• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna Světa 32

DeletedUser37991

Guest
I málokdo psát ...Tobě sice píšou o OH ,ale mě píšou o všech:))
 

DeletedUser34753

Guest
noo skor by som bral infaa kto skym je vo vojne ako sa dary atd. :)
 

DeletedUser36255

Guest
I málokdo psát ...Tobě sice píšou o OH ,ale mě píšou o všech:))

To je cena za to, být populární a na vrcholku žebříčku :)

Pokud vím, tak OH to táhne s Drago a Andělé s Horde. Ns to táhne s kým se dá a má s námi bezkonkurenční válečné statistiky 126 prohraných vesnic oproti jedné získané za 30 dní bojů :cool

To je ve zkratce vše. Svět je mladý, výše uvedené kmeny se stejně brzy rozpadnou a transformují, takže zatím se není moc o čem bavit.
 

DeletedUser36255

Guest
Všechno bude. Přijde to o prázdninách, jakmile skončí spousta hráčů. Je to tak vždy o prvním volnu na novém světě. Velké kmeny to obvykle naprosto ochromí.
 

DeletedUser36255

Guest
Ruku na srdce - jádro bude klidně pevné, ale kolem bude spousta slabých článků. Vidím to na zběžném prohlédnutí členů kmene.

A co se i těch průměrných týče - nevím jak moc to víš, ale vidím u vás opravdu velké množství jmen hráčů, kteří sice nejsou špatní, ale znám je ze světa 27, kde stále ještě hrají.
A myslím, že na to nebudou mít s přibývajícím časem čas a budou upřednostnovat S27. Už nyní je vidět, že většina z nich roste velmi vlažně.

To si já osobně myslím, že bude trochu problém a problémy vás potkají. Proto si myslím, že pokud jste tam nějaká parta, co se znáte už déle, tak se nějak transformujete jinak.
 

DeletedUser37991

Guest
Vím že ty víš ,ale ty zase nevíš , že na s27 sem byl taky..vlastně nevíš toho dost:)
 

DeletedUser37060

Guest
Na svete sú 2 skupiny ľudí: tí čo vedia a tí čo nevedia.
Sem tam sa niekto nájde, kto si myslí že vie, a fakt, že nevie ho nezaujíma. :D
 
Nahoru