• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 106

Morzan

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
1000004528.jpg
Jen dotaz hráče, který o pravidlech asi ví úplnou tužku, protože admini řeší názvy a popisky např. v angličtině a tohle je bez ničeho? Je tu nějaký odborník na pravidla a obeznámí mě, co by dotyčný měl dostat za trest prosím? Nedávno tu byla vášnivá debata o porušování pravidel. Než to NĚKDO smazal. Jako vtipný bylo, že to komentovali jen ti největší podvodníčci a někteří se tu i sami doznávali. Jde mi o to, jestli tuhle hru má ještě vůbec smysl hrát. Když se tady dějou takové věci. Hráč nahlášen a nic. Mi to připomíná 93 s uktrafaxem. Tam se muselo hodně řvát. Než přišla nějaká spravedlnost. A týpek v pohodě mohl nakonec začít znovu.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
130
Tohle ti přijde jako důkaz že vám ty účty/vesnice chtěl prodat? Reálně, předpokládám že všichni víte co se děje u nás v alianci i na fóru a jak na to půlka těch od kterých by se čekala aktivnější hra se** a tohle není nic jiného než projev frustrace toho že se to snažíme řešit v pár lidech a nikdo nevidí vůli s tím světem něco dělat :D reálně si jdete pro pohodlnou výhru bez jakéhokoliv odporu a pokud se něco nestane tak většina z nás kteří by měli chuť s tím ještě něco dělat odpálíme účty než abychom u rozhodnutého světa dál ztráceli čas a peníze.

Zrovna jako důkaz brát screen od člověka který ti to jasně napsal v nadsázce protože je prostě frustrovaný z toho vývoje ale dál proti vám aktivně hraje a bere zástupy a hraje na nich...

Pokud tě zajímá co si píšeme opravdu tak určitě máte lidi u nás na fóru tak si počtěte a nevymýšlejte tady důvody proč zabanovat někoho kdo je vám osinou v zadku protože zatím hraje :D

Naposledy upraveno:

The Founders Fuel

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
ale inak ak chceš dediny tak si ich poď dobyť morzaník, nemusíš sa ma snažiť banovať však máš dvojnásobok dedín ako ja : )

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
130
Ale i guess děkujeme Moraznovi že jsi nám takhle rozproudil ten jinak nudný a nezajímavý svět :D aspoň se při tom umírání máme čemu smát :D

Morzan

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Nějak se vám ta aliance rozpadá, hoši. Já bych s lidma co mě za 20€ podělají taky nehrál no. Já to nemyslím zle vůči evilu. Bez kvalitního soupeře není žádná dobrá hra. Jen mám averzi na tyhle lejna.

Morzan

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Tohle ti přijde jako důkaz že vám ty účty/vesnice chtěl prodat? Reálně, předpokládám že všichni víte co se děje u nás v alianci i na fóru a jak na to půlka těch od kterých by se čekala aktivnější hra se** a tohle není nic jiného než projev frustrace toho že se to snažíme řešit v pár lidech a nikdo nevidí vůli s tím světem něco dělat :D reálně si jdete pro pohodlnou výhru bez jakéhokoliv odporu a pokud se něco nestane tak většina z nás kteří by měli chuť s tím ještě něco dělat odpálíme účty než abychom u rozhodnutého světa dál ztráceli čas a peníze.

Zrovna jako důkaz brát screen od člověka který ti to jasně napsal v nadsázce protože je prostě frustrovaný z toho vývoje ale dál proti vám aktivně hraje a bere zástupy a hraje na nich...

Pokud tě zajímá co si píšeme opravdu tak určitě máte lidi u nás na fóru tak si počtěte a nevymýšlejte tady důvody proč zabanovat někoho kdo je vám osinou v zadku protože zatím hraje :D
A na cenzura taky. Ani to nebudu číst celé.

Naposledy upraveno moderátorem: