DeletedUser44291
Guest
No, píšu pod jiným účtem. K původnímu LucusQa neznám heslo a email uz vubec. A kluci ruku na srdce kdo si mě pamatuje?
Co čtu tak všichni píšete lidi, kteří mi byly velmi blízko. Určitě se všem změnili Nicky. Zacla jsem hrat opet pod účtem LucusQa. Ale co si budem povídat pánové. Už mam dve malý děti a to se nedá hrát SDS a obstarávat je.
A ted k veci:
Siiu byl jak můj táta. Strašne moc rada na něj vzpomínám. Tolik zprav co jsme si vyměnili.. opravdu jsem ho tenkrát brala jak otce.
Legendary sir dadam. Člověk, kterýho jsem si vždy představovala vedle sebe. Byli jsme prostě svoji.
Fcéčko a x dalších jeho nicků. Můj strakonický kamarád do deště.
Sds rundeni ani nejmenuji. Možná mam kluky ješte i na FB. Byly jsme tým.
A na koho nemuzu zapomenout je Lamač. Bylo tam pro nás dva obrovský pouto.
A mohla bych jmenovat dál...
Kdo si pamatuje vyhral. Kdo ne ma smulu a krasny vzpominky v hajzlu.
Co se tyka praetoriana. Supr hráč ale měl potřebu me likvidovat
Co čtu tak všichni píšete lidi, kteří mi byly velmi blízko. Určitě se všem změnili Nicky. Zacla jsem hrat opet pod účtem LucusQa. Ale co si budem povídat pánové. Už mam dve malý děti a to se nedá hrát SDS a obstarávat je.
A ted k veci:
Siiu byl jak můj táta. Strašne moc rada na něj vzpomínám. Tolik zprav co jsme si vyměnili.. opravdu jsem ho tenkrát brala jak otce.
Legendary sir dadam. Člověk, kterýho jsem si vždy představovala vedle sebe. Byli jsme prostě svoji.
Fcéčko a x dalších jeho nicků. Můj strakonický kamarád do deště.
Sds rundeni ani nejmenuji. Možná mam kluky ješte i na FB. Byly jsme tým.
A na koho nemuzu zapomenout je Lamač. Bylo tam pro nás dva obrovský pouto.
A mohla bych jmenovat dál...
Kdo si pamatuje vyhral. Kdo ne ma smulu a krasny vzpominky v hajzlu.
Co se tyka praetoriana. Supr hráč ale měl potřebu me likvidovat
Naposledy upraveno moderátorem: