Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ja chci problem bude v tom ze neni mozne preposilat suroviny na zacatku sveta jinym hracum ,ale to urcite jako mentor Michale vis . Jen teda nevidim tu pointu davani surovin , kdyz to stejne nejde.Takze me prijde ,ze tady slibujes. neco so nemuzes splnit. Skoda uz jsem se chtel od tebe ucit jsi urcite jeden z nejlepsich hracu na DK jen tahle mala malickost s tema surkama Ti zrejme utekla ve tve znalosti teto hry.Tak chce někdo mentora stal jsem se mentorem pro svět 108 když budete mým učeň budu vám posílat 1/10 mé denní produkce za den v případě více učňů tu desetinu rozdělím (rekord 54 vesnic takže vám praskne skladiště)
to něják vyřeším pošlu poštou jen asi bude pak pošta hledat doručovatele balíčkůja chci problem bude v tom ze neni mozne preposilat suroviny na zacatku sveta jinym hracum ,ale to urcite jako mentor Michale vis . Jen teda nevidim tu pointu davani surovin , kdyz to stejne nejde.Takze me prijde ,ze tady slibujes. neco so nemuzes splnit. Skoda uz jsem se chtel od tebe ucit jsi urcite jeden z nejlepsich hracu na DK jen tahle mala malickost s tema surkama Ti zrejme utekla ve tve znalosti teto hry.

Podle rychlosti světa... tzn. s108 rychlost 2 = 2/hJaká je rychlost nárůstu oddanosti, případně jak se počítá v závislosti dle rychlosti světa, případně jednotek? Díky.
Tady máš nastavení: https://cs108.divokekmeny.cz/page/settingsJaká je rychlost nárůstu oddanosti, případně jak se počítá v závislosti dle rychlosti světa, případně jednotek? Díky.