• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 31

  • Zakladatel vlákna DeletedUser35385
  • Vytvořeno

DeletedUser40716

Guest
Odpoved

Vivat vítězům S31 :D:D:D
[SPOIL]... co bys tu chtěl číst - nějaký reakce na to fiasko, co je na S31? Škoda slov :)[/SPOIL]

Dal bych sem nějaký oznamka těch supermanů, co na mě útočí - ale nemám svolení "autorů" těch útoků - a mohl bych být popotahován :D
Prostě vivat všem těm, co nějakým omylem zůstali na světě až dodnes a dostanou diplom ;)


Že vraj v každom národe sa nájdu géniovia tak ako menej chápaví, dobrí aj zlí..atď. atď..To ako keby sme charakterizovali niektorých ľudí na DK. Je tu čoraz viac a viac pokrytectvo, neúprimnosť, faloš a hlavne všade prítomna závisť (okrem iného samozrejme;) Čo sa následné premieta aj v medziľudských vztahoch. Bol čas, keď som verila, ze najhoršia ľudská vlastnosť je ľudská hlupost, no teraz by som povedala neprekonateľná je ľudská faloš a závisť horšie ako rakovina dokážu otráviť život najhorším spôsobom..napadajú ľudské vnútro.. Kde sa to v ľuďoch berie?
Zo srdca sa mi hnusia falošní ľudia(a nech je to ktokoľvek a kdekoľvek)..a tu na DK sa ich nájde naozaj požehnané množstvo..hlavne na svete 31.

Ty však dokážeš len zosmiešňovať a urážať,. O zavádzaní a klamaní už ani nevravím. Tešíš sa z víťazstva??? Ešte si ho nedosiahol,ale ver že to bude Pyrhovo vižazstvo. Tvoja hra bola cela podvod. K vítazstvu si sa dostal vtedy iba za pomoci nášho kmeňa TfOH. Na to si nas iba potreboval. To že si však zradil cely kmeň, s tym sa nechvališ, že??? Pán kapitát utekajúci z potápajucej sa lode. Tak ako si to spravil v prvej fáze odpočtu, zradil !!!!!! Takže ta budu chcet aj na iné svety !!!!

Tak si to už Williku pri preberaní barbariek :) Na to máš :))
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser25426

Guest
Díky za "lichotky"... Co k tomu dodat...

Ano, odešli jsme z kmene, který vznikl spojením SG a TFoH - protože jsme se cítili natlačeni do pozice, kdy se do Gardy dostali i bodaři a neaktivní, včetně lidí, kteří byli v TFoH na cizích účtech - třeba bývalý vůdce Hegemonů.

Jenže - nic moc by se nezměnilo, možná by se posunul konec, ale vy byste v Gardě stále svět vyhráli ;)
To, že jste vytvořili obratem další slepenec, kam jste pozvali i hráče od protivníka, jen proto, abyste dosáhli počet bodů - to hovoří samo za sebe.
To, že se VAL na pozici neudržel, to mě za vinu nedávej - nic jsem neorganizoval - to se stalo přímo v tom kmenu ;)

Je mi fuk, jestli tady vyhraju, přišel jsem si zahrát, ne pro PB a diplom, to pro mě nic neznamená. Bavil jsem se, i když si mě brala vesnice :)

To je asi všechno, co bych k tomu napsal...
 

DeletedUser37110

Guest
Ahoj Natali, píšeš mi z duše, sám bych to nevyjádřil lépe.

Svět 31. téměř od začátku jel pod taktovkou Gardy a TFoH. Společnou prací a hrou jsme se dokázali dostat do finále a odpočtu.
Potom, po jedné hloupé hádce se pár egoistů rozhodlo, že vše zničí a najednou světe 31 div se, máme tady válečníky.
Uvědomuješ si, jak to na kmenové Gardisty působilo, nebo jsi ještě pořád tak zaslepená?

Působilo to tak, že Válečníci po dvou prohraných světech 15 a 21 a rádoby pokusu na světě 30 čekali na vhodnou chvilku a rozhodlo se, že co nedokázali jinde vyhrát, dokáží tady ukrást. Nepodezírám vás z toho, jen ti říkám, jak to působilo.

Ty sama jsi napsala na fórum tohle: (jak to působí na tebe?)

[SPOIL]
Astasia* napsal:
Ja potrebujem pauzu, venovala som tomu moc času a skoro to nemalo ani vyznam. Našťastie to dopadlo tak, že máme VAL :) aj keď sa to niekomu nepáči.
[/SPOIL]

Určili jste jednoho viníka a spustili jste svatou válku všichni proti Willimu. Nikdo kromě něj neudělal chybu, vy všichni jste byli svatí.

