• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Legendy

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Vážení hráči,

je tomu již neuvěřitelných 10 let od doby, kdy byl na české verzi divokých kmenů spuštěn tolik oblíbený speed server! Za tuto dlouhou dobu se zde vystřídala obrovská spousta hráčů a rovněž poměrně velký počet členů dk týmu, který se staral o chod speed serveru. A právě toto mě přivádí k následující otázce:

Kterých 5 lidí, ať už hráčů nebo supportérů, se nejvíce zapsalo do dějin českého speed serveru? Napište čím nebo proč...

S přáním příjemné zábavy
šachlik
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Já začnu.

Legendary Sir Dadam - excelentní stratég, výborný koordinátor týmu, velmi kvalitní hráč na jakémkoliv nastavení, člen stříbrného českého týmu z MS 2014 a jeden z vůbec prvních "pro" hráčů na českém serveru

praetorian from hell - neskutečně komplexní hráč, jeden z nejlepších českých basherů všech dob, nejužitečnější hráč českého reprezentačního týmu, rovněž člen stříbrného českého týmu z MS 2014 a jeden z vůbec prvních "pro" hráčů na českém serveru

tantalena - bývalý člen dk týmu, tvůrce většiny speciálních speedů hraných na českém serveru, bývalý reprezentační kapitán a pravděpodobně nejlepší hráč hrající bez prémiových funkcí, bojovník za "čistou" hru na speedech

Siiu - co dodat? prostě legenda... můj vzor v mých herních počátcích, hráč s obrovským charakterem, který si vždy jede to svoje a nikdy nezradí své spoluhráče, nejpohodovější hráč, kterého jsem tu kdy potkal, člen stříbrného českého týmu z MS 2014

Ano, vypsal jsem zde pouze 4 jména. Ptáte se proč? ;-)
www.kingsachlik.cz

Speciální dík členům mého týmu "Hoptua Team" za to, že mi tolik zpříjemňovali čas strávený u této hry. Především pak tarbikoffovi, se kterým jsem defakto vyrůstal a vždy mi byl oporou i mimo hru. Děkuji za vše, Tome!

Závěrem bych rád vzpomněl na hráče, jež již bohužel nejsou mezi námi, ale velkou měrou se mi vryli do srdce a nikdy na ně nezapomenu.

Majka.Kor - všichni známe příběh, kdy se matka od dětí rozhoduje v noci přeci jen zavítat na sraz hráčů divokých kmenů v Pardubicích, ale do cíle již bohužel nedorazí... Umírá při autonehodě. Byla jsi mi jako matkou. Nikdy nezapomenu!

TheBestPlayerInTheWorld - česká speed legenda přezdívaná Ganjaman, otec malinké holčičky, který nezvládá boj s rakovinou... Výborný kamarád, spolužák, nezapomenutelný showman, jeden z nejlepších speed hráčů všech dob... Děkuji za všechny ty chvíle, které jsme spolu strávili! Nikdy nezapomenu, kamaráde! Btw byl bys na svou dcerku pyšný, roste jako z vody. :)
 
Naposledy upraveno:

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Mám-li se k tomuto tématu také nějak vyjádřit, musím prvně říct, že o letech 2017-2019 nemám téměř žádný přehled. Je tedy možné, že během této doby došlo k vykrystalizování nových nadějných hráčů nebo kmenů, případně rozšíření a prodloužení dominance již existujících, ale z toho mála, co někdy nějak přímo nebo nepřímo postřehnu, to tak příliš nevypadá a zdá se mi, že se to spíš zakonzervovalo v té podobě, kdy jsem s hraním speedů končil.

