Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Vznik barbarských vesnica jaký je % spawnu barek? to by bylo taky fajn dávat info o tom %, aby člověk měl představu, jak ten svět bude vypadat. Vyšší rychlost = lepší vyšší počet % při příchodu hráče na svět, ať je ten svět roztáhlejší. A další věc, věřím, že na s100 se udělá výjimka, ikdyž nějaké nastavení bude na s98 či dalším s99. Třeba by stálo za to udělat anketu ve hře a udělat jí rozsáhlější i včetně % na barku atd. Chápu, že to bude víc práce, ale myslím si, že spousta lidí se těší na s100![]()
to může pořád @Kubina změnit, co jsem koukal, tak i na s93 se to měnilo dokonce během běhu světa, což byla škodaVznik barbarských vesnic
20% šance, když se hráč připojí ke světu
Vznik bonusových vesnic
5% šance, když se hráč připojí ke světu
ale jedno me tesi a to je ten obchodni bonus s obchodniky jako novinka tak sem zvedav na to ale jinak jsem trosku jsem zklamany z nastaveni...Funguje to i na premiový trh nebo jen při výměně mezi hráči? :-D - pořád mám nějaký neutracený PB, tak že bych si chvilku zahrál :-D