Mě by zajímalo vysvětlení a důvody k vypnutí sběru a ponechání neomezeného farmení na tomto světě bez většiny premiových funkcí. Pro větší efektivitu zanechání fair play by to mělo být za mě naopak. Při tomto nastavení si mnoho lidí bude farmit svoje účty, což bude při absenci většiny premiových funkcí velká výhoda. Pokud se spouští tento svět kvůli tomu, aby se hra vyrovnala a nebyl rozdíl mezi platiči a neplatiči, tak žádám vysvětlení administrátorů a názory ostatních hráčů k tomuto nastavení, přesněji k vypnutému sběru a povolenému neomezenému farmu. Pokud je důvod spuštění tohoto světa úplně jinačí a nebo dokonce opačný.. no to pak raději netřeba komentovat.
suprise, on bude lepší i v tom sbírání.
Podepisuju se. Ty vlajky by to chtělo vypnout.Nastavenia uz su fixne? Nedali by sa este vypnut vlajky? Rad by som si to zahral bez PB, ale nemam ziadne vlajky![]()
To je úvaha jako prase.Mě by zajímalo vysvětlení a důvody k vypnutí sběru a ponechání neomezeného farmení na tomto světě bez většiny premiových funkcí. Pro větší efektivitu zanechání fair play by to mělo být za mě naopak. Při tomto nastavení si mnoho lidí bude farmit svoje účty, což bude při absenci většiny premiových funkcí velká výhoda. Pokud se spouští tento svět kvůli tomu, aby se hra vyrovnala a nebyl rozdíl mezi platiči a neplatiči, tak žádám vysvětlení administrátorů a názory ostatních hráčů k tomuto nastavení, přesněji k vypnutému sběru a povolenému neomezenému farmu. Pokud je důvod spuštění tohoto světa úplně jinačí a nebo dokonce opačný.. no to pak raději netřeba komentovat.
Ne, ne, to je špatně. Jakmile někdo farmí mulťáky, tak tím pádem už nemůže sypat premiovej trh nebo dělat sběry. To dává přece smysl, ne?Přestaňte se furt na něco vymlouvat, sběr tě nezachrání před tím, že tě někdo lepší přejedesuprise, on bude lepší i v tom sbírání.
Prozradím ti tajemství, na sběr existuje skript a fair play by určitě nepřispěl![]()
Ať si existují třeba i skripty na to, jak se jít lépe vykadit na záchod. Nebude to ale rozdíl tak enormní jak při zapnutém neomezeném farmu.Přestaňte se furt na něco vymlouvat, sběr tě nezachrání před tím, že tě někdo lepší přejedesuprise, on bude lepší i v tom sbírání.
Prozradím ti tajemství, na sběr existuje skript a fair play by určitě nepřispěl![]()
michal7 má jednovaječný dvojče?Ať si existují třeba i skripty na to, jak se jít lépe vykadit na záchod. Nebude to ale rozdíl tak enormní jak při zapnutém neomezeném farmu.
Neblbni, taková smůla, co by museli mít jeho rodiče neexistuje.michal7 má jednovaječný dvojče?
Ať si existují třeba i skripty na to, jak se jít lépe vykadit na záchod. Nebude to ale rozdíl tak enormní jak při zapnutém neomezeném farmu.