• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kokosman100

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Tribal_Wars_Village_Lightning.jpg

Odkaz: http://i.imgur.com/uAAS1hu.jpg

Přidán text a vodní elementál.


Příběh:
[SPOIL]V dnešním Francouzkém středozemí byla na řece Loire v 6. století založena vesnice bájným bojovníkem Pierre De Igue. Osada nesla název Iguerande po svém zakladateli. Vesnice pod vládou Pierra vzkvétala. Ves byla plná chrabrých a silných bojovníků, kteří se nezalekli žádného nepřítele a díky mohutným hradbám kolem vesnice byly vesničané chránění před nebezpečím. O deset let po založení vesnice přišly potopy. Vesničané tuto přírodní katastrofu ustáli avšak se na řece protékající skrz vesnici usadilo něco co vesničané nikdy v životě nespatřili. Tvorův obrys připomínal ženu a byl celý z vody. Vesničané se tvora báli natolik, že si drželi odstup a nazvali ho démon de l'eau Loire. Vesničané prosili svého vůdce, aby se s tvorem vypořádal. Vesničané věřili, že Pierre vymyslí plán jak tvora porazit, protože je znám po celém tehdejším známém světě jako nejlepší vojenský stratég a bojovník. Pierre se uchýlil do svého domu a snažil vymyslet plán, ale měl pouze zkušenosti s bojem proti lidem. Nevěděl jak má s tvorem bojovat a co od něj čekat. Chrabrý bojovník poprvé v životě pocítil strach a nejistotu. Jeho žena Laurence mu řekla ať v noci spolu s ní uteče daleko na východ. Pierre ovšem odmítl, protože z boje nikdy neutíkal a tak se rozhodl, že ráno se s tvorem vypořádá. Osud ovšem hrál svou roli a v noci přišla ohromná bouře. Blesky zapálili několik domů a půlka vesnice byla pod plameny. Vesničané s kbelíky běželi k řece, ale u řeky jejich těla při pohledu na vodního tvora zkameněla. Vodní tvor, ale udělal co žádný vesničan nečekal. Svou silou vymrštil vodu z Loire a pokropil s ní hořící domy a tak požár uhasil a jak se zjevil tak zase ve vodě zmizel. Bouře ustala a vesničané nevěřili svým očím. Začali slavit.
Vesničané vodního tvora přejmenovali na dieu de l'eau, přestali se ho bát a jeho podobiznu navždy vryli do znaku. Vodní tvor od té doby pomáhal vesničanům s požáry.[/SPOIL]
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Trochu z říše bájí, ale zajímavé.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru