- Počet poděkování
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak si ty suroviny zarámuju?, myslím že poměr je moc velký a na člena kmene by se nesmělo útočitDivoké kmeny jsou strategická hra, kde útočení a rámování surovin je až na výjimky hlavní podstatou hry. Dále to je pak spolupráce kmenů.
Hráč je chráněn před útoky po dobu začátečnické ochrany, kdy má možnost si vybudovat armádu a vesnici. Po této době ještě 60 dní je chráněn poměrem 1:20 počtu bodů.
Samotné útoky mimo kmen nijak omezovat nebudeme na dalším světě, o čem lze přemýšlet, tak je nemožnost útočit na člena kmene.
Na světech se zjednodušeným výzkumem je to skutečně naopak a znevýhodněnej je útočník. Potřebuješ mít alespoň o 1 špeha víc než obránce.Ahoj, mám tady takovej dotaz, může mi někdo vysvětlit fungování špehů na tomto světě? Zdá se mi, že ty špehové chcípou strašně easy nějak mi to přijde, že je to strašně useless jednotka.
Na předchozích světech jsi musel mít 2x tolik špehů, aby jsi se ubránil a tady mi to přijde, že je to 1:1
Upřímně ten “nádor” uprostřed každého serveru je do očí bijící a roky s tím nic neděláte. Místo neustálého tvrzení, že něco „prověřujete“, by bylo lepší dělat mrtvého brouka, protože už je to vážně směšné. Tyhle řeči mě uráží. Děláte z hráčů úplné hlupáky. A o trestech prosím raději vůbec nemluv, pokud je pro vás úspěch dát ban jednomu z tisíce účtů, tak gratuluji. Ale zbylých 999 tam zůstává a dál hraje.Každé nahlášení v ticket systému na porušení VoP a pravidel hry (jež jsou jejich součástí ) je prověřováno a pakliže došlo k porušení pravidel také potrestáno.
Máte možnost jako každý využít ticket systém a porušení pravidel nahlásit.
led 11, 15:16
Důležité: Informace o připravované změně pravidel hry ohledně scriptů