• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 108

tady nukdo nepíše jen spamer @herrGeneral svím smajílek šaška tak já něco pošlu

Spouštějte je rychleji prosím a nějáký i o výkendech aby to bylo i jiné

Tak chce někdo mentora stal jsem se mentorem pro svět 108 když budete mým učeň budu vám posílat 1/10 mé denní produkce za den v případě více učňů tu desetinu rozdělím (rekord 54 vesnic takže vám praskne skladiště)

Tak chce někdo mentora stal jsem se mentorem pro svět 108 když budete mým učeň budu vám posílat 1/10 mé denní produkce za den v případě více učňů tu desetinu rozdělím (rekord 54 vesnic takže vám praskne skladiště)
ja chci problem bude v tom ze neni mozne preposilat suroviny na zacatku sveta jinym hracum ,ale to urcite jako mentor Michale vis . Jen teda nevidim tu pointu davani surovin , kdyz to stejne nejde.Takze me prijde ,ze tady slibujes. neco so nemuzes splnit. Skoda uz jsem se chtel od tebe ucit jsi urcite jeden z nejlepsich hracu na DK jen tahle mala malickost s tema surkama Ti zrejme utekla ve tve znalosti teto hry.

ja chci problem bude v tom ze neni mozne preposilat suroviny na zacatku sveta jinym hracum ,ale to urcite jako mentor Michale vis . Jen teda nevidim tu pointu davani surovin , kdyz to stejne nejde.Takze me prijde ,ze tady slibujes. neco so nemuzes splnit. Skoda uz jsem se chtel od tebe ucit jsi urcite jeden z nejlepsich hracu na DK jen tahle mala malickost s tema surkama Ti zrejme utekla ve tve znalosti teto hry.
to něják vyřeším pošlu poštou jen asi bude pak pošta hledat doručovatele balíčků :D

Jaká je rychlost nárůstu oddanosti, případně jak se počítá v závislosti dle rychlosti světa, případně jednotek? Díky.

Zpět