Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co když jsou prostě jen dokonale sehraný?Kubino, tohle ti přijde normální? @Kubina
Sleduješ tu hru vůbec někdy?
Si z vás borci dělají dobře dobrý den, server co server
Zobrazit přílohu uživatele 7981
Co tam adminuješ fakt nevím
Zobrazit přílohu uživatele 7978
Zobrazit přílohu uživatele 7979
Zobrazit přílohu uživatele 7980

ha ha ůplně stejný jednotky stejný sběr stejná stavbaA co když jsou prostě jen dokonale sehraný?![]()
![]()
![]()
Se asi domluvili, že budou efektivní. (To jenom cituju tebe, kdybys to náhodou nepochopil.)Kubino, tohle ti přijde normální? @Kubina
Sleduješ tu hru vůbec někdy?
Si z vás borci dělají dobře dobrý den, server co server
Zobrazit přílohu uživatele 7981
Co tam adminuješ fakt nevím
Zobrazit přílohu uživatele 7978
Zobrazit přílohu uživatele 7979
Zobrazit přílohu uživatele 7980
Největší prča je, že zakladatel tohoto vlákna takhle argumentoval na tom posledním (nebo předposledním classicu). Asi to byly ty správný účty (rozuměj: sám je hrál).A co když jsou prostě jen dokonale sehraný?![]()
![]()
![]()
Ty šášulo, já tuhle hru dávno nehraji a moc dobře vím, že ty jsi jedna z těch konin, co tu hru kurvíNejvětší prča je, že zakladatel tohoto vlákna takhle argumentoval na tom posledním (nebo předposledním classicu). Asi to byly ty správný účty (rozuměj: sám je hrál).
Když nehraješ tak tady nebuď tady to je pro hráče ne pro kohokolivTy šášulo, já tuhle hru dávno nehraji a moc dobře vím, že ty jsi jedna z těch konin, co tu hru kurví
Já jsem v této herní komunitě od roku 2008, to jsi byl ještě u mámy v břiše a žužlal sis palec. Tak se nevyjadřuj, díky .Když nehraješ tak tady nebuď tady to je pro hráče ne pro kohokoliv