• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna Světa 32

I málokdo psát ...Tobě sice píšou o OH ,ale mě píšou o všech:))

I málokdo psát ...Tobě sice píšou o OH ,ale mě píšou o všech:))

To je cena za to, být populární a na vrcholku žebříčku :-)

Pokud vím, tak OH to táhne s Drago a Andělé s Horde. Ns to táhne s kým se dá a má s námi bezkonkurenční válečné statistiky 126 prohraných vesnic oproti jedné získané za 30 dní bojů :cool

To je ve zkratce vše. Svět je mladý, výše uvedené kmeny se stejně brzy rozpadnou a transformují, takže zatím se není moc o čem bavit.

Všechno bude. Přijde to o prázdninách, jakmile skončí spousta hráčů. Je to tak vždy o prvním volnu na novém světě. Velké kmeny to obvykle naprosto ochromí.

Ruku na srdce - jádro bude klidně pevné, ale kolem bude spousta slabých článků. Vidím to na zběžném prohlédnutí členů kmene.

A co se i těch průměrných týče - nevím jak moc to víš, ale vidím u vás opravdu velké množství jmen hráčů, kteří sice nejsou špatní, ale znám je ze světa 27, kde stále ještě hrají.
A myslím, že na to nebudou mít s přibývajícím časem čas a budou upřednostnovat S27. Už nyní je vidět, že většina z nich roste velmi vlažně.

To si já osobně myslím, že bude trochu problém a problémy vás potkají. Proto si myslím, že pokud jste tam nějaká parta, co se znáte už déle, tak se nějak transformujete jinak.

Vím že ty víš ,ale ty zase nevíš , že na s27 sem byl taky..vlastně nevíš toho dost:)

Na svete sú 2 skupiny ľudí: tí čo vedia a tí čo nevedia.
Sem tam sa niekto nájde, kto si myslí že vie, a fakt, že nevie ho nezaujíma. :D

Zpět