• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Mapa Světa 2 - vývoj z pohledu světových velmocí

DeletedUser

Guest
CS2 , Mapa TOP10 + 5 + výběr

Animace teď začíná v době "novověku" světa 2 - situací 4. prosince 2008 - v průběhu spojování kmenů.


map2.gif



Tip: Můžete si kliknout pravým myšítkem na obrázek, dát "Uložit jako" a potom soubor otevřít nějakým lepším GIF editorem. Potom můžete krokovat po snímcích, snímek nebo část si zvětšit a sledovat jen situaci nebo vývoj v určité oblasti. Nebo si dejte ve chvíli která vás zajímá PrintScreen a potom např. i do Malování CTRL + V . Zase si můžete obrázek zvětšit a vklidu prohlídnout určitou situaci.



Historie světa 2

Část textu je přejata z veřejných zdrojů, část doplněna a nebo upřesněna. Berte vúvahu, že je to spojeno z více materiálů a také trochu z pohledu Gondořanů, ale lecos o celém světě tam je zachyceno. Prosím o diskrétní upozornění, jsem-li někde "mimo mísu" ;-) ... Díky.


Svět 2 vznikl 30. listopadu 2007

Bylo zde mnoho silných kmenů s v té době zvučnými jmény.
V prvé řadě je na místě zmínit kmen N.J., který byl nejpočetnější a měl hranici 1000 možných hráčů. Další kmen, složený zejména z administrátorů a členů supportu - IB, vznikl na nejhustěji osídleném kontinentu 44.

Zezačátku měli IB dohody o území s kmenem OSSR, který již bojoval s nově vzniklým LFFF o ovládnutí území. Kmenem IB vyprovokované, nicméně oboustranné porušování dohod postupně přerostlo ve válku a v tu chvíli se na stranu OSSR v tichosti přidává kmen KRV. Boje probíhají vyrovnaně. Do boje proti IB a PK se přidává kmen xZahor. LFFF vzniklo sloučením LDK a FFF. V této době, přesně 5.ledna 2008, vzniká také Gondor, který se úspěšně usadil daleko - v centrální oblasti kontinetu 57 a dobře prosperoval navzdory tomu, že nepoužíval masové "informační" kampaně a nábory členů.

K LFFF po dlouho trvajících bojích zdrhli vůdcové kmenu TK a následovalo sloučení LFFF s tímto kmenem. Tehdy vedl žebříček hráčů Wikingové, kterého následně při útokách proti KRV support zablokoval, údajně pro urážení hráče v PM. Ban byl nastaven na 3 dny, po dobu 3 dnů mu support neodpovídal na žádnou PM, potom přišla omluva od Indriga že se spletla a dala blokovat místo ignorovat. Po tomto konfliktu přestal hráč hrát. To byl první vážný zásah supportu do hry.

Po zdrcujícím útoku kmene IB za pomoci hlavně PK na vůdce OSSR travel1 a gambler.sk se kmen OSSR rozhoduje, zda vstoupí do kmenu LFFF (LDK+FFF) či se přikloní k IB. Větší část kmene přechází do LFFF, ale silní nespokojení hráči přechází do IB. Tak ovládlo IB 1.místo v žebříčku kmenů, které jim poté ještě dlouhou dobu náleželo.

V té době dobrý spojenec IB, kmen PK, bojuje také s kmenem N.J., který se však díky nedobrému vedení kmene rozpadá. Velká část bývalých hráčů se připojuje k LFFF, IB se přiklání na stranu PK a pomalu začíná vznikat tajná koalice CQS. Zhruba po měsíci je zveřejněna. V té době Gondor po hrdinných bojích uzavírá příměří s kmenem HOB5, který byl do té doby na K57 majoritním.

V koalici CQS byly tyto kmeny: IB,PK,WL,EMB později se přidá DE_AL, VVČ a (F)
CQS byla první koalice na světě 2, není tajemství, že jejich cílem bylo bojovat v početně malých kmenech s kmeny početně velkými, zejména LFFF. Kmen IB určuje dění na světě 2, útočí na okolní slabší kmeny, ruší DoN s Piv_br, kteří odchází do LFFF, ruší spojko s kmenem VVČ, který se přidává ke kmenu De_AL.

