• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Legendy

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Vyznělo to divně, když jsi napsal, že nemá času na rozdávání. :)
 

Old style x3

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Souhlasím - Siiu je opravdu legenda :D

Starší pán který vždy hrál fér.. Hraje pro zábavu a vyhýbá se konfliktu..


Spousta z těch zkušenějších hráčů s mozkem co ho potkají na mapě ho většinou ignorují.. Nechávají ho růst.. No a pak na něj bafne nějaké arogantní děcko :D
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Zdravím přátelé!

Nevím, kam to napsat, proto to napíši sem...

Jak jste si mohli všimnout, na našem serveru se odehrálo několik přátelských zápasů reprezentační úrovně. Jednalo se o přípravu na neoficiální MS ve speedech 2020, kam se přihlásily, tuším, všechny jazykové verze, kde se hrají speedy. Na začátek turnaje jsme bohužel podlehli Řecku, které následně v dalším kole porazilo i výborně hrající Rusy. Náhle jsme se tedy ocitli v "loser bracket", s čímž jsme moc nepočítali, vezmeme-li v potaz, že v přípravě jsme Řeky 2x porazili... Zde na nás čekal tým Arabských Emirátů, se kterým jsme si hravě poradili a postoupili jsme do dalšího kola. Polsko! Tak zněl krutý los... Čelili jsme jednomu z dlouhodobě nejlepších týmů, co se na této úrovni prezentuje... Dlouho to vypadalo, že vyhrajeme a silné Poláky vyřadíme, avšak soupeř výborně bránil a nám chyběla troška pověstného štěstíčka, když jim 3x klesla oddanost jen lehce nad nulu... Myslím, že na tento zápas jen tak nezapomenu, jelikož se, z mého pohledu, jednalo o jeden z nejlepších zápasů, který kdy CZ/SK tým za těch X let odehrál... A nyní, když jsme vypadli, nám nezbývá nic, než jen sledovat, kdo turnaj ovládne a popřát všem týmům hodně štěstí!

Náš tým na turnaji reprezentovali:
CZ SK TEAM 1 - Christopher
CZ SK TEAM 3 - Recese
CZ SK TEAM 4 - tarbikoff (Kapitán týmu)
CZ SK TEAM 5 - šachlik
CZ SK TEAM 7 - Airborn
CZ SK TEAM 8 - Bagřík
CZ SK TEAM 9 - voloda
CZ SK TEAM 10 - ling
CZ SK TEAM 11 - jatru
CZ SK TEAM 12 - Scorpio
CZ SK TEAM 13 - SDS-Runden
CZ SK TEAM 14 - Trust No One
CZ SK TEAM 15 - Deswer

Přípravná utkání rovněž odehráli:
priiis
Chaossen
MikyZelinka

Tímto bych rád poděkoval všem zmíněným hráčům, za vzornou reprezentaci naší komunity!

Speciální poděkování pak patří členům supportu, jmenovitě Kubina, za organizaci hladkého průběhu našich přípravných zápasů a za zastupování našeho týmu na mezinárodní úrovni, sakaal a Kozmicz za umožnění účasti na turnaji a odehrání přátelských zápasů na .cz serveru!

Nakonec bych pak chtěl poděkovat členům týmu voloda, Bagřík, tarbikoff a Trust No One, kteří se aktivně podíleli na koordinaci celého týmu a domlouvání přátelských zápasů... Díky moc, bez vás by to nešlo a vážím si toho!

Pokud někdo máte zájem připojit se na oficiální discord server CZ/SK speed komunity, tak zde máte možnost:
https://discord.gg/gznrgWC
Věřím, že se zde s některými z vás uvidíme, jelikož Skype konverzaci již nadále využívat nebudeme (v průběhu těch let vás tam bylo více než 500)!

Toť asi vše! Tak zase někdy...

šachlik
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkuji za vzornou reprezentaci a věřím, že s vámi budeme moct počítat i u některého z dalších turnajů. Pokud byste v budoucnu chtěli uspořádat přátelské utkání s nějakou reprezentací, neváhejte nás kontaktovat. ;)
 

Diktator Miloš

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Vidím, že se zde vrátili několik významných jmen z CZ speedu. Myslím si, že 10 let zpět byl vrchol celých divokých kmenů a zároveň v té době byli CZ hráči na světové špičce. V určití době byl každý speed ve znamení něčeho nového, nejednalo se vždy jen o přímo hru, ale skoro každý speed nový obrázek, názvy, popisky atd

Poté my jako hráči jsme se neustále předháněli v technických vychytávkách, kdy to začlo volbou prohlížeče a jeho zkratek, přes první skripty až po automatické farmení, stavění nebo více lidí na jednom účtů současně. Myslím si, že by bylo dobré zmínit i legendu, která přinesla první myšlenky automatických operací ve hře a to brazilec relaxeaza. Myslím si, že díky němu potom nastal velký boom v pokročilých skriptech.

Pak v té době přibyli ocenění (rabujicí hráč dne a lupič dne), které ještě dost pomohly k tvorbě ještě lepších skriptů. Následovala doba, kdy si každý svoje skripty začal chránit před ostatními, neboť se to začalo moc šiřit mezi hráče i bez souhlasu autora. Následovala doba BANová, kdy se tak nějak počítalo s tím, že pokud bude admin online, přijde BAN.

Potom pár měsíců vývoj DS Lan a potom postupně všichni začali končit.

No a co se týče teda legend:
Siiu - Ten si po celou dobu jel svoje bez ohledu na ostatní.
Legendary Sir Dadam - Tady asi netřeba slov, v té době ho znal každý hráč speedu.
FCS - To samé jak u Dadama, když byl na speedu, každý o něm věděl.
Praetorian-from-hell - Další legenda, dokázal vyhrávat dlouho i bez skriptů a dokázal hodně lidem zatopit.
Turista88 - Významný hráč na počátku speedu v CZ.

Další hráči:
Ericeq, king-15, Viktor11, GulliverCZ, Skeeter, Mr.Skeleton, Svízel, radimgaluska, vietnamectom, Verena, J.o.s.h.u.a, ihavenomercy, SDS Runden, Lamač, tantalena
 

DeletedUser44631

Guest
Zdá se mi to, nebo to je Miloš aka Miloš Sczypka?
Dle tvorby DS lanu zřejmě reálná osoba nikoliv fejk.. Tak mi to udělalo radost, že takový kanonýr sem zavítal po několika letech.. :)
Relaxeaza je king největší, neboť jeho FastFarm je funkční již od roku 2009 obě dvě uveřejněné verze a autofarm na ID hráče je stále v provozu..
Takže naprosto souhlasím :)
 

Diktator Miloš

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
No celé jsem to neprogramoval já, dělalo to několik nadšenců, já se konkrétně podílel na modifikacích co přinesla myslím verze 7.0, také nějaké opravy a optimalizace + já dělal českou verzi a Ericeq slovenskou verzi překladu.

Jinak jsem to opravdu já :D I přijmení jsi skoro napsal správně Miloslav Szczypka
 
Nahoru