Co se týče konkrétní TOP 5 legend českého speed serveru, je velmi obtížné to takhle vybírat. Asi bych vybral (chronologicky):
Siiu - dlouhodobě a čestně, poctivě, na slušné úrovni hrající člověk známý prakticky všem, kteří se delší dobu na českém speed serveru pohybují, úspěšný zejména v prvních letech svého působení
Praetorian from hell - jeden z nejlepších českých speedařů všech dob, schopen hrát mnoha způsoby, na individuální skill lepší než hráči z Dadam gangu a svou úroveň déle udržel, ve své době nejlepší český speedař, později diskutabilně
Tantalena - bývalý člen speed týmu dobře známý mezi komunitou, dlouhodobé navrhování speedů (v recyklované formě se často nastavení používají dodnes), autor Speed Wiki, zakladatel kmene RKS, kapitán speed reprezentace, úspěchy na cizích jazykových verzích, propagace čisté hry, nejlepší speedař nepoužívající prémiové funkce
Je suis avec des amis - jeden z nejlepších českých speedařů všech dob, asi nejúspěšnější co do množství výher, schopen hrát mnoha způsoby na všech nastaveních, ve své době nejlepší český speedař, později diskutabilně, způsobil znechucení a konec mnoha nováčků, nejznámější skripter
Šachlik - jeden z nejlepších českých speedařů všech dob, schopen hrát mnoha způsoby, jeden ze zakládajících členů kmene Hoptua, kapitán speed reprezentace, schopen hrát i bez prémiových funkcí, známý pro kladné vlastnosti mezi komunitou, kandidát na člena speed týmu, známý jako kvalitní hráč na jiných jazykových verzích

Ale vidím to tak, že je důležité, a ona ta hodnocení to i de facto odráží, připomenout si kmeny, které ve své době český speed server ovládaly a díky nimž pak vznikaly ty "speedařské generace" a z toho se poté jejich hlavní členové stali legendami.
Vytvořily se skupiny kolem hráčů:
Siiu, Turista, Radimgaluska, ...
Fcéčko, Legendary sir Dadam, Švícko, ...
Praetorian from hell, Diktátor Miloš, ...
Tantalena, Je suis avec des amis, Lamač, Sherman Cardenas, Christopher, Adams Hahn, ...
Tarbikoff, Šachlik, Ganjaman, Hexik, Tokop, Deswer, ...
Ono časem, jak všichni víme, mnoho hráčů tvořících tyto základy společně nakonec postavilo proti sobě nebo se spojovali hráči z různých "generací", taky je pravda, že někteří hráli na "nižší úrovni" dlouho, než se stali známými, ale to už jsou jiné věci.
A ostatně, myslím, že kromě mě z členů speed týmu za zmínku stojí zejména Skrty a Lady Kasandra, čímž nechci znevažovat práci odvedenou jinými.

Co se Ganjamana týče, toto je pro mě naprostá, bohužel velmi tragická, novinka, já jak teď nemám nainstalovaný ani skype, tak jsem úplně mimo dění. Je to strašné - nejdříve jeho matka a tak brzy i on...
 

DeletedUser44270

Guest
Celým textům poměrně nerozumím, protože máte poněkud zkreslené představy.
Dle mého názoru mezi Legendární hráče patří minimálně tahle sorta lidí : Radimgaluska;Demon10;Siiu;GulliverCZ,Verena, Legendary Sir Dadam. Tohle jsou hráči, kteří dokázali na České verzi DK od roku 2008 zavést neskutečnou partu lidí, kteří se minimálně každý víkend sešli na nějakém vítru, slunci. Neskutečné souboje, prohry.. Jednou nahoře, jednou dole.Tohle jsou legendární hráči za dob, kdy nebyly skripty, kdy nebyl žádný pomocník rabování.. Žádné ,,styly" vesnic. Začal jsi hrát? Uvítala tě vesnička 26 bodová a stav, pober klidně přes noc 200 vesnic a stav, od NULY!.

2010 - Ericeq,King-15,Diktátor Miloš, Praetorian-from-hell, Speedáák, SDS-RUNDEN, Mr.skeleton (Švícko), Legendary sir Dadam..
Tyhle uvedená jména jsou jména, na které si vzpomenu i kdyby mě někdo probudil o půl noci. Proč? Protože mě často strašili i ve snech, že ráno přeci přijdu o vesničky.. Občas hra byla trošku psycho..
Cenním uvedení jména Turista88, díky jeho bratrovi vesele nesu nick FCS..


Co se týče Ondry..Je suis avec des amis.. neřekl bych, že nejznámější scripter .. asi mám na to jiný pohled než Vy.. Ondra všem dokázal to, že hra je klasicky o čase jako vše..Čím více u hry trávíš času, tím jsi lepší a tím více máš natrénováno. Ondra hru bral fakt vážně a tolik nocí, co u toho strávil.. Výsledky se mu také dostavili :) ale.. že má nejvíce výher bych neřekl..

Pokud se někdo řídí https://twspeeds.com/cs/endless tak vidíte, že tam jsou úplně cizí jména které tam jsou jen proto, že hrají mini kraviny apod. Historie tam žádná není.. Nejvíce výher za dob CS speed kola má Legendary Sir Dadam.