Netrvalo dlouho a i zmiňovaný nepřítel CQS - LFFF zakládá svou koalici AVK, složenou z: LFFF,xZahor,D.K,ZS,Thor,GoM,BGV. Kmen BGV po čase odchází z AVK, bojuje proti NN a také proti LFFF.

Nastává další problém, jelikož Piv_br dlouhou dobu bojoval s Futuramou, která s nimi nechce uzavřít mírovou dohodu a po vstupu Piv_br do LFFF odmítá DoN. Po přestupu Pivařů vstupuje i kmen GoM. Silná většina kmene přešla do LFFF, vedení GoMáků však zůstalo a aktivně kmen rozvíjelo. Velmi dlouho, až do odchodu mnoha hráčů LFFF ze světa 2 po zablokování účtu hráče Malíček, byli věrnými spojenci LFFF. Ukončení hry klíčových hráčů LFFF považovali za zradu, jelikož z jejich pozic byli strategicky velmi významní a ukončení hry přišlo bez oznámení spojencům a realizování příslušných opatření. To už je ale novodobá historie, nepřeskakujme.

Nesmíme pominout ani kmen D.K, který za vlády Adnariho a Pandory patřil mezi Top 10 kmenů. Jejich tehdejší nepřítel byl kmen Futurama, později H2SO4. Po změně vedení už to šlo s D.K z kopce, navíc byl rozpuštěn neznámým elementem a znovu vytvořen, kmen *K*N* mu vyhlásil válku. Hráči začali přecházet do kmenu NN a z D.K zbyl jen malý kmen, který však existoval na světě 2 ještě mnoho let.

Boje vedly i kmeny Mach a (_)o. (_)o byl bratrský kmen Piv_br a dobrý spojenec LFFF, i přesto se však (_)o nespojili s LFFF, ale šli k EMB (koaliční kmen CQS). Jejich důvody už bohužel nevypátráme.

HAMMER, Harrw, HOB5 a KRV společně s CQS bojují proti AVK. Po bleskovém hlasování spojenec HOB5(nepsaného člena CQS) - NN, uzavřel spojenectví s LFFF, které do té doby pomalu, ale úspěšně dobývalo K57, osídlený majoritně rovnoměrně kmeny NN a HOB5. Likvidace HOB5 byla potom otázkou několika týdnů. NN se stává členem AVK.

V té době skončilo mnoho vůdců těchto kmenů a toto období mnohé kmeny neustály:

HAMMER (Lugrando)
HOB5 (SirLoki)
KRV (Kúzelník)
PK (Duke van Zoom)

I kmen MACH1 + MACH2, Troja a HAMMER se shodli na fůzi a na vytvoření nového kmenu H.T.M.
Hlavní jádro kmene MACH1 přechází do nově založeného elitního kmene N.J., který je však pod tlakem LFFF.
HAMMER od fůze brzy odstupuje a po pár týdnech se spojí se sesterským kmenem KRV.
H.T.M. se přiklání na stranu LFFF, ale nebojují po jejich boku. Kromě potyček s CQS dlouhou dobu nemají stejné nepřátele. Jejich hlavní nepřítel je kmen K 25 a wes. Wesley - původní hrdý kmen tohoto světa, který i v nesnázích nikdy neváhal pomoci spojencům - jeden z mála kmenů, pro nějž Fair play a slovo muže bylo vždy svaté. Vůdce morduchaj později hrál pod nickem Termitt fighterr a ještě dlouhou dobu hájíce pravdu po boku svých přátel vzdoroval drtivé přesile.

