• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Knihy Paladin

DeletedUser43969

Guest
Zdravím, mám dotaz ohledně knih zkušeností pro Paladina.

Trénuji co to dá a po dovršení určitého množství Xp pro nový level paladina dostanu do inventáře knihu - zcela náhodně?

Myslel jsem, že sám si budu určovat jaké vylepšení pro svého paladina použiji a jediné co řeším ze při svém level paladina dostávám knihy, které nemůžu a ani nechci vyuzit, takže tomu vůbec nerozumím, nyní mám volné zkušenosti a v inventari knihy pro které nemám využití.

Děkuji za odpověď s pozdravem B2.

//ještě doplním, že jsem koukal na wiki a zde a nějak jsem odpověď na moji otázku nenasel - pokud jsem prehledl nebo nekde něco nepochopil, tak se omlouvám.
 

DeletedUser43969

Guest
Aha, takže sama hra mi určuje jaké dovednosti bude mít můj paladin - takže jediná taktika s paladinen je, že ho bud poslu do útoku nebo ho nechám tvrdnout ve vesnici. Nezlobte se na mě, ale je to hloupost.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Ne, hra ti generuje knihy a ty je můžeš používat pro jednotlivé paladiny dle svého uvážení. Pokud chceš mít útočného paladina a získáš obrannou knihu, tak si ji uchovej a využij pro jiného paladina. S novým systémem můžeš mít až 10 paladinů, tak je dobré každého zaměřit na určitou činnost.
 

DeletedUser44311

Guest
Jen bych se chtěl zeptat na jaké náhodné bázi jsou ty knihy generované?

Jelikož mám takový pocit že když směřují větší množství do určité kategorie padne mi pokaždé přesný opak. To samé když pak za prémiové body se snažím zaměnit.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Generují se pro hráče náhodně, nemá žádný vliv to, jaké knihy již máš či jaké potřebuješ.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
a proto se říká, že náhoda je bl*ec :D
také dostávám knihy které moc nepotřebuji, ale časem se využijí :)
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Do hry je implementován zákon schválnosti takže vždycky dostaneš opačnou knihu než potřebuješ, vím to jako člověk který do hry vrazil hodně PB a stálo mě to třeba 1000 a více pb než jsem dostal knihu kterou jsem chtěl, a to byly jen dvě možnosti které jsem mohl dostat.
 
Nahoru