• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa 98

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
880
Funguje to i na premiový trh nebo jen při výměně mezi hráči? :-D - pořád mám nějaký neutracený PB, tak že bych si chvilku zahrál :-D
To je dobrá otázka, na kterou neznám odpověď. Na interním světě nemáme prémiový trh na žádném světě, co má toto povolené :/
Takže to je asi překvapení, případně pokud někdo ví z jiných jazykových verzí, může se o poznatek podělit.

čech 1

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Zdravím všechny ze světa 98
Rád bych do nějakého kmenu kde to má budoucnost momentálně sem v jednom ale tam to nemá cenu a sám to ne uhraju, rád bych pokračoval až do konce tohoto světa
Pokud se najde nějaká parta ke které bych se mohl přidat tak prosím napsat sz ve hře
Mé jméno Čech 1
Díky všem za odpověď

čech 1

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Na DK zkušenosti nějaké mám už sem to hrál...
Hraju i Grepolis přes 11 let a je to skoro to samé

cherry.xxoo

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Kde je nějaká událost ? Na jiných světech běží, ale na s98 ne, proč ? Docela by se hodilo ten svět trochu oživit.

Harle91Cz

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Zdravíčko jsem tu nová a nějaké rady do začátku by se hodili. A kmen bych taky brala. Nabízí mi to pár a ani nevím kam jít

Harle91Cz

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Zdravím všechny ze světa 98
Rád bych do nějakého kmenu kde to má budoucnost momentálně sem v jednom ale tam to nemá cenu a sám to ne uhraju, rád bych pokračoval až do konce tohoto světa
Pokud se najde nějaká parta ke které bych se mohl přidat tak prosím napsat sz ve hře
Mé jméno Čech 1
Díky všem za odpověď
Pokud chceš tak jsem založila kmen kde by se mohli sejít aktivní hráči a na pohodu hrát hru