IB bylo v nitru světa 2, jejich konec nastal po dlouho vyrovnaných bojích s LFFF, IB na 1.místě žebříčku kmenů začíná chřadnout, kmenoví hráči začínají po dlouhých bojích končit. A 1.místo v žebříčku přebírá bojový kmen LFFF. Zde je žebříček z 24. května 2008 :

ze240508.jpeg



Vzniká Modrá aliance z kmenů El!ta, BaF (později G.A.C.), Iberia, SMT,N/A, Axes. V těchto dnech sehrál svou roli i kmen GA, který velmi aktivně pomáhal svému spojenci NN proti dobyvatelům N/A z jihu. Statisíce vojáků Gondoru padlo na jejich jižní frontě, bez této pomoci by ji pravděpodobně neudrželi a možná by se vše vyvinulo poněkud jinak. Události těch dob můžete shlédnout na těchto mapách, animace začíná situací 10. července 2008 a končí v září 2008 :

maph.gif

mapnnh.gif


Po jednání s koaličními kmeny se IB rozhodnou spojit koalici v jeden kmen a vzniká nový s názvem CQS, bojující i nadále s LFFF ale i s ILU. EMB nevstoupilo celé, zbytek byl rozebrán kmenem CQS. Významný hráč původního IB - Král všech dob, který dlouhou dobu držel vrchní příčky žebříčku hráčů ( dosáhne i té nejvyšší ), zakládá a rozvíjí kmen Libero. Část WL~ v zápětí z CQS vystupuje (KingDuck - také hráč držící vrchní příčky žebříčku, také dosáhne i té nejvyšší) , aby v budoucnu došla přes LFFF a ILU do novodobého WL~ . Futurama zůstala prozatím suverénní, bojuje po boku CQS proti LFFF.

Mezitím - Kmen El!ta se přiklání na stranu LFFF, kam později vstupuje. Naproti tomu Iberia, kam vstupuje SMT, s nimi začne bojovat. Axes vstupuje do ILU, N/A do LFFF, G.A.C. do ILU. Takto skončila Modrá aliance.

Zanikla i koalice AVK, Kmen NN přešel do ILU. Díky tomu se po LFFF ujímá vedení žebříčku ILU. Při této fúzi NN poněkud opomnělo na to, co pro ně Gondor vykonal a na logicky očekávanou doložku o diplomacii. Po přestupu tedy hráči původních NN spolu s ILU napadli centrální Gondor. Likvidace byla nevyhnutelná. Pouze Aragorrn odolal obrovské přesile a po velmi těžkých bojích a mnoha hromadných útocích se v centru K57 udržel, dokonce se ztrátou pouze jediné vesnice. Tato zrada podle pravidla co nás nezabije, to nás posílí, vlila neuvěřitelnou bojovnost do žil rytířů a lordů Gondoru a ti začali budovat a rozvíjet prosperující jihovýchodní základnu. Dodatečně jsme se dozvěděli, že představitelé NN sice pozdě, ale přece se snažili doložku o diplomacii uzavřít, nicméně vedení ILU tuto doložku zamítlo. Následné vleklé jednání s Gondorem bylo pouze zástěrkou pro získání času a plánování útoků. Jihovýchodní základna Gondoru na podzim roku 2008 vítězí v lokálním konfliktu s útočnými Jazdci a dále se rozvíjí, je ale pod tlakem ILU, které stojí stranou světových bojů a v oblasti nemá nepřátele žádné. Tato nevyhlášená válka bude trvat ještě déle než rok, po mnoha intrikách ILU vyhlašuje teprve 15. února roku 2010 válku Gondoru. Vzhledem k jejich účasti ve světovém konfliktu, ale i díky špatnému vedení, ILU během jara a léta roku 2010 podléhá. Ale nepředbíhejme.

Vzhledem k omezenému počtu znaků, je pokračování historie světa 2 v následujícím příspěvku....
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Jsme na přelomu let 2008 a 2009 . Od těchto dnů datujeme novodobou historii světa 2 a od těchto dnů také začíná aktuální animovaná mapa, přímý odkaz je zde:

http://www.sance.lhotkanet.cz/map2.gif

V prvním a druhém snímku je vidět i vstup původních hráčů NN do ILU. Tím to však zdaleka nekončí, vzápětí vstupuje do ILU i další velký kmen – Futurama. Ta bojovala s LFFF, vztahy mezi ILU a LFFF byly i tak napjaté, tato fůze vygradovala napětí a nakonec je zrušeno spojenectví a po krátké době dochází k válce.