Co se týká pochvali support;admin teamu? Skrty, jednoznačně jednička za dob DK. CheatHunter Avalone;Ave snad jediný rozumný supportér, na kterého jsem za 11 let hraní narazil.. Poznal vždy, že mám scripty, ať jsem napsal co jsem napsal, nikdy jeho blokace nebyla bezdůvodná, narozdíl od ostatních, jako byl Idemdor, tomu bych udělil ocenění ,, omyl divokých kmenů " :)

Pokud bych si chtěl pobrečet a říct, koho za dob hry nechápu, je asi Kozmicz. Do dnešního Support není schopen zamezit uživatelům, kteří chodí na speed kola hrát se scripty a nejsou detekované.
Hra postrádá smysl a většina lidí nemá šanci vůbec na výhru. https://twspeeds.com/cs/users/-Atze x3 Tento hráč už 49 kol zkazil náladu všem ostatním hráčům a kozmi s tím nic nedělá :)
Potom není divu, že když jednou za čas mam chuť si zahrát, že jdu hrát se scripty a nikdo si neškrtne. Když chci hrát a půjdu hrát bez scriptů, neškrtnu si ani náhodou o proti člověkovi, kterému to kliká automaticky pomocníka a já klikám áčko béčko ručně ;)
 

DeletedUser44271

Guest
Zaprvé bych chtěl poděkovat všem hráčům za kladné hodnocení mé herní kariéry a velké díky patří celému DK týmu a především administrátorovi Kozmimu za odváděnou práci pro českou verzi Tribal Wars.

Mé hodnocení:
Pan Fair Play - Siiu - bylo to už řečeno výše, neexistuje jiný férový hráč tak jako Siiu, který klikal speedy od prvího kola a byla to ikona a stále je pro všechny hráče na českém serveru. Nemáte kmen? napište Siiu. Nemáte deff? napište Siiu, nebo snad potřebujete pomoct vybít vesnici? Napiště Siiu. Otec rodiny, Otec nás všech.

Pan Čistá hra - Tantalena - Sám mám nejraději old school speedy a to bez žádných barbarských nebo bonusových vesnic, kde hráči nemusí využívat pomocníka rabování nebo snad premiové účty a snad se i tato speed kola vrátí na český server v brzké době a očekávám že Tantalena a já u toho budeme.

Fake vs Dadam Gang
Já, King-15, Ericeq, Diktátor Miloš, Viktor11 vs. Dadam, FCS, SDS-Runden a mnoho dalších. Nezapomenutelné boje dvou nejlepších kmenů 2009-2010. Společně jsme přivedli na českou verzi "moderní styl hry" a později jsme mohli získané zkušenosti využít a spojit síly na MS 2014 kde jsme překvapili týmy Angličanů a Brazilců a přes jejich porážky jsme se dostali až do finále kde jsme podlehli Rumunům. Individuálně musím uznaty že jsme patřili mezi elitu světové úrovněy ale bez taktiky Dadama by jsme nepostoupili ani přes kvalifikační kolo a za to ti patří velké díky a doufám že se tahle skupina zase jednou sejde při obnově MS. Všichni účastníci tohoto legendárního národního týmu patřili a budou patřit mezi legendy Českého speedu.

TWSpeedStats říká mnoho o kvalitě a můžeme zde najít nespočet kvalitních jak už českých nebo zahraničních hráčů, kteří hrají pravidelně na českém speed serveru zapisující úspěchy. Čili jmenovat všechny by bylo na sepsání knihy a každý může zavítat na tento portál a omrknout počet vítězství a umístění v top3 každého nicku, který se kdy zde objevil.
 

DeletedUser31997

Guest
Zdravím,
Prvně bych chtěl uznat čest a poděkování šachlíkovi jako dlouholetému spoluhráči na speed kolech. Za to že si vzpomněl na nás.. Hráče, co jsme na speedech nechali patřičnou část svého mládí, života. Hodně z náš bude na tyhle časy vzpomínat rádo. Velké množství zkušených prvo-počátkových hráčů, reprezentantů, legend už však žije svým osobním životem a mají jiné priority. Někteří jsou v zahraničí a (SDS Runder.. nejsem si jistý pokud tam stále je), někteří mezi sebou našli spřízněné duše, které spolu založily rodinu...(bloncka159963 a Tarbikoff)... Mohl bych jmenovat dálších x jmen, ale nechám to i na ostatních. Někteří se po letech však občas vrátí na jedno nebo dvě speed-kola a potrápí dnešní hráče (jsem jeden z nich :) )

