• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 97

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
974
Vážení hráči,

otevíráme zde novou kavárnu pro svět 97!

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
197
Proč už se neptáte hráčů na jejich názor ohledně nastavení světů?
Však je to skoro stejné nastavení jako má s95 (až na pár detailů). Nemám pocit, že by na tom světě byl tak velký přetlak lidí, že musíme spustit 2. svět se stejným nastavením a kostelem během 4 měsíců.

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
39
Tak já si myslím,že hlavně 95tka je na byznys super svět:))
Logicky bych to spustil klidně znova:))

GaaraS

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Spíš by mě zajímalo.. :D co máte s tím posunem ms.. Koukám že to máme jen my a slováci... Můžeme znát důvod? :)

Albi

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
35
Však je to skoro stejné nastavení jako má s95 (až na pár detailů). Nemám pocit, že by na tom světě byl tak velký přetlak lidí, že musíme spustit 2. svět se stejným nastavením a kostelem během 4 měsíců.
Já ti to řeknu proč. Změna admina. Psal jsem tu Kubinovi zprávu na fóru a za měsíc nebyl schopen odpovědět. Toto by se u Kozmicze nestalo, ten vždy reagoval a reálně se o tu hru a hráče staral. A ano měl své mouchy, jenže kdo nemá, ale oproti Kubinovy - nebe a dudy.

Kubina tu přinese nějaký "nový"(čti okopírovaný z .net verze) systém, ale nevím jak vy, ale ve schválených skriptech tam mám pořád "Na tomto fóru nejsou žádná vlákna.", přitom teoreticky by se tam automaticky měly přenést skripty, co jsou již schválené, případně by měly být v zamítnutých, aby hráči viděli, že už byl jednou zamítnut. A pokud si má každý nechat schválit cizí skripty pro sebe jako privátní, tak je to špatně nastavený systém. Protože bych čekal, že jen reálný autor toho skriptu si může nechat schválit privátní skript. A nevěřím tomu, že nikdo za 2 měsíce nedal žádnou žádost alespoň o původně schválené skripty.

Žlutý Banánový

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Taky mě štve že se už neptate lidi na nastavení světa. Proto je ta účast na těch světech tak slabá. Světy s kostelem prostě lidi nebaví.

Nezapomeňte dát kostel a 3-stupňový výzkum i na jubilejní sv.100, kam plánuje jít hromada lidí.
Ať nás můžete zase nasrat.

GGKing

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
31
Jakože čumím no, předregistrace dva dny dopředu, ani zpráva nepřišla. Asi letní režim.

INVINCIBLE DEATH

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Asi je na case vymenit servry na hru vsechno to tu jde do haje nastaveni svetu je prakticky totozne a nazor hracu uz nikho nezajima .Cele je to tady uz jen cirkus a support jsou uz jen klauni a sasulove na vyreseni ticketu se ted bezne ceka tri dny a vic a na odpoved na nejakou otazku ohledne hry jeste dele a pak dostenete odpoved od Kubiny co nedava smysl a nebo jen zkopirovana predepsana odpoved ktera vubec neodpovida na otazku
JSOU TO PROSTE KLAUNI TEN SUPORT
a beda zda tohle smazete sam admin me zcela jasne napsal ze nezyvat nekoho klaunem je zcela vporadku ale nazvat nekho LAMOU je uz proti pravidloum dneska.

Naposledy upraveno:

INVINCIBLE DEATH

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Spíš by mě zajímalo.. :D co máte s tím posunem ms.. Koukám že to máme jen my a slováci... Můžeme znát důvod? :)
je to proto ze nekteri hraci pouzivaji zakazane sripta na posilani utoku ktere automaticky bez zasahu hrace poslou treba i trista utoku z dopadem do 3 milisekund a nebo pouzivaji script na prebirani vesnic tak ze do 3 ms narvou cistku slechtu a jeste def takze je praticky nemozne s tim neco delat a vzhledem k tomu ze suport nema na tohle obranu tak vymysleli prave posun dopadu a prichod podpor v rozmezi urcitych ms aby se aspon trochu zabranilo pouzivanim takovych zakazanych scriptu

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
974
Aktuálně máme některá nastavení daná. Pokud je narážka na rychlost světa, tak ta se střídá, jednou je rychlejší svět, poté je pomalejší. Jiná nastavení se střídají. Tentokráte bohužel nebyl žádný prostor pro diskusi nad nastavením světa s hráči.

Posun dopadu by mělo používat více verzí, jen některé to neuvádí. Důvodem je možnost dát obránci trochu větší šanci a přinést do boje trochu větší náhodu.

Zprávy na fóru nejsou ticket, pokud máš nějaký dotaz ke hře, je nutný napsat jej. Co se pak týká otázky scriptů, připravuje se něco většího a proto zůstávají v platnosti původně schválené scripty. Co se týká nových, tak zatím žádný nepřináší nic, co bychom chtěli schvalovat.

Svět 100 je ještě daleko, ale pokud chcete, můžeme o jeho nastavení otevřít diskusi.