Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli chceš já a pár dalších kluků od -BG- máme dobré srdce a založíme pro tebe nějakou charitu ohledně "Pb" .Já bych spíše uvítál to aby se na casualu nových omezilo kupovaní surovin za PB.
Snížování stavby za PB.
A snižování nákladu surovin za stavbu opět za PB.
Mnoho hráču si naposíla do hry xxx peněz nakoupí PB třeba příklad 100.000 + z jiných světů 50.000 a pak si zabere barku pošle surky a za snižuje náklady surovin na stavbu a během týdne má 3500 bodovou vesnici.. Jen názor klidně to založím jako návrch na nový casual třeba se toho vedení chytne![]()
Ne nikdy jsem do hry nedával peníze max za hry na PS4, PS3 a XBOX nejsem zaměstanec innogames ani v týmu v žádné z 10 her a to hraju všechny a mám i důkaz na youtube kanále a platící nemají dost výhod vše jde i bez placení chystám návody například prémiový trh prodávejte nekupukte - máte stovky PB vše jde bez placení reálných penězPřesně,
INNO přece nepůjde proti sobě.. oni chtějí aby to ty lidi sypali a kupovali Pb o sto šest
Ne nikdy jsem do hry dával peníze max za hry na PS4, PS3 a XBOX nejsem zaměstanec innogames ani v týmu v žádné z 10 her a to hraju všechny a mám i důkaz na youtube kanále a platící nemají dost výhod vše jde i bez placení chystám návody například prémiový trh prodávejte nekupukte - máte stovky PB vše jde bez placení reálných peTak

já si nestěžuju na platící ale na vašr stěžování zamakejte a porazíte platící i když neplatíteTak si pak nestěžuj twl![]()
Čus, mám zájem. Co jsi schopný mě naučit? Chtěl bych mít taky aspoň 5 vesnic. TrolleJsem menotrem a hledám učně. Nejen na casualu ale všude.