1)
Obrovské poděkování z velkého seznamu hráčů patří mému mentorovi a vzoru -Siiu.
-Siiu nejen mě, ale mnoho ostatních naučil hodně o tom jak to chodí speedech. Je to ten nejspolehlivější, nejochotnější a hlavně nejčestnější hráč, který má charakter. Jsem rád, že jsem ho za svou dobu působení tady mohl potkat.
Ještě jednou děkuji, jsi pro mě jako otec.

2)
Další poděkování patří Legendary sir Dadam - Velice excelentní hráč, který měl vynikající strategie. Nezáleželo co zrovna běželo za nastavení, protože si poradil s jakýmkoliv. Sice jsme si ze začátku nesedly, ale později jsme byly na nějakých speedech když jsme se potkali dobrá dvojka, co se dokázala prosadit na CZ scéně. Dokázal mě hodně naučit co se týče chytání vlaků, časování během pár sekund, za což mu jsem nesmírně vděčný.


3)
Jedno z dalších jmen které zmíním není jenom šachlik.. ale celá rodina Hoptua. Hoptua byla snad největší koordinovaný team na CZ scéně do které jsem patřil... Určitě zmíním jména jako Chaossen, Ling 5, Ganjaman, bloncka159963 a dva lídři tarbikoff a šachlik, kterým patří poděkování za super speed-kola, která jsme spolu či proti sobě strávili na bojišti.

4)
Tantalena a Lamač
Oběma hráčům patří poděkování za skvělá nastavení speed-kol, která jsme si společně s dalšími hráči náramně užili.
Tantalena - Poctiví hráč, co pro čestnou hru nepotřebuje prémiové funkce a za to má nejen můj obdiv, ale i pokoru.
Lamač - Další bezvadný hráč, který uměl dodržet slovo nebo ti pořádně zatopit, když jste se sešly proti sobě.

5)
Majka.kor - Vynikající hráčka a hlavně skvělá maminka která byla upřímná a měla velký vztah k DK, který jí bohužel stal osudným :( Nespočet krát mi za tebe ukápla nejedna slza :Cray... Byla jsi mi jako matkou <3


S pozdravem a úctou
Io sto con gli amici / VKEVIN
;);)
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Zdravím všechny hráče i ty bývalé,

Za ty léta co jsem ještě hrál speedy, jsem se sešel s tolika hráči, kteří tvořili jednu velkou rodinu.
Za ty roky bych sepsal, tolik stránek příběhů, ale čas mě to nedovoluje.

Z mé zkušenosti, začal jsem hrát Divoké kmeny když mě bylo 14 let :) , začal jsem světem 1 nebo 2, moc si toho nepamatuji, asi rok po té co jsem hrál jen světy, jsem si i zašel na speed kola, zajímala mě v té době rychlá hra, která byla tak rychlá, že se mě z toho točil mozek o 360 stupňů :D :D

Rád bych teď začal psát jména i administrátorů a hráčů.
Začnu speed adminy.

Indigra <-> Sonik - Tato dvojka byla nejlepší jen v tom, když neměl admin čas, tak prostě pro několik stovek hráčů nastavili speed kola, aby jsme si prostě zahráli a začali psát dějiny speed kol.

Skrty -> Po celou dobu co jsem hrál speed kola, tak to byl snad nejlepší speed admin dob co jsem zažil, speedy stáli za to je hrát :) A za to mu patří velké díky co pro komunitu Tribal Wars udělal. :)

He.Ro & Idemdor -> Nevím co napsat k těmto adminům, podle mě to byli tak špatní admini, ale moc toho prostě nedělali, a nebudu asi jediný, kdo tohle potvrdí.

