• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 5

Hollywoodecek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ave! :)

Drazí přátelé,
po několika letech se na mě obrátil jeden z našich hráčů (člen vítězného kmene) s dotazem, zda-li nemám kontakty na hráče. Že by bylo fajn zavzpomínat na staré časy, pokecat a pokud někdo někde i hraje, tak si i zahrát.

Musím říct, že mě po tak dlouhé době od ukončení Světa 5 dotaz příjemně překvapil, neboť na ty časy rád z nostalgie vzpomínám a svým dílem mi i chybí. Uvědomuji si však, že každému se život posunul dál, a tak se na vás obracím touto cestou.

Táži se Vás:-*
(*uveďte, prosím, vaši původní přezdívku, máte-li i jinou)

Vzpomínáte někdy na ty staré časy?
Chybí vám?
Jste v kontakty s bývalými spoluhráči?
Chtěli byste si občas společně pokecat?
Hrajete ještě na nějakém Světě?
Pokud ano, tak kde, s jakou přezdívkou?

Děkuji předem za jakékoliv reakce.

Svůj dotaz jsem položil zde, dále ve skupinách na FB pro vítěznou koalici a legie VVV. Reagovat můžete dle libosti.

PS: Reagovat samozřejmě může kdokoliv, nejen člen vítězného kmene. :)

Těším se na Vaše reakce.

S pozdravem,
Hollywoodecek
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Nemyslím si, že by bývalí hráči ze světa 5, kteří již nehrají, ještě sledovali naše fórum. Spíše doporučím obrátit se přes naší facebookovou stránku, protože tu sleduje spoustu hráčů, kteří již několik let nehrají. Věřím, že tam budeš mít větší štěstí s nalezením hráčů. Držím palce!
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
Já ho sleduji :)
a s mnoha známými z S5 jsem stále v kontaktu, s některými až moc :D
tomu světu jsem tenkrát věnovala hodně času..
ale tebe hollywoodečku si nepamatuji..
 

Hollywoodecek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Díky za vaše reakce. Ukázalo se, že toto fórum skutečně už téměř nikdo z bývalých hráčů světa 5 nesleduje. Avšak se mi dostalo reakcí z jiných míst. Tímto děkuji všem kteří si to zde přečetli. A zároveň děkuji administrátorovi za radu. :)

To DragonLady: Děkuji za reakci. Po pravdě řečeno Tebe si také nepamatuji, ale to bude tím, že členy nepřátelských kmenů jsem skutečně neznal z hlavy všechny. Členům vítězného kmene jsem však jistě znám. Byl jsem totiž pověřen právě jeho založením. :)
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
to hollywoodecek: vítězný kmen se složil přece z hráčů kteří zbyli poté co se to celé rozhádalo :D ať to byli přátelé či nepřátelé.. i moji spoluhráči to v něm dohráli ..
(stejně tak jako v letech před tím, se hlavně díky osobním setkání, skládali nepřátelské kmeny a měnila se diplomacie..)
už asi vím proč jsme se tam nepotkali, ty jsi, podle stats, přešel do véček až 2010 (?) , až po mých kamarádech, a to už byla fáze kdy se tomu musí dávat moc času... já tam byla hlavně v 2008.. :) pak 2009 už jen jako vedení RTW z které se stala andělská legie a z nostalgie v kmeni KSČ (konec starých časů).. :D
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
Marketamat:

Pošli za celý DK Team gratulaci k narozenému děťátku výše zmiňovaných hráčům a napiš jim, že pokud by chtěli se o svoji "radost" podělit i s ostatními hráči DK, můžeme o jejích happyendu napsat do DK Novin, myslím že by to bylo výborné téma...

Pokud by o to hráči měli zájem, tak ať se mi ozvou do pošty tady na fóru, poradím jim co a jak dál...


omylem jsem po letech (během hledání údajů pro nápovědu) objevila tyto příspěvky :D :D :D
masakr jak ten čas letí.. :D
no happyend to nebyl.. Ještě než jsme nechali účty hromadně zbarbařit jako na S2, tak DiCarlo spojil účet s macros11 a hrál chvíli tam.. Pak už hrál méně, i pod jinými nicky.. jeho gamblerství a závislosti mě v realitě odradily.. syn Alexandr vyrostl a DK zkusil, ale nešlo mu to, tak hraje jiné hry (občas se ukáže na betě jako Ohnivý drak)..
Já dělám wiki.. a občas na hru kouknu..
A občas tam potkám někoho ze starých známých..
např s JS77 jsme se potkali nedávno nejen v realitě, ale i na jednom světě, on pod nickem Evulecacule.. vím že za ty roky občas hrál, ale méně, nicků plno (v paměti mi uvízl růžový králíček). Jinak ze staré gardy nikdo myslím nehraje..
Zůstalo pár přátel v realitě.. krom zmíněného JS77, hlavně Dav-y, občas se vidím i s Casablancou, Karlou Velikou, napíšu se Sir Liyo nebo daadii, dříve i s Majtulik a Hanka(ani nevím pořádně nick), dávno i s Marcus, Kalamar či Eowyn.. Ostatní zmizeli s koncem světa.. (ze světa 2 komunikuji jen s HomePP a Lvicí Elza)

A už dosti nostalgie :D :D :D
 

p02--

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Pfff, tak to je hodně nostalgie to tu číst :D většina jmen už je mi cizích.
 
Nahoru