• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

legendarian - hrobka

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Ahojte,
tohle dělám poprvé, ale soutěž mě zaujala a tak mě napadlo se zapojit.
V hrobce by se samozřejmě pochovávali zemřelí. Jde však pouze o paladiny nebo šlechtice, kteří zemřeli při obraně a nebo při útoku, který přežil alespoň jeden další voják. Jakmile rozkliknete tuto "budovu", byla by tam možnost pochovat mrtvé. Jejich množství záleží na stupni budovy a těch stupňů je dejme tomu 9 (v žádném případě 10!). Pokud pochováte mrtvé, získáte tím morálku a obraný bonus, zase podle stupně budovy a podle počtu pochovaných. V plně rozestavěné vesnici je velmi málo místa, tak bych ho umístil místo kostela, popřípadě bych ho nějak přidal ke kostelu:)
Jelikož se mi nechce dělat více obrázků, hřbitov zůstane s přibývajícími stupni vizuálně neměnný. A jelikož jsem zjistil, že se to do hry stejně přidávat nebude, ale obrázek potřebuji, tak jsem narychlo spichl obrázek v malování, který bohužel moc nevystihuje mou představu:(:p:)
obrázek.png

Tady ještě přidám detaily:
max. počet pochovaných při stupni 1: 5 a s každým dalším stupněm se může pochovat dalších 10 až do stupně 9, kdy bude maximální počet pochovaných celkem 85.První pochování bude stát 10 000 surovin od každé a další pochování vždy bude stát o jeden tisíc surovin více (poslední bude stát 94 000 od každého, pokud dobře počítám, což asi ne:). Jedno pochování zvedne morálku na max, zlevní náklady na jednoho dalšího šlechtice nebo zkrátí čas na jednoho dalšího paladina a každé páté pochování vám přidá řekněme 3% trvalého obranného bonusu. Jakmile se dosáhne limitu pochovaných, více jednotek pochovat nelze. Asi trochu nedomyšlené, ale co dělat...Tak co vy na to?
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
265
Zaujímavé :) Držím palce!
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru