• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 107

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
36
Ahojte, nezdá se vám, že se tento svět trošku vymknul z rukou, co se multiúčtů a různých skriptů týče?

Jako u světů s vítěznou podmínkou na dominanci se ty rozdíly celkem smazávají, ale jakmile se tu bojuje o vesničky na středu a nějaký kmen si naspawnuje stovky vesnic z kterých si ty vesnice deffuje, tak už se proti tomu blbě hraje. A hlavně když jim to prochází, začínají to dělat další a další jen proto, aby se přizpůsobili a pak to kazí úplně celou hru.

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
269
Nezdá se mi to, protože to je na každém serveru už roky a ty si se asi probudil z kómatu :D
Vždycky je to souboj o tom, kdo dočůrá nejdál nebo kdo má nejvíce trpělivosti nebo kvalitnější tým na své straně :Facepalm

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
170
Ahojte, nezdá se vám, že se tento svět trošku vymknul z rukou, co se multiúčtů a různých skriptů týče?

Jako u světů s vítěznou podmínkou na dominanci se ty rozdíly celkem smazávají, ale jakmile se tu bojuje o vesničky na středu a nějaký kmen si naspawnuje stovky vesnic z kterých si ty vesnice deffuje, tak už se proti tomu blbě hraje. A hlavně když jim to prochází, začínají to dělat další a další jen proto, aby se přizpůsobili a pak to kazí úplně celou hru.
Je to otřesný. Já už jsem napsal dopis prezidentovi.

Ezio Auditore da Firenze

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
125

Udělejte prosímtě další spojka.

Jo počkat, ono už není s kým :D

PS: Yesík je borec.

Trhač

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Je to hnus, hraci ze supportu v kmenu kde se vsem na ocim ocividne podvadi, support nic neresi , byl by sam proti sobe že jo :D , poděly patří ke hře, ale aby jeden kmen mohl beztrestně vše a jeste dostaval info o banu za skripty pro jine hrace od supportu to uz je extrem , multaky boty atd atd. na chvili jste mi tu hru pekne znechutili , big up pro cesky support a smradlave zaby <3

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Je to hnus, hraci ze supportu v kmenu kde se vsem na ocim ocividne podvadi, support nic neresi , byl by sam proti sobe že jo :D , poděly patří ke hře, ale aby jeden kmen mohl beztrestně vše a jeste dostaval info o banu za skripty pro jine hrace od supportu to uz je extrem , multaky boty atd atd. na chvili jste mi tu hru pekne znechutili , big up pro cesky support a smradlave zaby <3
Tak vypni mobil či PC a zkus Rise of Cultures tam se nepodvádí tam je to mnohem lepší tam mi odpověděli na ticket velmi rychle a baví mě to (Jsem na EU1, EU2 hlavní svět a ZZ1 kdyby jsi se chtěl přidat doporučuju EU2 mohu poslat odkaz do SZ?)

NEPORUŠUJU PRAVIDLO O REKLAMU NA KONKURENČNÍ HRY JE TO HRA OD INNOGAMES = TVŮRCŮ DIVOKÝCH KMENŮ

= Jiras =

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Počet poděkování
39
Pokud support hraje na některém ze světů, jsou jim odebrány veškerá práva supportu a o světě kde hrají nemají žádné informace aby nemohli zasahovat a ovlivňovat hru. Toto platí už od starých světů. To znamená, že jediná práva, která support v takovém případě má, jsou jen a pouze práva a povinnosti hráče. Nic víc, nic míň. Když zjistíme porušení pravidel ( profil,název vesnice atd.) hlásíme to formou ticketu ,jako každej. Nemáme žádné výhody. A stejně tak je s námi i jednáno. Což ve tvém případě znamená, že z nějakého záhadného důvodu, podáváš dezinformace a vaříš z vody. Pokud máš důkazy, ke svému tvrzení určitě je můžeš doložit. To znamená, jméno supportéra ,který informace poskytl a zprávu která tyto informace potvrzuje. V případě, že je nemáš je na místě omluva.

Driver23

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5

Trhači uklidni se nebo ti rupne cévka. Tohle už jsem párkrát zažil. Když někdo vyhrává tak mu jde support na ruku Kravina... Spíš mě zaráží ty boti co nejdou odhalit. Třeba takový Legendary Tajo ten má vyrabováno 100k vesnic za den. To vychází co vteřina to rabovačka a nonstop 24h. Support by se měl zaměřit na programy co hru ostatním usnadňují a ne jen řešit nahlášení. Viděl jsem jeden program co support nedokáže odhalit. Teda kdyby se snažili tak se jim to povede. Posílá sám útoky, rabovačky, razí... Asi bych ho taky používal kdybych ho měl