• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Knihaman| Jak jsem získal pět obránců dne

DeletedUser41518

Guest
Je tomu již tak měsíc, co jsou moje severní hranice střeženější než Alcatraz. Na severních hranicích mé říše se rozkládá malé skupinka vesniček, které jsou obklopeny ze tří stran jedním hráčem. Právě tento hráč, Legendary Sir Walt, se rozhodl, že mi vesnice dobyje a rozšíří tak svůj vliv. První vesnici získal bez problému, padesát útoku, na to moji udatní vesničani nebyli připravení, ovšem do dalších již stihli přijít vojáci, jako podpora. Dokonce, jedna z nejudatnějších vesnic, později jsem ji vyznamenal za válečné hrdinství, vyslala své muže a šlechtice do nepřátelské vesnice a její vesničany přesvědčili, aby se přidali na naši stranu.
O těchto událostech se začalo šuškat snad v každé krčmě v mém království a dokonce se přiopilí vesničani přestali mezi sebou prát, nyní měli o čem diskutovat a něco lepšího na práci. To jsem samozřejmě onomu hráči musel sdělit... odpovědi jsem se nedočkal.
Během následujících dní se snažil Legendary Sir Walt prolomit moji obranu stále více útoky, někde se mu to podařilo, ale vždy přispěchaly podpory, aby tuto vesnici chránili. Během několika dní se v boji proti mě přidali ještě další dva hráči z jeho kmene. Stál jsem tedy sám proti třem, věděl jsem, že toto nevyhraji, kontaktoval jsem tedy svůj kmen, který mi ochotně přispěchal na pomoc. Za zhruba týden bojů jsem získal čtyři ocenění obránce dne. Pak již došly jednotky všem třem mým protivníkům a boje ustaly. Ovšem, bylo mi naprosto jasné, že opět budou pokračovat, jednotky zůstaly v mých severních vesnicích, ještě nějaké dorazili, aby je podpořili a dny plynuli. Po zhruba třech týdnech do vesnice dorazil útok jedenácti tisíc špehů. Nepřežil ani jeden, ihned na to následovalo zhruba šedesát plných útoků na moji vesnici. A tak se zrodil další obránce dne. Osmdesát tisíc mých hrdinných jednotek padlo, ale porazilo šest set tisíc nepřátelských vojáků. Napsal jsem Legendary Siru Waltovi, že mu děkuji za obránce dne a zeptal jsem se ho, jestli můžu i na další den počítat s jeho návštěvou a dalším obráncem dne, ale opět nebyla žádná odpověď, myslím, že to není moc hovorný člověk.
Nyní je tomu opět zhruba týden, co je v mých vesnicích klid, vše se vrací do normálních kolejí, jen sem a tam se šušká ještě něco o tomto udatném vítězství. Moji kamenící pilně pracují a dokončují ve vesnici pomník statečným vojákům a já jen očekávám, co přinesou další dny a na čí stranu se Štěstěna obrátí v příštích bojích.

______________________________________________________________________

Děkuji za přečtení mého příběhu, taktéž hráčům Legendary Sir Walt, Lady torrecana a AX-7, díky kterým příběh vznikl, hráčům yamahavirago, tanen a dalším z kmene Viking za to,že tento příběh dopadl takto a mohu ho psát já, ne druhá strana.
 
Nahoru