Zdravím všechny hráče i ty bývalé,
Za ty léta co jsem ještě hrál speedy, jsem se sešel s tolika hráči, kteří tvořili jednu velkou rodinu.
Za ty roky bych sepsal, tolik stránek příběhů, ale čas mě to nedovoluje.
Z mé zkušenosti, začal jsem hrát Divoké kmeny když mě bylo 14 let
, začal jsem světem 1 nebo 2, moc si toho nepamatuji, asi rok po té co jsem hrál jen světy, jsem si i zašel na speed kola, zajímala mě v té době rychlá hra, která byla tak rychlá, že se mě z toho točil mozek o 360 stupňů
Rád bych teď začal psát jména i administrátorů a hráčů.
Začnu speed adminy.
Indigra <-> Sonik - Tato dvojka byla nejlepší jen v tom, když neměl admin čas, tak prostě pro několik stovek hráčů nastavili speed kola, aby jsme si prostě zahráli a začali psát dějiny speed kol.
Skrty -> Po celou dobu co jsem hrál speed kola, tak to byl snad nejlepší speed admin dob co jsem zažil, speedy stáli za to je hrát
A za to mu patří velké díky co pro komunitu Tribal Wars udělal.
He.Ro & Idemdor -> Nevím co napsat k těmto adminům, podle mě to byli tak špatní admini, ale moc toho prostě nedělali, a nebudu asi jediný, kdo tohle potvrdí.
Lady Kasandra & Tantalena -> No popravdě, Lady byla jako druhá nejlepší speed adminka, která prostě pro speedy dělala vše, stálo to prostě za to, turnaje, ligy ty speedy byli tak oživený, prostě bomba, je mě líto že Lady odešla z této pozice, a snad se ji daří dobře, patří ji moc velké díky. Tantalena jakožto její zástupce, to byla strašná noční můra
pátral po hráčích den co den i v noci a banoval za scripty, prostě byl to ideální člověk po Lady Kasandře, ale co už no
taky mu patří dík.
Sakaal -> Žena, která má toho dost na práci jako Cheathunter, tak si vzala i na starost speed kola, obdivuji tě, občas se stane, že je chybně nastavené speed kolo, ale to se jak říkám stane, nikdo není dokonalý, já ji přeji hodně štěstí a dobrých let v této funkci.
Něco jsem napsal o adminech, a teď něco o hráčích.
Dadam, Fcéčko, Verena, Skeleton - Veliká rodina Dadam gang, hodně jsem je zažil na speed kolech, docela mě dávali záhul, ale to k této hře přece patří
Škoda, že už tak veliká rodina nehraje speedy v tomto složení, dávalo to dobrou šťávu pro speed kola. Snad se vám v životě daří
Ericeq, Miloš, -> Byli jste 3, to poslední jméno si nepamatuji, ale vím že jste taky docela dost valčili s Dadam Gangem, tvořili jste kmen Fake?! Nebo nějak to bylo, nebyli jste špatní hráči, pamatuji si hodně
Šachlik, Tarbikoff, Ganja, Bloncka -> Další speed legenda alias Hoptua team, hra jim nebyla lhostejná, dělali pro tuto hru všechno, byli to prostě hráči, kteří hráli převážně čistou hru, s nimi jsem se taky setkal v nepřátelském kruhu. Ale už jsem je dlouho v tomto složení neviděl a je to škoda, patří vám taky dík za dobrou hru.
Tantalena -> Nedoporučuji s ním hrát proti sobě, je to strašný deff hráč, a i milion offek na něho nikdy nestačilo, a na to že hráč bez prémiových funkcí, tak si to dobře dával, někdy bych si klidně i s tebou zahrál
problém mě to nedělá
..
Suis - No o tomto hráči, nic radši psát moc nebudu, strašný scriptér, vyhrával skoro každý kolo nečistou hrou. Párkrát jsem s nim byl ve kmenu, ale to asi bylo všechno
ten ať se raději ani na speedy nevrací nedělalo by to dobrotu
Pretoš - Další skvělý kvalifikovaný hráč, který nebyl špatný, uměl to jako většina legend, s ním jsem se taky nekolikrát dostal do konfliktů, ale co už
žili mě to netrhá, je to jen hra a brečet kvůli tomu nebudu
Siiu - Legenda českého speed serveru, hodný přítel, který dokázal vždy pomoct, hrálo se mi s ním strašně dobře.
Patří mu veliké děkuju. Fakt pecka hráč
Nepamatuji si na všechny hráče, ale s každým dobrým hráčem jsme něco zažil na speedech, tato hra není jenom prostě hra, hodně lidí se díky ní seznámilo, takový Tarbi a Bloncka velkááá láska a už jsou dokonce i 3
není to jen o hře
Na speedu jsem nebyl hodně dlouho a taky to už moc neplánuji tlačí mě moc čas a mám moc práce.
Ať se všem daří jak v životě tak i na speedech.
Lamač.