, že existují lidé, kteří nechtějí trávit čas u věci, která je přestala bavit tak tu hru nebo činnost přestanou vykonávat?:D

jack komora

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
36
Proč to vůbec zapíná? :D To je hodně hloupý dotaz, to je jako kdybys tvrdil, že fotbalista musí dohrát celý zápas, jinak tam nemá smysl jezdit :D
Kdo se povyšoval nevím, možná xox, který žral svoje účty a tvořil si hru jen pro svůj prospěch? :D Jak jsem se případně povyšoval? Že jsem si vzal svoje účty? Nebo co to blábolíš chlape? :D

Nevím, napadlo tě třeba vůbec, že existují lidé, kteří nechtějí trávit čas u věci, která je přestala bavit tak tu hru nebo činnost přestanou vykonávat?:D
Cítím jen snahu si obhájit - “jsem na koni hraju a hra mě baví a chci hrát, dostávám par útoků a katu, hra mě neba a je zbytečné tu trávit čas” dost špatný mindset.

A k tvému příkladu fotbalu - ve chvíli kdy v 30. minutě začnu “brečet”, že to nemá smysl, že je soupeř takový a makový a odejít ze hřiště ať to dohraje tým v 10ti, místo toho kousnout se, tak nevidím důvod proč ho hrát ;)

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
251
Ok, tvou reakci chápu už jen na sílu tlačenou, abys měl poslední slovo a mohl si nad tím Cenzored :D:D
Vůbec mě vlastně nezajímáš, tak mi tu nepiš blekoty, xox je slaboučkej a tím bych to uzavřel :)

Naposledy upraveno moderátorem:

jack komora

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
36
Přesně tak, zvyšuje mi to strašně ego napsat fakta o někom tak bezvýznamném :Yes to, že ti xox leží v žaludku je tvůj boj, nevyjádřil jsi se k ničemu i přesto, že tu blekotáš svá “moudra”. Nedělej si to proto ještě horší, když už tvá herní stránka není dobrá, tak alespoň měj ten status toho, co tomu všemu rozumi “teoreticky” :Good