Lady Kasandra & Tantalena -> No popravdě, Lady byla jako druhá nejlepší speed adminka, která prostě pro speedy dělala vše, stálo to prostě za to, turnaje, ligy ty speedy byli tak oživený, prostě bomba, je mě líto že Lady odešla z této pozice, a snad se ji daří dobře, patří ji moc velké díky. Tantalena jakožto její zástupce, to byla strašná noční můra :D :D pátral po hráčích den co den i v noci a banoval za scripty, prostě byl to ideální člověk po Lady Kasandře, ale co už no :D taky mu patří dík. :)

Sakaal -> Žena, která má toho dost na práci jako Cheathunter, tak si vzala i na starost speed kola, obdivuji tě, občas se stane, že je chybně nastavené speed kolo, ale to se jak říkám stane, nikdo není dokonalý, já ji přeji hodně štěstí a dobrých let v této funkci. :)

Něco jsem napsal o adminech, a teď něco o hráčích. :)

Dadam, Fcéčko, Verena, Skeleton - Veliká rodina Dadam gang, hodně jsem je zažil na speed kolech, docela mě dávali záhul, ale to k této hře přece patří :) Škoda, že už tak veliká rodina nehraje speedy v tomto složení, dávalo to dobrou šťávu pro speed kola. Snad se vám v životě daří :)

Ericeq, Miloš, -> Byli jste 3, to poslední jméno si nepamatuji, ale vím že jste taky docela dost valčili s Dadam Gangem, tvořili jste kmen Fake?! Nebo nějak to bylo, nebyli jste špatní hráči, pamatuji si hodně :)

Šachlik, Tarbikoff, Ganja, Bloncka -> Další speed legenda alias Hoptua team, hra jim nebyla lhostejná, dělali pro tuto hru všechno, byli to prostě hráči, kteří hráli převážně čistou hru, s nimi jsem se taky setkal v nepřátelském kruhu. Ale už jsem je dlouho v tomto složení neviděl a je to škoda, patří vám taky dík za dobrou hru.

Tantalena -> Nedoporučuji s ním hrát proti sobě, je to strašný deff hráč, a i milion offek na něho nikdy nestačilo, a na to že hráč bez prémiových funkcí, tak si to dobře dával, někdy bych si klidně i s tebou zahrál :) problém mě to nedělá :)..

Suis - No o tomto hráči, nic radši psát moc nebudu, strašný scriptér, vyhrával skoro každý kolo nečistou hrou. Párkrát jsem s nim byl ve kmenu, ale to asi bylo všechno :D :D ten ať se raději ani na speedy nevrací nedělalo by to dobrotu :D

Pretoš - Další skvělý kvalifikovaný hráč, který nebyl špatný, uměl to jako většina legend, s ním jsem se taky nekolikrát dostal do konfliktů, ale co už :D žili mě to netrhá, je to jen hra a brečet kvůli tomu nebudu :D

Siiu - Legenda českého speed serveru, hodný přítel, který dokázal vždy pomoct, hrálo se mi s ním strašně dobře.
Patří mu veliké děkuju. Fakt pecka hráč :)

Nepamatuji si na všechny hráče, ale s každým dobrým hráčem jsme něco zažil na speedech, tato hra není jenom prostě hra, hodně lidí se díky ní seznámilo, takový Tarbi a Bloncka velkááá láska a už jsou dokonce i 3 :) není to jen o hře :)

Na speedu jsem nebyl hodně dlouho a taky to už moc neplánuji tlačí mě moc čas a mám moc práce.
Ať se všem daří jak v životě tak i na speedech.

Lamač.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Ahoj, byl jsem požádán o sdílení názoru, viz zde:

dukaz.png

A proto nyní přidávám celé znění:

Ahoj, nemohla jsem si nevšimnout, co jsi sdílel do skupiny, pročetla jsem si všechny příspěvky a ráda bych se k tomu také vyjádřila, avšak nějak se mi nejde přihlásit na fórum. Nemohl bys prosím okopírovat můj text a hodit ho tam za mě? :) Děkuju!

Nehrála jsem sice speedy tak dlouho jako vy všichni ostatní, avšak i přesto si myslím, že se zde můj názor neztratí a někteří ho možná i ocení.

V první řadě bych chtěla říct, že ani nedokážu slovy popsat, co jsem cítila, když jsem se dozvěděla, že Ganja svůj boj prohrál. Byl to můj dlouhodobě velmi dobrý kamarád, na kterého jsem se mohla vždy obrátit se vším, co mě trápilo, když jsem se potřebovala vypovídat, nebo vyplakat... Vždy tu byl pro mě. O to více mě nyní mrzí, že to nebyl jediný člověk, který naší komunitu nedobrovolně opustil. Cítím s těmi, pro které byla Majka.Kor, jak sami píšete, jako druhou matkou. Čest jejich památce.

