• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 97

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
39
jj svět 100 by si zasloužil určitě diskusi:)Kdo první zabere 100 barek vyhrává:))To tu ještě nebylo:))Ana tom světě by jich jen 100 bylo:))

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
75
Nebyl prostor pro diskuzi :D Neni tam lepší dat prostě to co chcou lidi hrat ? :D budete mít pořadnou cinkačku a lidi budou spokojení :D

Debeti

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
27
Posun dopadu by mělo používat více verzí, jen některé to neuvádí. Důvodem je možnost dát obránci trochu větší šanci a přinést do boje trochu větší náhodu.
Dovolím si nesouhlasit. Doteď měl hráč bránění ve svých rukou. Když to člověk trochu dostane do ruky, není nic jednoduššího, než chytit vlak, ať už z napadené, tak z vedlejší vesnice.
Když se do toho zakomponuje element náhody, najednou to není jen o schopnostech obránce, ale výrazně to ovlivní právě tato náhoda.

Nemluvě o tom, že když má někdo smůlu - třeba já - a budu chytat něco dobře načasovaného, může se mi stát, že to prostě nechytím, i když udělám naprosto vše správně a nebýt tohoto posunu, chytil bych to klidně několikrát.
Samozřejmě se nebavíme o něčem, co se děje na denní bázi.

Tvrzení, že je to nějaká "trochu větší šance pro obránce", mi ale přijde nesmyslné.

Už takhle si myslím, že je ve hře náhody dost... Štěstí může mít zásadní vliv na průběh bitvy o jakoukoliv vesnici, nemluvě o oddanosti. Tento krok podporuje situace, kdy nevyhraje ten nejlepší, ale ten s větším štěstím.

Ezio Auditore da Firenze

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
124
Aktuálně máme některá nastavení daná. Pokud je narážka na rychlost světa, tak ta se střídá, jednou je rychlejší svět, poté je pomalejší. Jiná nastavení se střídají. Tentokráte bohužel nebyl žádný prostor pro diskusi nad nastavením světa s hráči.

Posun dopadu by mělo používat více verzí, jen některé to neuvádí. Důvodem je možnost dát obránci trochu větší šanci a přinést do boje trochu větší náhodu.

Zprávy na fóru nejsou ticket, pokud máš nějaký dotaz ke hře, je nutný napsat jej. Co se pak týká otázky scriptů, připravuje se něco většího a proto zůstávají v platnosti původně schválené scripty. Co se týká nových, tak zatím žádný nepřináší nic, co bychom chtěli schvalovat.

Svět 100 je ještě daleko, ale pokud chcete, můžeme o jeho nastavení otevřít diskusi.
Posun má dát možnost obránci? Xdddd když má někdo bota na posílání útoků, tak si to zkrátka nastaví tak, že počítá s tou 30ms odchylkou, nicméně 30ms odchylka může znamenat i to, že vlak o 4ech šlechtách, který má standardně rozpětí 300ms, najednou může mít 210ms, což je ztížení pro obránce, který má ještě ke všemu stížené to chytání, jelikož i jemu se to při chytání posune o +-30ms, takže nevidím kde je ta výhoda pro obránce. By mě zajímalo, jestli ty nové funkce reálně vývojaři backtestují, aby měli tušení co vlastně plodí

GaaraS

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Hlavně i když je tu ten posun a někdo se to naučí pořádně posílat i s tím posunem budeme tam kde jsme byly.. a to že je to kvuli botům je nesmysl... Viz třeba debeti který je i ve 3 ráno po alko jízdě a čerstvém probuzení to poslat na přesnost pár ms.. A to bota nepoužívá..

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
75
Hlavně i když je tu ten posun a někdo se to naučí pořádně posílat i s tím posunem budeme tam kde jsme byly.. a to že je to kvuli botům je nesmysl... Viz třeba debeti který je i ve 3 ráno po alko jízdě a čerstvém probuzení to poslat na přesnost pár ms.. A to bota nepoužívá..

JJ nikdo nepoužíva boty.

Nebo spiše ti nevěří natolik abys to o nich věděl :D Ale jestli si mysliš že lidi dneska vstavají na posílaní utoku, tak uplně né :D

GaaraS

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
JJ nikdo nepoužíva boty.

Nebo spiše ti nevěří natolik abys to o nich věděl :D Ale jestli si mysliš že lidi dneska vstavají na posílaní utoku, tak uplně né :D
U debetiho ti to můžu říct klidně a s čistým svědomím že nic nemá... Protože pokaždé když spolu někde hrajeme a posíláme útoky tak si i ve 3 ráno píšeme.. když máme chvíli prostoje a pochybuji že by mu bot odepisoval na mess kdyby jsi to chtěl nějak negovat..

Debeti

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
27
JJ nikdo nepoužíva boty.

True, já už taky nevstávám xD Zjistil jsem, že mě už nebudí po těch letech budíky v noci xD Když je akce, je jistější nespat xD A nebo ještě lépe - nečasovat xD Naláduju to tam na random ráno a než jdu spinkat xD a jsem šťastný <3
edit: ty smajlíky jsou hrozné :)