• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 100

Ještě by bylo super, kdyby Inno opravdu našlo řešení pro problém s multaky a nepovolenými skripty. Kdyby tohle dokázali ošetřit, mohli bychom si zpět užít tu původní atmosféru Divokých kmenů, kde šlo o skutečné strategické myšlení a férovou soutěž. Bez těchto nefér výhod by hra byla mnohem zábavnější a férovější pro všechny. Určitě by to pomohlo, aby se hráči víc soustředili na dovednosti a strategii, místo toho, aby museli řešit podvody.

Děkuji Inno a administrátorům za super nastavení světa. Původně jsem tam nechtěl, ale za těchto podmínek mi to nedá. Vidím to jako velký krok správným směrem. Nenechte se rozladit negativními výkřiky. Paráda!!

Poprosím Inno, aby s neaktivními prémiovými funkcemi odstranili i všechny akce, nebo alespoň znemožnili používání pb v nich, neboť zákaz prémiových funkcí jinak ztratí smysl, dík.

Poprosím Inno, aby s neaktivními prémiovými funkcemi odstranili i všechny akce, nebo alespoň znemožnili používání pb v nich, neboť zákaz prémiových funkcí jinak ztratí smysl, dík.
Pokud se nepletu, tak na tomto světě události spuštěné nebudou vůbec. Ale ještě to ověřím...

Však to je jasné, že tam akce nebudou to asi očividně vědí všichni až na toho kdo dané svět zakládá. :D ach jo

Líbí se mi tady názory některých, co si myslí, že to vybalancuje rozdíl mezi hráči jsem zvědav kolik z vás na tom světě vydrží do konce. :) je vidět, že dané hře rozumíte podobně jako ti co se oni starají.

Však to je jasné, že tam akce nebudou to asi očividně vědí všichni až na toho kdo dané svět zakládá. :D ach jo

Líbí se mi tady názory některých, co si myslí, že to vybalancuje rozdíl mezi hráči jsem zvědav kolik z vás na tom světě vydrží do konce. :) je vidět, že dané hře rozumíte podobně jako ti co se oni starají.
Mně se nastavení líbí asi stejně jako tobě.. takže vlastně vůbec, ale když už zakázat (až na pu, su) pb, tak úplně.

Svět bez trhu a vlajek hodně znevýhodní slabší hráče, kterých je vcelku dost. Ne každý umí efektivně rabovat a sedět u toho celý den. Jak to hráči vyřeší? Zapnou si auto skripty a jedou bomby nebo farmí mulťáky. Neskutečná zábava....

s101 bez komentáře.

Někdo mezinárodku? :King

Jako udělali svět který si už hodně dlouho přály někteří. Je to skoro jak první světy až na nějaké inovace. A z druhého hlediska jako svět 100 je i správné. A celkem dost hráčů třeba to přiměje zkusit tento svět, a zaplní se více než 4 kontinenty. A jestli to pomůže vyvážit poměr mezi hráči kteří to umí a kteří ne tak to se teprve pozná, nedá se usuzovat z nastavení dopředu, jak to půjde slabším hráčům. Třeba jim to bude pasovat a všichni si užijí hru.

Jako udělali svět který si už hodně dlouho přály někteří. Je to skoro jak první světy až na nějaké inovace. A z druhého hlediska jako svět 100 je i správné. A celkem dost hráčů třeba to přiměje zkusit tento svět, a zaplní se více než 4 kontinenty. A jestli to pomůže vyvážit poměr mezi hráči kteří to umí a kteří ne tak to se teprve pozná, nedá se usuzovat z nastavení dopředu, jak to půjde slabším hráčům. Třeba jim to bude pasovat a všichni si užijí hru.

Přáli někteří? 5 lidí na forum? Jestli chtěli svět bez pb, tak ať jdou hrát klasik.

Bohužel to více lidí odradí než přiláká :( a ty co to přiláká se stanou stejně do pár týdnů potravou těch co to musí jít hrát jen kvůli tomu, že se jedná o s100. Škoda promrhaného potenciálu, těšil jsem se na velký svět. :(

Zpět