- Počet poděkování
- 3
na cs 13 k dnešnímu dni a k času 08:45 ==) 96 barbarek což je bída chtělo by to aby systém přidávál další vesnice nebo aby se rozjel casual 14 kde by bylo možné se přesunout z cs11
nebo omezit aby hráči nemohly brát všechny vesnice.
Například tento:
Biq Qko
skoro 1 mega bodů, nenažraný a bere vše co mu přijde pod ruku. mám pocit že ty casualy ztratili smysl hrát.
přitom cs13 je jen dva měsíce nový: 11.03. 2025 - 10:15
přitom jsem tam šel s malou vesnici protože INNO nedalo vědět třeba týden dopředu že bude casual daly to vědět pár hodin a nebyla možnost vybudovat si vesnici větší mít tam větší vesnici tak mám dost vesnic ale hold nevyšlo mě to zase snad po 3.
byla to sic výhoda že se hráči nemohly přesunout z jiných světů ale pouze z jednoho ale vždycky se najde posílač, platič co má hromadu PB a snižuje stavby, kupuje surky apod.
Nauč se hrát a pak můžeš být jako já.
Na casual 12 máš pomalu za rok hraní 34 vesnic. Výmluvy na to, že někdo zabere všechno co se objeví hned neexistují. Máš nízký limit ve kterém máš ve svém bodovém rozsahu takových možných cílů, ale bohužel je pro tebe snazší jít poplakat na forko. Víš ono se nestačí 5x do měsíce lognout a s toho 3x jenom kvůli fórku.
Naposledy upraveno: