- Počet poděkování
- 10
ty bys nevyhrál i kdybys byl na tom světě sámať si klesá mě to nevadí alespoň vyhraju každý svět

ty bys nevyhrál i kdybys byl na tom světě sámať si klesá mě to nevadí alespoň vyhraju každý svět

A ty jsi kdo Albert Einstein nejsi toho mám skoro v Heroes of History od Innogamesty bys nevyhrál i kdybys byl na tom světě sám![]()
Oh ano, 25k bodový hráć náhodne zbarbaril a do 5 minút už má jednu dedinu pich hráč cez 20 polí : )
Zobrazit přílohu uživatele 8016

Oh ano, 25k bodový hráć náhodne zbarbaril a do 5 minút už má jednu dedinu pich hráč cez 20 polí : )
Zobrazit přílohu uživatele 8016
)))))Vypadá to, že ten petre1000 dal vesky zdarma... moc to nebránil no.Zobrazit přílohu uživatele 8017
Tohle také zůstalo nepotrestané. Myslíš, že jednu vesnici někdo řešit bude?
Má jiné priority. Hra se musí posouvat dopředu, takže nemá čas kontrolovat dodržování pravidel hry, když musí vymýšlet, jak zpeněžit vzhled vesnic.@Kubina má svázané ruce, nejde s tím nic dělat.)))))
Tak to pošli video prosím já sice už v plince vyhrál metal gear (ten úplně první) ale jak dnešní batole vyhraje svět v multiplayer proti zkušeným musím vidět (nejzkušenějsí jsem já) dobyju to batole minutu po její ochraně alespoň dostane úspěchKaždopádně, nikdy nezapomínej tohle:
Jedině slušností lze ty gaunery porazit. Ne tím, že svoláš rodinnou poradu a zaúkoluješ i nejmenší batole výstavbou vesnic.
Vyměnili ti od tý doby tu plenu?Tak to pošli video prosím já sice už v plince vyhrál metal gear (ten úplně první) ale jak dnešní batole vyhraje svět v multiplayer proti zkušeným musím vidět (nejzkušenějsí jsem já) dobyju to batole minutu po její ochraně alespoň dostane úspěch