• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 109

Všechny tickety, které přijdou do systému, jsou řešeny a to postupně..
určitě? :) vzhledem k tomu, že totožný ticket byl podán z jiného účtu a vyřešen, respektive přečten za hodinu a půl, tak proč můj ticket čeká již 5. Den?

Ze bychom píchli do vosího hnízda a nikdo se k tomuto klasicky nehodlá postavit čelem? :)

Možná přestaň kňučet a nech je pracovat, předpokládám, že když v obchodě stojíš frontu, taky neřveš, haló, už tu stojím dlouho, pusťte mě, ale počkáš, až na tebe řada dojde.
Pochop to, že tohle je hra, virtuální svět, ty lidi žijí nějak život a o hru se starají podle svého času ;) Není to jejich život ani živobytí. :p

O tohle nejde, bylo řečeno, že to jde systémově a postupně, tak proč support lze? To mame pak věřit i jejich verdiktům?

Nezbyde ti nic jiného, jako všem ostatním hráčům, než čekat a přijmout ten fakt, že to je tak, jak to je. :Good

Som rad ze sa ku mne nikto nevyjadril :D
Takze o co se jedna v tych "podstatnych" ticketoch? :D Prave som si otvoril Rebricek a vidim ze Captain America a AlesKopr sa nebiju o prve miesta ale nabehol tam kmen {O_o} a predpokladam ze dana staznost je "Nasypal som milion PB do hry a aj tak ma predbehli hraci co si v kmeni prenechali dediny"? :D Je to tak? :D
Hram tuto hru po viac nez 15 rokoch ale vidim tie "problemy" co se deju po tyzdni hrania na 109 xD KOMEDIE... Let me get my popcorn

Mam aktivovaný PU a kdyby me v tom obdobi někdo zabral a pak bych začal znovu tak bude platit pořad PU?

Zpět