Hráči Futuramy v ILU však nepobyli dlouho, odcházejí a zakládají kmen JK. Tento kmen je složen z hráčů Futuramy, CQS, ILU a překvapivě z *K*N*. Jejich vztah k LFFF nabývá válečného charakteru. Mezitím LFFF provedli historický průnik na území CQS, to po pár dnech zaniká, zbytek kmenu přechází převážně k Burbonu. Po nějaké době dle plánu vyhlašuje Burbon a JK válku LFFF.
Během klíčových bojů dochází k trvalému zablokování účtu vojenského stratega LFFF. Kolem tohoto zablokování vzniklo mnoho sporů, důvod trvalého zablokování účtu byl presentován veřejně, nicméně byl ve své podstatě nenaplněn (jako důvod trvalého zablokování účtu bylo oficiálně uvedeno 3 x zveřejnění odpovědi supportu v ticketu, přitom hráč nebyl v minulosti za tento přestupek dvakrát trestán) , mnoho okolností bylo velmi prapodivných, support se kolem toho dopustil několika sporných prohlášení, byl přehazován sled událostí, následky byly veřejně předkládány jako příčina. Na protest proti takto zásadnímu zásahu do hry mnoho hráčů LFFF i jiných kmenů zrušilo své účty, následovaly stížnosti u provozovatele, změny v obsazení supportu, změny v pravidlech, prudké snížení přísnosti trestů. Na hru tato událost měla vliv, rovnováha světa byla narušena, navíc byla touto dobou vymazána historie na TW Stats, souvislost s minulými událostmi nebyla však prokázána. ( Ve sporu šlo mimo jiné o to, zda jeden z trestajících členů supportu hrál či nehrál na tomto světě - a on tam hrál - aktivně, přestože tvrdil, že si na to nepamatuje. Právě toto jeho tvrzení vyloučený hráč zveřejnil. )
V těchto dnech již zmiňované GoM ukončilo spolupráci s LFFF, APAD nabírá hráče západního bloku LFFF, proběhlo několik přestupů, z LFFF nakonec zbývá jen ta část sdílející území s HTM. Část hráčů, která přišla z CQS (původní WL~), se odštěpuje z Burbonu a znovu vzkřišují a rozvíjejí WL~. Jedná se o definitivní konec první světové války tohoto světa.

H.T.M. je několik měsíců ve válce s kmenem K25, který pod tíhou jejich útoků přechází k JK. H.T.M. se nelíbí, že jim JK vzalo hráče, které měli na lopatě a nastává dlouhé vyjednávání, které končí vyhlášením války H.T.M. versus JK. *-B-* vyhlašuje válku JK. APAD (dříve západní blok LFFF) uzavírá diplomacii s HTM a *-B-* , následně také vstupuje do válečného stavu s JK. Nastává spolupráce 4 kmenů: H.T.M., APAD, *-B-* a LFFF (kteří s JK už ve válce byli).
Za JK se postavil kmen WL~, který ruší DoN s H.T.M. Po pár týdnech ztrácí a zaniká APAD, zbytek přechází do *-B-*, *-B-* ruší diplomacii s WL~. Severní cíp JK (původně K25) po dvou měsících od přestupu vstupuje do H.T.M.
Na světě 2 se pomalu připravuje válka sever (H.T.M., LFFF, *-B-*) proti jihu (prozatím JK a WL~). ILU stojí stranou a má spoustu času opakovaně iniciovat jednání s Gondorem, mezitím organizovat a vyslat hromadné útoky na Gondor. Toto chování ILU později téměř celý svět odsoudil.

GoM, -THOR-, Libero se spojují v jeden kmen GTL a vypukla válka GTL versus ILU.

Po přestupu APAD do -B- vznikl ještě jeden spor a to mezi -B- a jejich sesterským kmenem H2SO4, který s APAD(dříve západním blokem LFFF) bojoval. Zrušili sesterství, drželi spojenectví, to ovšem zaniká po zapojení se H2SO4 do války sever proti jihu.

