• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna světa Speciál 2

Když i ten největší cvok v diskuzi má lepší pointy než ty, tak je to fakt napováženou, zda si nenajít klidné místo v lese, nepostavit si tam přístřešek z kapradí a nedožít tam odloučený od zbytku lidí. Zachránit sám před sebou ještě ten zbytek společenské váženosti, co máš. Víš, co myslím?

Naposledy upraveno:
Mezera mezi útoky z jedné vesnice bohužel není 100ms a tak bych poprosil bezchybný support o úpravu nastavení zde na fóru. Zaslechl jsem, že se svět započítá do vyhraných Classic světů, je to pravda?

Diplomy už se dávno nerozdávají, nice try diddy. Zároveň myslím, že bys dala i bez něj :Wrrr
Diplomem myslím placku na profilu. Si chceš nahonit ego oceněním na profilu nebo proč se ptáš na takovou věc? :D
Vyhraješ to neboj, všichni tě budou obdivovat jak sis krásně ochočil pana Cenu a DMNTíky k tomu. :))

Diplomem myslím placku na profilu. Si chceš nahonit ego oceněním na profilu nebo proč se ptáš na takovou věc? :D
Vyhraješ to neboj, všichni tě budou obdivovat jak sis krásně ochočil pana Cenu a DMNTíky k tomu. :))
Počkej on si zase vyžebral celý server spolu, protože je ultra slaboučkej a sám za kmen nic nedokáže? To už jsem zažil několikrát :D Ale myslel jsem si, že opakovaný vtip není vtipem, ale odborník na poděly a prospěchářství se pozná :D

Na to, že má starosti v osobním životě, je fascinující, že má chuť dělat poděly ještě ve hře ;)

Ochočit si Cenu je snadné jako ukrást dítěti lízátko, dlouho jsem nepotkal někoho tak naivního a snadno manipulovatelného ...:D

Zpět