- Počet poděkování
- 268
Nikdy nevíte, kdy zdravotní bratr John Cena se bude starat o vás a někam vás převážet, byl bych opatrný 

Jen za předpokladu, že ti nevadí číst slova jako je: "bytva, mislim, bisme bili mi"Ochočit si Cenu je snadné jako ukrást dítěti lízátko, dlouho jsem nepotkal někoho tak naivního a snadno manipulovatelného ...![]()
bili od slova bingčilingJen za předpokladu, že ti nevadí číst slova jako je: "bytva, mislim, bisme bili mi"
)))Za mě naprosto v pořádku6 míst ve VK pro první kmen.![]()
To jsem v šoku, že to tak dopadlo pane AFKU a jeho rošťáci.)))
z kmene Honzy Neviditelnýho jsem viděl útoky tak od 2 lidí
spíš je 6 až moc.
), bude něco komentovat? Ty který si na daném světě udělal 2 kudly. Chtěl bych vidět tebe jak by si skládal kmen a kolik od nich by si tam hodil. Viděl bych to tak na krásnou 0 stejně jako tvůj play. Už jen z principu že ten kmen pak musel vést náš hráč a vidět ty jejich stavy jednotek kde nejmenovaný hráč měl celkem 1 katapult na 500k+ bodů radši ani nebudu komentovat. Tak prosím zalez do té své hnusné díry a leč si komplexy v klidu sám.Jakých pravidel ?6h a 26min po objevení a 1 kmen už dominuje 1 den se nepřihlásím a už je skoro konec světa vím že jich 35 ale to je 70% šance porušení pravidel či VPO v libovolném odstavci libovolném paragrafu tohle není možné aby kmen s 35 lidmi do 6 hodin ovládl 60% světa

pravidla hry VPO jsou to ravděposobně boteřiJakých pravidel ?![]()
![]()