• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 106

1000004528.jpg
Jen dotaz hráče, který o pravidlech asi ví úplnou tužku, protože admini řeší názvy a popisky např. v angličtině a tohle je bez ničeho? Je tu nějaký odborník na pravidla a obeznámí mě, co by dotyčný měl dostat za trest prosím? Nedávno tu byla vášnivá debata o porušování pravidel. Než to NĚKDO smazal. Jako vtipný bylo, že to komentovali jen ti největší podvodníčci a někteří se tu i sami doznávali. Jde mi o to, jestli tuhle hru má ještě vůbec smysl hrát. Když se tady dějou takové věci. Hráč nahlášen a nic. Mi to připomíná 93 s uktrafaxem. Tam se muselo hodně řvát. Než přišla nějaká spravedlnost. A týpek v pohodě mohl nakonec začít znovu.

Tohle ti přijde jako důkaz že vám ty účty/vesnice chtěl prodat? Reálně, předpokládám že všichni víte co se děje u nás v alianci i na fóru a jak na to půlka těch od kterých by se čekala aktivnější hra se** a tohle není nic jiného než projev frustrace toho že se to snažíme řešit v pár lidech a nikdo nevidí vůli s tím světem něco dělat :D reálně si jdete pro pohodlnou výhru bez jakéhokoliv odporu a pokud se něco nestane tak většina z nás kteří by měli chuť s tím ještě něco dělat odpálíme účty než abychom u rozhodnutého světa dál ztráceli čas a peníze.

Zrovna jako důkaz brát screen od člověka který ti to jasně napsal v nadsázce protože je prostě frustrovaný z toho vývoje ale dál proti vám aktivně hraje a bere zástupy a hraje na nich...

Pokud tě zajímá co si píšeme opravdu tak určitě máte lidi u nás na fóru tak si počtěte a nevymýšlejte tady důvody proč zabanovat někoho kdo je vám osinou v zadku protože zatím hraje :D

Naposledy upraveno:
ale inak ak chceš dediny tak si ich poď dobyť morzaník, nemusíš sa ma snažiť banovať však máš dvojnásobok dedín ako ja : )

Ale i guess děkujeme Moraznovi že jsi nám takhle rozproudil ten jinak nudný a nezajímavý svět :D aspoň se při tom umírání máme čemu smát :D

Nějak se vám ta aliance rozpadá, hoši. Já bych s lidma co mě za 20€ podělají taky nehrál no. Já to nemyslím zle vůči evilu. Bez kvalitního soupeře není žádná dobrá hra. Jen mám averzi na tyhle lejna.

Tohle ti přijde jako důkaz že vám ty účty/vesnice chtěl prodat? Reálně, předpokládám že všichni víte co se děje u nás v alianci i na fóru a jak na to půlka těch od kterých by se čekala aktivnější hra se** a tohle není nic jiného než projev frustrace toho že se to snažíme řešit v pár lidech a nikdo nevidí vůli s tím světem něco dělat :D reálně si jdete pro pohodlnou výhru bez jakéhokoliv odporu a pokud se něco nestane tak většina z nás kteří by měli chuť s tím ještě něco dělat odpálíme účty než abychom u rozhodnutého světa dál ztráceli čas a peníze.

Zrovna jako důkaz brát screen od člověka který ti to jasně napsal v nadsázce protože je prostě frustrovaný z toho vývoje ale dál proti vám aktivně hraje a bere zástupy a hraje na nich...

Pokud tě zajímá co si píšeme opravdu tak určitě máte lidi u nás na fóru tak si počtěte a nevymýšlejte tady důvody proč zabanovat někoho kdo je vám osinou v zadku protože zatím hraje :D
A na cenzura taky. Ani to nebudu číst celé.

Naposledy upraveno moderátorem:
Zpět