Jak jsem již psala, nehrála jsem to tak dlouho jako vy všichni ostatní, ale i tak zde můj seznam:

šachlik
Myslím si, že tohoto hráče není nutné představovat, protože jej zná nejspíš celá speed komunita napříč všemi jazykovými verzemi!
Nemyslím si, že někdo udělal pro českou speed komunitu tolik, co on. Tolik zpráv, co napsal, aby zorganizoval všechny zápasy, které se pod jeho velením odehrály. Někdy byly až otravné, ale co už, to k tomu patří, bez toho bychom neodehráli tak pěkná utkání, jako jsme v minulosti odehráli jeho zásluhou. Zároveň to byl, respektive stále je, z mého úhlu pohledu, takový "sjednotitel" komunity. Jeho skype konverzace, které založil, fungují do teď a myslím si, že velkou měrou pomáhaly udržet hráče tolik zapálené pro tuto hru. Možno pozorovat zvýšený zájem o hru, kdykoliv se šachlik objeví. šachlik však není legendou pouze, co se komunikace s komunitou týče, avšak především pro jeho herní schopnosti! Jeho předvídavost a taktika mu nejednou pomohly k cenné výhře. Bojové schopnosti ještě na vyšší úrovni... Důkazem tomu budiž, že kdokoliv ho vyzval na twm 1v1, tak prohrál. Jedinou slabinou tohoto hráče je hra s velkým množstvím vesnic, to opravdu nebyla, není a asi ani nikdy nebude jeho parketa. Výčet tohoto všeho z něj dělá největší legendu českého speed serveru!

tantalena
Kdo by neznal tantalenu?
"Pan čistá hra", který nikdy nezradil své přesvědčení o tom, že prémiové funkce na speed kola nepatří. Nikdy nezměnil svůj názor, ačkoliv se mu to snažili vymluvit zástupy hráčů s dobrými argumenty. Vždy si dokázal svou pravdu obhájit, kdykoliv, kdekoliv a před kýmkoliv. Za to mu patří můj obdiv. Bývalý člen dk týmu, reprezentační kapitán, rádce začátečníkům, autor článků na DK wiki, autor velkého množství speciálních speedů . Zároveň však výborný hráč dosahující těch nejlepších výsledků na mnoha jazykových verzích, značně hendikepován neužíváním prémiových funkcí. Právě výčet tohoto všeho z něj dělá jednu z největších postav historie české speed komunity.

Hoptua Team
Troufnu si tvrdit nejúspěšnější český tým napříč všemi jazykovými verzemi. Hráči okolo šachlika & tarbikoffa psali velkou část historie českého speed serveru. Společně vytvořili něco jako rodinu, která by pro druhého i dýchala. Obrovský respekt Ganjamanovi, bloncce, lingovi, Chaossenovi, VKEVINovi, šachlikovi, tarbikoffovi, jatruovi a plno dalším... Pro mnohé nováčky jste byli přátelským a nápomocným vzorem a právě to z vás dělá legendy!

Ganjaman
Pochybuji, že se zde v průběhu všech těch let pohyboval lepší hráč než právě Vito. Jeho excelentní war skill spojený s absolutním klidem a přehledem o hře z něj udělalo nezastavitelnou mašinu, která dokázala porazit kohokoliv, kdekoliv, kdykoliv. Jeho "willing to win" bylo až neskutečné. Potahat tým proti lepším? Žádný problém, Ganja byl jistota, že to bude minimálně velmi vyrovnané, většinou však vyhrané. Osobně si nepamatuji jediný reprezentační zápas, který by český tým za jeho účasti prohrál. To samé v jakékoliv hře na twm s náhodnými týmy. Právě to z něj dělá legendu.

SUIS
Nejvíce skloňované jméno, co se podvodů a používání skriptů týče. Ano, je pravda, že to byl skripter, ale Ondra však nebyl pouze to, byl to excelentní hráč a zároveň výborný učitel. Právě pod jeho vedením jsem vyhrála svůj první speed a naučila se základy hry. Myslím si, že na českém serveru nikdo nevyhrál tolik kol, co on. A právě to z něj dělá legendu.

Je tu samozřejmě nespočet dalších výborných hráčů jako Adams Hahn, Christopher, Tokop atd, ale z mého pohledu se, právě výše uvedená pětice, nejvíce zapsala do historie českých speed kol a vypisováním dalších jmen bych tu strávila strašně moc času.

Pěknou hru všem!
 
Nahoru