• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 111

DELI 20% Dominance, slevička na cestě, žranice začíná, ze 7 kmenů nějakých 180 lidí se udělal jeden největší a zbytek poslouží jako štít a poté potrava aby se udělalo 75%. Otázka zní kolik z nich s tím počítá a předá to dobrovolně a kolik bude násilně přesunuto na pláž s jednou vesnicí?
Neodpustím si.. hezká zpráva o tom jak DELI požere ostatní kvůli dominanci.. potom koukám house... 400 vesnic a tak 300 požraných vlastních spoluhráčů? ouuu to si tu někdo trošku protiřečí :( ale to nevadí to se tu stává.. :) škoda malých hráčů, kteří by si chtěli ještě zahrát a nemůžou, protože všechno požerou mastodonti jako vy.. :(

Neodpustím si.. hezká zpráva o tom jak DELI požere ostatní kvůli dominanci.. potom koukám house... 400 vesnic a tak 300 požraných vlastních spoluhráčů? ouuu to si tu někdo trošku protiřečí :( ale to nevadí to se tu stává.. :) škoda malých hráčů, kteří by si chtěli ještě zahrát a nemůžou, protože všechno požerou mastodonti jako vy.. :(
Je to tak, všechny jsem přebral násilím, neměli na výběr a do teď mě proklínají, ty máš určitě nějaké zákulisní informace že?
To že je léto a spousta lidí končí nebo nemá čas se tomu věnovat víc jak jednou týdně což není úplně ideálně při tom co se děje s tím samozřejmě nemá nic společného, čistá náhoda, hlavní je říct to co se ti hodí do krámu. I u vás to tak je, sám si toho důkazem, druhý kmen vám pomalu mizí a v hlavním rostou hlavně ti nejaktivnější "mastodonti" jak říkáš.

To máš pravdu, ty jsi byl ten, který nevěděl co je za tou kudlou a pak psal rozlučný sloh o tom, že netušíš co se stalo a šel jsi jako ovce k ostatním. :D
Máš pravdu, nevěděl jsem co přesně se mezi vedením Očisty a Tatry stalo, ale kluci z tatry za mnou přišli zeptali se jestli mám zájem jít s nimi, kam chtějí směřovat, jak to bude vypadat a jelikož jsem se v Očistě ocitl kvůli nim tak jsem šel s nimi, vedeni z očisty nebylo schopné ani sdělit že ukončilo válku s CENOBI a stali se z nich spojenci, dozvěděl jsem se to až po když jsem se na to vysloveně zeptal. Takže ano šel jsem pryč, a nadějí že v Tatře to bude jiné a i když nikdy není vše perfektní tak oproti Očistě to byla určitě lepší volba.
Tu ovci nevím kde jsi vzal, většina stáda zůstala u vás, asi jsem tedy černá ovce a s tím dokážu žít ;)

Je to tak, všechny jsem přebral násilím, neměli na výběr a do teď mě proklínají, ty máš určitě nějaké zákulisní informace že?
To že je léto a spousta lidí končí nebo nemá čas se tomu věnovat víc jak jednou týdně což není úplně ideálně při tom co se děje s tím samozřejmě nemá nic společného, čistá náhoda, hlavní je říct to co se ti hodí do krámu. I u vás to tak je, sám si toho důkazem, druhý kmen vám pomalu mizí a v hlavním rostou hlavně ti nejaktivnější "mastodonti" jak říkáš.
Jo asi moje chyba, já se blbě vyjádřil.. :) ano spousta hráčů končí to máš pravdu, ja sem to myslel tak, že všechno tam žerete vy 3 obrovský a nerozdělíte se s malými hráči, kteří u vás hrají a aktivní jsou.. to jim schválně nic nedáváte protože je sežerete taky ne? nevím ja sem teda zvyklý, že pokud nekdo konči rozdeli se vesnice pro kmen a ne jenom pro “house” ale jak řikáš za plot nevidim

Jo asi moje chyba, já se blbě vyjádřil.. :) ano spousta hráčů končí to máš pravdu, ja sem to myslel tak, že všechno tam žerete vy 3 obrovský a nerozdělíte se s malými hráči, kteří u vás hrají a aktivní jsou.. to jim schválně nic nedáváte protože je sežerete taky ne? nevím ja sem teda zvyklý, že pokud nekdo konči rozdeli se vesnice pro kmen a ne jenom pro “house” ale jak řikáš za plot nevidim
Různé kmeny, různé situace a různá řešení. Každý to dělá po svém u nás je to takhle, lidem mimo kmen to může být jedno a naši členové se mohou kdykoliv ozvat když se jim něco nelíbí, něco potřebují nebo mají nějaké připomínky a nápady na zlepšení, nevládne tu žádný diktátor jež slovo je zákon.

Máš pravdu, nevěděl jsem co přesně se mezi vedením Očisty a Tatry stalo, ale kluci z tatry za mnou přišli zeptali se jestli mám zájem jít s nimi, kam chtějí směřovat, jak to bude vypadat a jelikož jsem se v Očistě ocitl kvůli nim tak jsem šel s nimi, vedeni z očisty nebylo schopné ani sdělit že ukončilo válku s CENOBI a stali se z nich spojenci, dozvěděl jsem se to až po když jsem se na to vysloveně zeptal. Takže ano šel jsem pryč, a nadějí že v Tatře to bude jiné a i když nikdy není vše perfektní tak oproti Očistě to byla určitě lepší volba.
Tu ovci nevím kde jsi vzal, většina stáda zůstala u vás, asi jsem tedy černá ovce a s tím dokážu žít ;)
Ocitl ses v Očistě jen kvůli vedení Očisty, která usoudila, že pro hráče nahoře bude dobré mít tě v kmenu :D. Sdělení bylo celou dobu na DC a kluci z Tatry to vědí, protože tam byli taky .. jen tam nechodili :). Samozřejmě, že to byla lepší volba, když jste se přidali k nepříteli a byli v zázemí Očisty, a my měli def dole u BODNEME :D:D. To je stejné jako když se mi chlubili, že sundali Hyenu, když už nehrál a měl def na podpoře dole... mám dost :D

Ocitl ses v Očistě jen kvůli vedení Očisty, která usoudila, že pro hráče nahoře bude dobré mít tě v kmenu :D. Sdělení bylo celou dobu na DC a kluci z Tatry to vědí, protože tam byli taky .. jen tam nechodili :). Samozřejmě, že to byla lepší volba, když jste se přidali k nepříteli a byli v zázemí Očisty, a my měli def dole u BODNEME :D:D. To je stejné jako když se mi chlubili, že sundali Hyenu, když už nehrál a měl def na podpoře dole... mám dost
Takže jak říkám, v Očistě jsem se ocitl kvůli lidem z Tatra, jen jsi to napsal jinými slovy dobrá práce.
Na DC bylo nějaké sdělení jo? tak to asi v nějaké tajné roomce protože v té jedné kam měli přístup řadový hráči jako já to nebylo, a opravdu jsem se snažil to najít v tom nekonečném spamu o tom jakou kdo měl stolici a jak se vypsal, občas se tam našlo něco o DK ale žádné kmenové sdělení o tom že válka s CENOBI byla ukončena.

Zpět