Promiň, buď naštvaná jak chceš, ale za tohle všechno si můžete jen vy a vaše chamtivost po levných bodech.

Přitom vám stačilo tak málo. Stačilo, aby někdo zodpovědný přiznal chybu. Stačilo aby se někdo zodpovědný těm Gardistům a TFoH omluvil, stačilo, abyste se jich zeptali jak si přejí pojmenovat nový kmen. Nic z toho jste neudělali.

Na fóru jste se vysmívali Willibaldovi, chovali jste se jako malé děcka na pískovišti. Od někud ze sklepů se najednou vyrojili hráči o kterých jsme celý rok neslyšeli a byli hrozní bojovníci protože proč si nedovolit na jednoho že?

Jak dlouho sis myslela že to vydrží? Jeho kamarádi a dlouholetí virtuální přátelé na něj jsou naštvaní, ještě pořád, ale ne tak moc, aby se na to koukali a nic neudělali.

Dokázali jste uhrát 30 dnů v odpočtu, ale na rovinu ti tady teď napíšu, že 90% zásluhy na tom mám já. Celý ten měsíc jsem odmítal posílat pozvánky vašim hráčům, domlouval jsem jim ať zůstanou kde jsou a dojedou tuhle ostudu do konce a nikde se nechlubí, že se světa 31 zúčastnili.
Nezvládli jste vůbec nic a jestli hledáš viníky, hledej ve vlastních řadách.
 

DeletedUser36641

Guest
Tak tohle je hodně zamotaný svět :D Zlatý začátek, kdy jsme vše diktovali pod Kokosovou palmou :king No, vše až na jeden kontinent, kde byli Gardisté a co si budeme povídat, tento kmen je jasný vítěz. Je to prakticky jediný kmen, který tu byl od začátku do "konce" a který si vítězství zaslouží. Nevím co se tam stalo po mém konci, jen tak z doslechu, ale tenhle svět bych znovu nehrál, maximálně začátek. :D
 

DeletedUser28674

Guest
Astasia* nežij v bludech...

Všichni házíte špínu na Willibalda,ale sami jste ve výkalech až po uši.Hlavní vina je vaše,ne jeho,nebo Siderius.
Oni nerozbili odpočet =SG= to jste byli vy... :angry
Ty,Sprinter a ta okurka Temný King. Dostaly se ke mě pomluvy,že za to prý mohu já :blush To asi těžko,jsem v kmenu do dneška 608 dní vstoupil jsem s necelými 100 body ;) Když jste začali do vítězného =sg= nabírat totální lamy,rozhodl jsem se s vámi nevyhrát. Na fóru jsem slušnou formou napsal,že s nimi nechci vyhrát a že své vsi nabízím kmenu.Dostalo se mě odpovědi od Temný King,že mám jít do prd... atd.:mad
King odešel na základě mé odpovědi a nezastírám,že jsem ho chtěl pořádně vytočit (nejvíc by mě dostal,kdyby se mě omluvil a byl slušný,na to ovšem chlapec nemá koule).Urazil se jako malé děcko jímž i ve svém věku stále je:crazy
Založili jste si ty svoje válečky a smajl nebyl jediný kdo přemlouval své bývalé spoluhráče,aby u vás zůstali a ukončili to.
Ukradená výhra s lamama a nepřáteli vám nestačila.Museli jste rozjet ty vaše demagogie,lži na které vám ovšem skočili pouze ti s nízkým iq :mocking:pardon

Co se týká tfoh,tak je holý fakt,že by bez =sg= žádné tfoh nebylo.Byli jste na řadě a podle tehdejší kvality vašich hráčů by to bylo velmi rychlé.To že jste se časem vypracovali na důstojného partnera =sg= je už věc jiná.

Mluvíš tady o zlu,ale zlo se schovává ve tvé křivé "bandě" :lol
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Vážení hráči,

blíží se konec světa a vše napovídá tomu, že vedoucí kmen Rebelové již udrží svoji dominanci a stane se vítězem světa. Jakmile svět skončí, můžete požádat ticket systémem Support o věcný diplom. O diplom však nežádejte dříve, než svět nebude ukončen! Vítězný kmen získá také odměny v podobě prémiových bodů, speciální prémiovou odměnu získají bodově 3 nejsilnější hráči. O prémiové odměny nemusíte žádat, budou zaslány automaticky do 7 dnů od ukončení světa.

Jakmile vítězný kmen dosáhne 90 dnů udržení Time Endu, svět se přepne do mírového režimu a následně bude zcela uzavřen ve čtvrtek 28.4.2016 v 10:00.

Gratulujeme všem hráčům, kteří došli až sem a těšíme na brzkou shledanou i na jiném světě!



S pozdravem
DK Tým
 
Nahoru