• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Lamač. - Vánoční dárek

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Jako malý kluk, jsem obdivoval práci druhých, hlavně tu práci, kde se dal vyrobit krásný dáreček k Vánocům.
Bohužel jako malý kluk, který teprve v té době začalo chodit do 1. třídy, tak tolik možností neměl, jak si obstarat alespoň nějaký dáreček, aby vykouzlil úsměv na tváři.
V té naší době jsem dával k Vánocům, pouze obrázky, kde jsem zkoušel malovat dotyčnou osobu a udělat ji radost alespoň tímto.
Dost často k nám jezdili i návštěvy, a jelikož jsem byl až moc zvědavý, tak jsem chodil doprovázet návštěvy až k autům, pokaždé jsem nějakou tu korunu dostal, schovával jsem si to do pokladničky, dokázal jsem ušetřit i na 3 dárky, a aby to nebyli jen samé obrázky, tak jsem dokonce koupil i hrnečky z lásky, to jste teprve měli vidět, jak byly nesmírně rádi.
Mám za sebou takovou historii, že bych mohl napsat i 10 stránek, dokonce jsem připravil i štědrovečerní večeři, samozřejmě kapr se salátem, předem informuji, že kapra jsem chytil ještě v ten den. To byl pro rodinu, taky skvělý dárek.

Hodně jsem uvažoval, co koupit bráchovi na Vánoce, a dospěl jsem k jednomu a to týdenní dovolenou na ostrově Kréta ( Řecko ), byl štěstím bez sebe, v náhledu přidávám naši rodinou fotku focenou na Krétě! :)

Nastal čas, kdy jsem dospíval, až jsem taky začal pořádně pracovat a vydělávat peníze, za první výplatu, jsem pořídil mamince hnedka elektroniku, bráchovi poukazy do obchodu, sestrám výlet do zahraničí, prostě už to nebyl ten malý kluk, který maloval pouze obrázky, aby měl vyřešené Vánoce, ale taky konečně dospěl, a dost dobře věděl, že vydělat peníze není až tak jednoduchý.

Moje štědrost pokračovala ve hře Divoké kmeny, na každým světě, jsem byl pokaždé v tom nejlepším kmenu, a pokud jsem tam setrvával i přes Vánoce, tak jsem si vybral určitou skupinu lidí, kteří mě pomáhali jak se surovinami, podporami a útočnými akcí, tak se každý mohl těšit na prémiový účet v podobě 3 dní až jednoho týdne, žádné podplácení nenastalo, prostě jsem chtěl hráčům poděkovat za to, že dokázali i pomoct.

Taky jsem před pár lety měl úžasnou přítelkyní, která semnou trávila Vánoce, jako dárek jsem nám koupil výlet do zahraničí, bylo to kousek od našeho rodného města Znojma, fotky žádné nemám, protože tam, kam jsme jeli, byl zákaz fotografování, což mě úplně naštvalo.

Tímto bych chtěl všem poděkovat za přečtení příběhu, snad to dává trochu hlavu a patu, bylo těžké domyslet svůj život v dětských letech, takže díky ještě jednou. :)
A všem Šťastný Nový rok 2021 :Dwarf:Dwarf:Dwarf:Dwarf
 

Přílohy

  • 134801766_1147352925720843_5484184728804792918_n.jpg
    134801766_1147352925720843_5484184728804792918_n.jpg
    119,6 KB · Zobrazení: 7
Naposledy upraveno:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru