- Počet poděkování
- 170
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kdo by na tebe nebyl toxic a neztratil IQMyslím si, že větší úbytek hráčů má na svědomí toxicita komunity a snižující se průměrné IQ hráčů.

Ragebait 0/10kdo by na tebe nebyl toxic a neztratil IQ![]()
Mně když někdo v dětství udělal bebíčko, nebo když jsem dosáhl důležitého životního milníku, tak jsem šel za mámou. Ty nemáš mámu?Diskutuji o pokusu zničit mou práci a oznamuju o zom že dnes oslaví můj youtube kanál 3 měsíce
No to teda. Radši si napiš do profilu, že chodíš spát po večerníčkovi, ať na tebe nikdo až do zakokrhání kohouta neútočí. Je třeba si jasně vymezit červené linie a tvrdě potrestat každého, kdo se opováží je překročit.Mám ale půjdu na něj s pomstou 6. útok byl před 12 hodinami to jsem spal. Nedovolím aby někdo dobyl mou vesnici když spím.
No jo, fakt to tam máš. Jak to mohli nepochopit? To neumí číst? Drželi vůbec někdy v ruce slabikář?Mám tam napsáno že nesnáším PvP a natáčím videa, stavím a útočím jen na NPC ale jestli bude ještě jeden útok udělám výjimku.