Po velmi špatné politice a nehorázném chování ILU jim vyhlašuje JK válku. Ne nepatrné procento hráčů ILU opouští kmen a vedení žebříčku kmenů se pevně ujímá JK.

Gondor se dostává z déle než rok trvajícího tlaku obrovského přečíslení, kterému přes opakované intriky ILU nejen že odolal, ale při protiútocích dokázal vždy nejen své území získat zpět. Před rozštěpením několika kmenů na horních příčkách figuraval Gondor delší dobu v TOP10 žebříčku kmenů. (Po dvou měsících se v létě 2010 opět do TOP10 vrací, na podzim se dostává před ILU.)

Jaro / Léto 2010 - ILU podléhá. Hráči hromadně utíkají do HTM, zejména ti z hranic s jihovýchodním Gondorem, část do JK, GTL i do menších kmenů. Mnoho jich končí, předávají vesnice vlastním, zároveň jsou sbírány ostatními kmeny. Někteří rovnou ruší účty a vznikají veliké lány barbarek. ILU se propadá na osmou příčku, bodový propad pokračuje. Žebříček stále vede JK, přestože se z něj na jaře odštěpuje rebelující skupina kolem Oštrozoka a Marwa prevelikeho (BULVAR). Hlavní vojenská aktivita světa je postupně soustředěna do války Sever (HTM,LFFF,-:cool: proti Jihu (JK,GTL,WL~,H2SO4).

Severní cíp -B- se odštěpuje, hráči zakládají kmen ORDER.

LFFF, sdílející území se svým spojencem HTM, přechází téměř celé do HTM.

Jižní blok -B- ( dříve APAD, ještě dříve západní blok LFFF ) ztrácí a přechází do Kyseliny.

Poznámka k dění v roce 2010, ne zase až tak úplně mimo svět 2: 30.3.2010 bylo provozovatelem avizováno a 8.4.2010 realizováno relativně významné zdražení prémiového účtu a to tedy v průběhu rozehrané hry. Tento krok významným způsobem ovlivnil hru na většině světů, jelikož v pozdějších fázích je hra bez prémiového účtu nemyslitelná. Na S4 se dohodli, že takové chování nebudou provozovateli tolerovat a spojením kmenů ukončili svět. Způsob ukončení ze strany provozovatele, kdy mimo jiné došlo i k postupnému zbarbaření účtů bez PU, byl velikým propadákem, což způsobilo další odliv hráčů z ostatních světů. Tuto chybu provozovatel právě mezi těmito událostmi na S2 - v září 2010 - částečně napravil navrácením S4 do stavu v okamžiku ukončení světa, nicméně pozdě. Každopádně, prvním českým ukončeným světem je S4, což také ovlivnilo motivaci hráčů ostatních světů. Přímé důsledky zdražení - odliv hráčů - také sice pozdě, ale přece provozovatel zmírnil různými svátečními akcemi, díky nimž se hráči dostávají na původní cenu. Musí však nakoupit ve velkém, takže se to opět ani zdaleka netýká všech hráčů.

Po strategických přestupech mezi spojenci se na konci října 2010 na prvním místě v žebříčku kmenů ocitá GTL, aby se v příštích měsících ještě několikrát vystřídalo s JK.

Zaniká kmen ORDER (dříve Severní cíp -:cool:, hráči přecházejí do HTM. Kmen rebelujících hráčů BULVAR se rozděluje, Oštrozok zakládá kmen OVCE. Na začátku března 2011 se BULVAR vrací do JK, které se opět ujímá první příčky.

HTM je pod velkým tlakem jižní koalice, dokáže ale zorganizovat i účinné protiútoky. Vůdce HTM i hráči jsou unaveni. 18.dubna 2011 velká část hráčů HTM přechází ke GTL, a to překonává hranici 1 miliardy bodů, ovládá přes 37% mapy a pevně obsazuje první příčku v žebříčku kmenů i v OD žebříčcích. Tyto přestupy logicky vzbudily negativní ohlas ostatních kmenů jižní koalice, situace v koalici je napjatá. V následujících dnech se přidávají další přestupy a v květnu GTL mění svůj tag na GTLH ( GoM + -THOR- + LIBERO + H.T.M. ) . Zdá se, že druhou světovou válku má svět 2 zasebou. Čím se bude bojovat v té třetí ?

