• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 112

@Forseti
Nechceš si pořídit brýle?
Když pominu, že v předregistraci bylo zhruba 1800 hráčů a po večerním startu najednou 4800, z čehož odhadem polovina byly nabotované účty, tak to jsem ještě přešel. Ale že si někdo vytvoří stovky až tisíce účtů a nechá je všechny na stejném počtu bodů, to už mi přijde dost absurdní.:D

A ještě větší problém vidím v tom, že by tohle měl někdo aktivně řešit a dohlížet na to. Místo toho se ale věnuje naprosto bezvýznamným soutěžím na fóru.
:D
1777586181627.png

1777586207338.png
1777586217643.png1777586229834.png

Pakliže máte podezření na porušení pravidel hry, je nutné dané hráče nahlásit skrze náš tiket, fórum k tomuto účelu neslouží. Žádám vás prosím o respektování tohoto pravidla.

@Forseti Takže máme založit přes 3000 ticketů ?
To je ten support tak slepej, že to nevidí, nebo já to nechápu, účty které slouží primárně k farmení PB, mají stejné jednotky, stejné budovy, a třetí den prodávají na tržišti a nijak jinak se do hry nezapojují, nepošlou jediný útok, zprávu, prostě cokoliv, typické znaky mulťáku a support je slepej, dva tři takové světy kdy jim to projde, a těch účtů tady bude 15000 a ta hra bude úplně mrtvá :D navíc všechny světy jsou bez barek, hned dohraný.
Pokud jsi sem nastoupil za vidinou něco zlěpšit, tak přestaňte dělat kraslice, podobný kraviny na fórum, ale začněte banovat tuhle automatizaci.

Pakliže máte podezření na porušení pravidel hry, je nutné dané hráče nahlásit skrze náš tiket, fórum k tomuto účelu neslouží. Žádám vás prosím o respektování tohoto pravidla.
Upřímně už jsem opravdu frustrovaný z toho, jakým způsobem je tato situace ze strany supportu řešena.
Hru hraji od roku 2008, prošel jsem mnoha herními verzemi a odehrál tisíce speed kol. Pravidla znám velmi dobře, proto mě mrzí, když je odpověď vedena spíše ve stylu obecného poučování o pravidlech, místo aby se věcně řešil konkrétní problém, na který upozorňuji.

Z mého pohledu jde o velmi zjevné a opakující se porušování pravidel. Na serveru se objevují účty se stejným nebo velmi podobným vzorcem chování, což nepůsobí jako běžná aktivita reálných hráčů. Přesto mám pocit, že se situace neřeší dostatečně důsledně, případně se spoléhá pouze na automatickou detekci, která v tomto případě očividně nestačí.

Tiket jsem samozřejmě vytvořil, ale problém je v tom, že reakce je buď velmi pomalá, obecná, nebo žádná. Pro hráče je pak demotivující opakovaně nahlašovat stejné typy porušení pravidel a sledovat, že se na serverech nic viditelně nemění.

Chtěl jsem nadhodit stejnej dotaz... Hromada vesnic, které očividně patří pod mulťáky nebo jsou to boti... Trochu jsem doufal v aktivní reakci supportu, ale jak tak koukám, všem je to uplně fuk.
Tohle jde vážně do háje :eek:

Dovoluji si rozporovat výše uvedené tvrzení, jelikož není pravda, že nás tato situace nezajímá. Naopak se ji snažíme proaktivně řešit. Jakékoliv porušení pravidel hry bereme totiž zcela vážně, všechny multi-účty i bot účty tvrdě trestáme. Zde je nutno ale zdůraznit, že o případných trestech (které samozřejmě nemusí být na první pohled zřejmé) nemůžeme veřejně informovat, jelikož k tomu nejsme oprávněni.

Zpět