Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
)
)Já ti to řeknu proč. Změna admina. Psal jsem tu Kubinovi zprávu na fóru a za měsíc nebyl schopen odpovědět. Toto by se u Kozmicze nestalo, ten vždy reagoval a reálně se o tu hru a hráče staral. A ano měl své mouchy, jenže kdo nemá, ale oproti Kubinovy - nebe a dudy.Proč už se neptáte hráčů na jejich názor ohledně nastavení světů?
Však je to skoro stejné nastavení jako má s95 (až na pár detailů). Nemám pocit, že by na tom světě byl tak velký přetlak lidí, že musíme spustit 2. svět se stejným nastavením a kostelem během 4 měsíců.
je to proto ze nekteri hraci pouzivaji zakazane sripta na posilani utoku ktere automaticky bez zasahu hrace poslou treba i trista utoku z dopadem do 3 milisekund a nebo pouzivaji script na prebirani vesnic tak ze do 3 ms narvou cistku slechtu a jeste def takze je praticky nemozne s tim neco delat a vzhledem k tomu ze suport nema na tohle obranu tak vymysleli prave posun dopadu a prichod podpor v rozmezi urcitych ms aby se aspon trochu zabranilo pouzivanim takovych zakazanych scriptuSpíš by mě zajímalo..co máte s tím posunem ms.. Koukám že to máme jen my a slováci... Můžeme znát důvod?
![]()
Aktuálně máme některá nastavení daná. Pokud je narážka na rychlost světa, tak ta se střídá, jednou je rychlejší svět, poté je pomalejší. Jiná nastavení se střídají. Tentokráte bohužel nebyl žádný prostor pro diskusi nad nastavením světa s hráči.Proč už se neptáte hráčů na jejich názor ohledně nastavení světů?
Však je to skoro stejné nastavení jako má s95 (až na pár detailů). Nemám pocit, že by na tom světě byl tak velký přetlak lidí, že musíme spustit 2. svět se stejným nastavením a kostelem během 4 měsíců.