• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

luki28n - jak na kraj mapy

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
32
Tak jsem se jednou rozhodl, že se přestěhuji na kraj mapy. Na původním místě jsem měl asi 7 vesnic a protože začala válka, chtěl jsem si udělat kolonii daleko od nepřátel... Na kraji mapy. Stejný nápad mělo pár dalších soukmenovců a když jsem se jich ptal, jakou vesničku zaberou, všichni většinou barbarky. Já jsem se ale s barbarkou nespokojil. Rozhodl jsem se, že zaberu nějakého hráče. A vytipoval jsem si cíl. Byl to hráč, co měl jednu vesnici o velikosti nějakých 1500 bodů. Šlechta by mi tam šla asi 130 hodin, ale nemohl jsem mít velký doprovod, protože být týden a kousek bez vojáků není příjemné. Tak jsem tam poslal vláček s menším doprovodem a přemýšlel jak zařídit aby to prošlo. příležitost se naskytla sama.:)

Hráč na kterého jsem poslal útok, mi napsal. Konverzace je již smazaná, ale pokusím se přepsat z ní to, co si pamatuji. :)

Hráč x: Ahoj mohl bych se zeptat proc na me utocis na takovou vzdalenost? Nekdo se ti vloupal na ucet?
luki28n: Ahoj.. Ano vloupali se mi na účet, chtěli sezbavit vojáků.. útoky už zrušit nejdou :(
Hráč x: To se mi taky stalo.. Co je v tech utocih?
luki28n: V každém 1000 seker 400 lk a 50 beranidel, to je vše :)
Hráč x: Aha.. zadny slechtic tam neni??
luki28n: ne, jen ty beranidla
Hráč x: dobre, ja poslu svy vojaky ke kamosovi ty projdes a o nic nepride ani jeden z nas ok?
luki28n: Dobře děkuji :)


Chudák vůbec netušil do jaké pasti se to chytl, sám mi nabídl tu možnost, že se mi někdo vloupal na účet tak jsem toho využil a vyšlo to.. Vesnici jsem zabral, oznámení už bohužel nemám, ale měl asi 600 vojáků, s kterými uhnul a ty vojáky, kdyby je měl ve vsi, tak bych to neprorazil. Těsně před zabráním jsem si hráče bloknul a asi dva týdny poté jsem mu napsal omluvný dopis, který si přečetl ale neodpověděl na něj. (protože byl dál bloklej:mocking:mocking)

Tomu hráčovi jsem do dnes vděčný, protože když mě na mém původním místě zabrali, tato vesnička mi zbyla jako jediná a já se znovu od ní odpíchl a hraji na tomto světě dál :) Tímto se chci tomu hráči také omluvit.
Takže to je pro tebe dárče vesnice: Omlouvám se
 
Naposledy upraveno:

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No, spíš trochu černý humor nebo kanadský žertík a doufám, že Ti to nikdo neoplatí. :scratchAle ta omluva Tě ctí ...
 

DeletedUser25426

Guest
Černej humor??? U nás se něčemu takovýmu říká podraz :D
 

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
32
Ano, byl to podraz.. bylo to poprvé a doufám, že i naposled co jsem něco takového udělal:blush, takové jednání nemám rád, ale jak vidíte.. Nikdo není dokonalý:yes
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru