• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa Casual 13

Přesně,
INNO přece nepůjde proti sobě.. oni chtějí aby to ty lidi sypali a kupovali Pb o sto šest

Já bych spíše uvítál to aby se na casualu nových omezilo kupovaní surovin za PB.
Snížování stavby za PB.
A snižování nákladu surovin za stavbu opět za PB.
Mnoho hráču si naposíla do hry xxx peněz nakoupí PB třeba příklad 100.000 + z jiných světů 50.000 a pak si zabere barku pošle surky a za snižuje náklady surovin na stavbu a během týdne má 3500 bodovou vesnici.. Jen názor klidně to založím jako návrch na nový casual třeba se toho vedení chytne :)
Jestli chceš já a pár dalších kluků od -BG- máme dobré srdce a založíme pro tebe nějakou charitu ohledně "Pb" .
Kolik bys tak chtěl? Aby byl pro tebe rozjezd na casualu snadný?
Já jen, že už se ale nějakou dobu hraje..

Přesně,
INNO přece nepůjde proti sobě.. oni chtějí aby to ty lidi sypali a kupovali Pb o sto šest
Ne nikdy jsem do hry nedával peníze max za hry na PS4, PS3 a XBOX nejsem zaměstanec innogames ani v týmu v žádné z 10 her a to hraju všechny a mám i důkaz na youtube kanále a platící nemají dost výhod vše jde i bez placení chystám návody například prémiový trh prodávejte nekupukte - máte stovky PB vše jde bez placení reálných peněz

Naposledy upraveno:
Ne nikdy jsem do hry dával peníze max za hry na PS4, PS3 a XBOX nejsem zaměstanec innogames ani v týmu v žádné z 10 her a to hraju všechny a mám i důkaz na youtube kanále a platící nemají dost výhod vše jde i bez placení chystám návody například prémiový trh prodávejte nekupukte - máte stovky PB vše jde bez placení reálných peTak

Tak si pak nestěžuj twl :D

Ukažte mi někoho, kdo vyhrál někdy svět bez toho aby občas něco nasypal, oproti někomu, kdo "pb" běžné používá a nemusí ani sypat v tak velkém množství..
Člověk co se úplně bude distancovat od "pb" je bez šance! Ať už jde o premko, správce, suroviny navíc, urychlení výstavby, nasypání eventu a dalších věcí..
Prostě a jednoduše, kdo si chce aspoň trochu pěkně zahrát, tak "pb" prostě potřebuje.
Kdo tvrdí že ne, nechám vás přitom, ale nebrečte že je něco nefér.

PB lze získat bez placení korun, eur, dolarů, tublů, franků, zlotých nebo bůchví jaké reálné měny radši si dám tousty než urychlím stavbu vesnice

Tohle vám jako přijde normální??

Jak má člověk růst na casual 13 když celé BG musí zapodpořit všechny vetší barbarky...

Nastal čas aby INNO zakročilo a konečně při dalším casual světě omezili podporovat barbarské vesnice!!!!

Šance aby člověk zabral vetší vesnici není protože každý to musí hned podpořit tyto vesnice tzv nenažranost hlavně ať mám já vesnice a ostatní nedostane nic

Screenshot_1.jpg

Zpět