• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 104

a @Kubina na svět 105 prosím omezení posílání útoků na hráče furt dokola už dva týdny na mě někdo vyděláva ale stejně vše dám to prémiového trhu ale prosím mě by to třeba nebavilo furt na někoho bez armády nonstop útočit

Divoké kmeny jsou strategická hra, kde útočení a rámování surovin je až na výjimky hlavní podstatou hry. Dále to je pak spolupráce kmenů.
Hráč je chráněn před útoky po dobu začátečnické ochrany, kdy má možnost si vybudovat armádu a vesnici. Po této době ještě 60 dní je chráněn poměrem 1:20 počtu bodů.

Samotné útoky mimo kmen nijak omezovat nebudeme na dalším světě, o čem lze přemýšlet, tak je nemožnost útočit na člena kmene.

Divoké kmeny jsou strategická hra, kde útočení a rámování surovin je až na výjimky hlavní podstatou hry. Dále to je pak spolupráce kmenů.
Hráč je chráněn před útoky po dobu začátečnické ochrany, kdy má možnost si vybudovat armádu a vesnici. Po této době ještě 60 dní je chráněn poměrem 1:20 počtu bodů.

Samotné útoky mimo kmen nijak omezovat nebudeme na dalším světě, o čem lze přemýšlet, tak je nemožnost útočit na člena kmene.
Jak si ty suroviny zarámuju?, myslím že poměr je moc velký a na člena kmene by se nesmělo útočit

takle se hledá kmen bez požavaku předání vesnice

Přílohy

• Screenshot_20250523-063042.png
    Screenshot_20250523-063042.png
    227,1 KB · Zobrazení: 20
Ahoj, mám tady takovej dotaz, může mi někdo vysvětlit fungování špehů na tomto světě? Zdá se mi, že ty špehové chcípou strašně easy nějak mi to přijde, že je to strašně useless jednotka.

Na předchozích světech jsi musel mít 2x tolik špehů, aby jsi se ubránil a tady mi to přijde, že je to 1:1

Ahoj, mám tady takovej dotaz, může mi někdo vysvětlit fungování špehů na tomto světě? Zdá se mi, že ty špehové chcípou strašně easy nějak mi to přijde, že je to strašně useless jednotka.

Na předchozích světech jsi musel mít 2x tolik špehů, aby jsi se ubránil a tady mi to přijde, že je to 1:1
Na světech se zjednodušeným výzkumem je to skutečně naopak a znevýhodněnej je útočník. Potřebuješ mít alespoň o 1 špeha víc než obránce.

Mulťáky, taková klasika u některých. Všichni to ví, ale nikdo to neřeší.

Každé nahlášení v ticket systému na porušení VoP a pravidel hry (jež jsou jejich součástí ) je prověřováno a pakliže došlo k porušení pravidel také potrestáno.
Máte možnost jako každý využít ticket systém a porušení pravidel nahlásit.

Každé nahlášení v ticket systému na porušení VoP a pravidel hry (jež jsou jejich součástí ) je prověřováno a pakliže došlo k porušení pravidel také potrestáno.
Máte možnost jako každý využít ticket systém a porušení pravidel nahlásit.
Upřímně ten “nádor” uprostřed každého serveru je do očí bijící a roky s tím nic neděláte. Místo neustálého tvrzení, že něco „prověřujete“, by bylo lepší dělat mrtvého brouka, protože už je to vážně směšné. Tyhle řeči mě uráží. Děláte z hráčů úplné hlupáky. A o trestech prosím raději vůbec nemluv, pokud je pro vás úspěch dát ban jednomu z tisíce účtů, tak gratuluji. Ale zbylých 999 tam zůstává a dál hraje.

Každý server je přehlcený multiúčty a vy nejste schopni zajistit férovou a transparentní hru. Neberu nikomu jeho přístup, sám rád porušuji pravidla, když mi to hra umožňuje ale fascinující je ta vaše drzost tvrdit, že „prověřujete“. Co to podle vás znamená? Že na to jen koukáte, nebo taky něco děláte? Já tu zkušenost nemám.

Za ty roky jsem pravděpodobně nahlásil nejvíc účtů, kde bylo evidentní porušování pravidel skripty, pushing, multiúčty a ve většině případů nebyl dotyčný vůbec potrestán. Myslíte si, že někoho baví házet hrách na zeď? Dělat něco, co je naprosto zbytečné? To vážně nikoho nemotivuje, když od supportu není ani špetka snahy o udržení férovosti.

Dospěli jste do bodu, kdy už ani neodpovídáte. Z předpřipravených, strohých odpovědí jste přešli k naprosté ignoraci.

Děláte všechno pro to, abyste tu hru úplně zabili. Od roku 2008 jsem toho v téhle hře zažil dost, ale to, co dneska předvádíte… Každý skripter a podvodník si vás maže na chleba.

led 11, 15:16
Důležité: Informace o připravované změně pravidel hry ohledně scriptů

Původně jste velkolepě oznámili, že se chystají změny, a přitom už je to téměř půl roku a zatím se nic konkrétního nezměnilo
Navíc to působí, jako byste přenášeli odpovědnost na samotné hráče. Ti mají často dodat detailní důkazy, někdy dokonce i jasné screenshoty, ze kterých je problém zjevný a přesto to často nestačí.
;)

Naposledy upraveno:
Zpět