• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa Casual 13

Awatar Sheppard

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Tohle vám jako přijde normální??

Jak má člověk růst na casual 13 když celé BG musí zapodpořit všechny vetší barbarky...

Nastal čas aby INNO zakročilo a konečně při dalším casual světě omezili podporovat barbarské vesnice!!!!

Šance aby člověk zabral vetší vesnici není protože každý to musí hned podpořit tyto vesnice tzv nenažranost hlavně ať mám já vesnice a ostatní nedostane nic

Screenshot_1.jpg

GaaraS

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Furt by jste chtěli všechno omezovat.. Tak z toho udělejme rovnou jen PVE hru a budeme mít všichni klid.. Od čeho ta hra je? Tak někdo deffnul barku no bóže dělo se to děje se to a dít se bude.. :) Musíš to prostě prorvat..

Biq Qko

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3

Jak má člověk růst na casual 13 když celé BG musí zapodpořit všechny vetší barbarky...

Nastal čas aby INNO zakročilo a konečně při dalším casual světě omezili podporovat barbarské vesnice!!!!

Šance aby člověk zabral vetší vesnici není protože každý to musí hned podpořit tyto vesnice tzv nenažranost hlavně ať mám já vesnice a ostatní nedostane nic

Zobrazit přílohu uživatele 7966
Vypadni si brečet na Hay Day. Tady jsi ve válečný hře ne u mamči pod sukní.

Skleny

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
LOL :D to už snad Shepperde nemyslíš vážně. Jak víš že to podpořil někdo od -BG-a i kdyby, co ti brání taky nějakou vesnici zabetonovat a pak si ji vzít? Všichni máme stejný podmínky pro hru! A je na každým kolik, kdo do toho investuje času a peněz. Tohle fórum je jen o tom že tady ty a pár dalších brečíte, že nemůžete pořádně růst, ale chyba je nejspíše ve vás než v tom jak je nastavený svět :Wrrr.
Už se nemůžu dočkat dalšího tvého příspěvku, že se ti zase něco nelíbí a vše je k tobě hrozně nespravedlivý.. :Facepalm

KEVAR

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17

Zobrazit přílohu uživatele 7966
Nastal čas, aby Sheprd přestal hrát. Vždyt si pro smích. Tolik let hraješ a místo kvalitní hry budeš vypisovat jak slečna na forum. Tato hra není pro slabé jedince, ale pro silné kusy, tak se konečně zkus pochlapit a nebrečet furt.

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
díky @formis zničte ho komplet to nemůže být člověk

Přílohy

• Screenshot_20250602-164421.png
    Screenshot_20250602-164421.png
    291,3 KB · Zobrazení: 22

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Tohle se asi členům kmene kde jsem nebude líbit ještě že je to tam už tolikkrát kolik má být tady jednou

Přílohy

• Screenshot_20250603-202853.png
    Screenshot_20250603-202853.png
    249,7 KB · Zobrazení: 21

Awatar Sheppard

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Hlavní vesnici ti nemůže zabrat ale jakmile ti sniží body pomocí katů tak nebude moct na tebe jít :) Doporučují najít schopný kmen který ti poskytne deff velký deff aby se rozbil o tebe a pak budeš mít klid o mě se taky jeden rozbil díky kmenu :D
Screenshot_5.jpg