• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 102

gibs

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Taky by mě docela zajímalo, proč support neřeší, že hustota vesnic v nitru Toi je asi desetkrát vyšší než u ostatních. Že to není náhoda je asi jasný všem :D

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
124
Třeba protože jsme se registrovali s úmyslem jít farmit PB bez většího plánu tady hrát a po 24 hodinách to dopadlo tak že jsme měli 3 kmeny hráčů kteří chtějí hrát a přesunuli jsme se na jednu světovou stranu která se tímhle výrazně nahustila? Notabene nebyli jsme na SZ jediní kdo se takhle hromadně přesunul? Protože to udělala třeba Pohoda se svými dvěmi kmeny? (nevím jestli z blbosti nebo potřeby pomstít se za S95) a dostali výprask :D

CarbonAuto

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
35
Existuje takový trend, na konci ochrany se všichni stěhují na kraj mapy - jako kmen, tzn všichni k sobě. Stačí vzít kružítko, dát to na ty hustě umístěné vesnice a vytvořit na obrazovce kružnici. Poté, jakmile si nasadíš brýle, tak uvidíš to stejné i u Vás, a nejen tam, i u GOATu, proč tedy nepíšeš i na svůj kmen a Vaše spojence? Ještě k tomu, když jsi takový matador.

Takže klasika česká, prohrávám, tak to hodím na fér hru. Raději přidej rudu k dílu a začni hrát, ještě jsem od Tebe neviděl ani jeden útok a rank podporovatele je taky podprůměrný - na to, pod jakým tlakem jste, tak začni u kořenové příčiny.
Krásný večer přeji

Kodlys

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
20
Totální neschopnost.. Nejste schopni si pobírat zástupy, každou akci AFK účty.. Katovačky, které chodí 30 hodin od hranic ? K čemu vám je, když shodíte selák někde v zázemí a offka se vám pak týden vrací domů ? :D Udělejte si pořádek ve vlastních řadách a pak pojďte brečet, jak TOI dělá to a to.. Jak píše Carbon, typické čecháčkovství. Ne aby ste přijali hru, tak prostě to musíte na něco hodit, ikdyž váš výkon stojí za .....

gibs

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
To jsou fascinující myšlenky. Chcete mi teda říct, že když si sečtu vesnice podle kmenů na daném kontinentu, vyjde mi na K44 3654 vesnic a na K45 3158, tak je to daný tím, že jste si na začátku každý přesunul vesnici? Bylo Vás teda kolik, 500? Do toho nepočítám barbarky, které u vás docela zázračně rostou i teď nové )

Mně je asi jedno, jestli lžete sami sobě nebo ostatním, ale přijde mi to prostě extrémně zbytečný :D

Tady nikdo nebrečí, že vyhráváte, vyhráli byste tak jako tak, kvalitní hráče máte. Proto mi ty čachry přijdou k ničemu.

Moje výkony hodnotit nemusíte, nikdy jsem se netajil ani na našem fóru tím, že už žádnej dravec nejsem a nebudu :D chtel jsem končit asi před dvěma měsíci, nakonec mě probral jen ten konec spojka.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
124
No, jestli si někdo od nás pořídil tunu barbarek v našem zázemí tak už s námi buďto nehraje nebo se k nim nemá vzhledem k tomu jak dlouho tam ležely bez toho aniž by o ně někdo projevil zájem a dokonce myslím že dost z nás to náhlé množství zbarbařelých hráčů překvapilo a v jednu chvíli mohly představovat spíše komplikaci než užitek, asi tolik ti k tomu můžu říct.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
124
Ale existuje tam určitá matematika, za prvé masivní přesun hrál obrovskou roli, pokud se nemýlím tak s přesunutými hráči se spawnují i nové barbarky, za druhé již předtím zmíněné kmeny pohody které tuším byly také 3, to už je celkem velká raketa hráčů a pokud jsem měl pravdu v první bodu tak s nimi i spawnuté barbarky, za třetí naprostý nepoměr oproti zbytku světa v rychlosti zabírání hráčů na našem kontinentu což vedlo k tomu že mnoho hráčů od našich soupeřů házelo brzký nový začátek ale většinou v dosahu svých kmenů takže opět na stejném kontinentu.

Já chápu že v DK se děje spousta shady věcí, vím že lidi používají mnoho nepovolených scriptů, že mulťáky jsou už běžná praxe atd atd. pořád bych v tomhle ale hledal spíše logiku než něco divného, protože přece jen core hráčů se kterými hrajeme potkáváme každý den už rok a půl a nikdy nedávali na odiv tenhle typ hry.

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
Mám rád fun facts a tady je třeba jeden:
Na světě je 24k vesnic. Tohle je poloha vesnic s pořadovým číslem 16k-24k (většina je na kraji).

image.png