• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 111

Od nás nikdo nikomu kudlu nedal, tak tu přestaň hučet… Chápu, že jsi naštvaný, když vás naše vedení poslalo do kopru, vy tak nemáte zase svět zadarmo. :D A debatu o kudlách už s tebou znovu otevírat nebudu to už jste se snažily obhájit pár stránek zpět pokud si dobře pamatuji. :)
Tak to nejsi z cenobi,
pro lidi co netusi rekapitulace,

1) cenobi s mazlikem, spojko jdem to vyhrat do konce sveta
2) cenobi proti ociste, mazlove proti telatum
3) cenobi ztratili proti ociste +- 30 vesnic?, nevzali jedinou (jo pardon, na hodinu ste jednu drzeli)
4) cenobi rikaj jak mazlove strasne spatne hrajou a jak by meli hrat lip*
5) mezitim si pisou s telatama, se kterejma jejich spojenec (od zacatku sveta) bojuje
6) ocista je moc silna, proto se cenobi pridavaji na stranu telat a jich, a nechavaji jim vesky zadaco, hracum co se aktivne branili vedeni cenobi rekne at to predaj*.
7) cenobi dela "alianci severu s telaty" ,dava kudlu mazlum pred velkou akci na ne od telat a jeste se pridaj.

* V obou pripadech vam rikaj rozkazy borci co sami ztratili vic vesek jak vy, jeden z nich dokonce jeste nedokazal obsadit vesku jinyho hrace, nez z jich vlastniho kmenu, mam pro nej radu musis utocit na ty co nejsou modry.

Jsem si říkala, čím to může být, že někdo takhle podělá svůj kmen... a jak to tak vypadá, tak je to jen obsesivní potřebou vytvářet problémy. Snad sis to pořádně užil a vypotřeboval alespoň jedno celý balení kapesníků. ;)
Slečno, když Vás teď vidím, tak mne mrzí, že jsme to balení kapesníčků nevypotřebovali společně.
Například u Titanicu.

Slečno, když Vás teď vidím, tak mne mrzí, že jsme to balení kapesníčků nevypotřebovali společně.
Například u Titanicu.
Ty jsi evidentně typ, co s prvními slunečními paprsky začne obtěžovat okolí. Bohudík na nás za chvíli nastoupí větší vedra a tak tě to třeba trochu zklidní. :cool:

ja jeje co ty mulťáky zas na kraji u nervíka :D :D že tak riskuje deli? :D

Zpět