Na přelomu června a července 2011 téměř zaniká LFFF, které zůstávalo dodnes uvnitř území GTLH. Část hráčů vstupuje do GTLH, část je předávána, část sbírána už jen jako barbarky. -B- pod tlakem kyseliny a WL ztrácí, většina hráčů přechází do GTLH. Vypukla válka mezi H2SO4+WL~ a GTLH. Probíhají boje mezi některými hráči JK a některými bývalými hráči HTM.

Na začátku podzimu roku 2011 je ukončena diplomacie mezi největšími kmeny světa - GTLH a JK (později CQS), což je v historii světa 2 bez nadsázky považováno za začátek 3. světové války.


Nejsmradlavější bahno a trus, který kdy hrál tuto hru, začíná vyplouvat napovrch. Hra ukazuje ty nejhorší lidské vlastnosti v plném světle. Několik zrádců z obou největších kmenů přechází k ulhané učitelce (eeww, kmen *AS*) a útočí na Gondor. Převlékli kabáty a ze dne na den se ze spojenců stávají nepřátelé. Zradu dlouho v tichosti připravovali, v modrém poli přesouvali armádu, jsou vypodporováni a dále podporováni dalšími zrádci - několika hráči (včetně dalších svých účtů) z GTLH i JK . Tito jim také předávají vesnice v týlu. To vše přes spojeneckou úmluvu. O osudu mnohých z nich i Gondor kdysi rozhodl, když souhlasil s jejich přestupem ke spojencům a s ukončením útoků na ně. Přesto se vedení spojenců odmítá na řešení situace podílet.

Kmen WL~ a část kyseliny fúzuje s JK a vzniká CQS.

Aktuální žebříček z 1.11.2011:

ze011111.jpg


Novodobé CQS i GTLH jsou spojeny z mnoha kmenů a mnoha názorových směrů. Názorové rozdíly uvnitř CQS vygradovaly na začátku prosince a sjednotitel jižní koalice v novodobé CQS (TOP hráč KingDuck) se rozhodl předat účet a tento 5.12.2011 přestupuje ke GTLH. Bylo to den po té, kdy GTLH vyhlásilo válku CQS. V zápětí se věci daly do pohybu. Několik hráčů CQS se vrací do WL~ a kyseliny, bojují ale nadále na straně CQS. Pro některé včetně části vedení CQS hra ztrácí smysl a ruší účty. To, co před mnoha a mnoha lety ;-) začalo jako spor mezi "TOP hráči a členy supportu" v centrální a západní oblasti na straně jedné a "obyčejným lidem" kolem a daleko na východě na straně druhé, začíná ztrácet rovnováhu. Není to však již doslova ten původní konflikt, svět od té doby prodělal mnoho změn, fúzí a transformací, včetně několika zásahů "vyšší moci", mnoho kmenů zvučných jmen upadlo téměř v zapomění, mnoho předních hráčů na obou stranách tento svět opustilo, na mnoha účtech již nejsou původní hráči.

4.dubna 2012 CQS s kyselinou a WL~ kapituluje a navrhuje vytvoření neutrálního kmenu s cílem ukončení světa. GTLH návrh přijímá s tím, že neutrálním kmenem by se mělo stát GTLH. To se také ujímá vytvoření plánu na ukončení světa. Napříč kmeny TOP7 žebříčku je dojednán a 16.4. nastolen světový mír. Zároveň se začíná realizovat scénář ukončení světa...

V podvečer 27.dubna 2012 dosahuje GTLH přesně podle plánu cílového procenta vesnic. Zdá se, že v cestě ukončení světa 2 stojí již jen time end...

proc3.bmp


S vyhlášením time endu (po rozpuštění poražených kmenů a přijetí jejich hráčů do GTLH) zrušilo několik větších bojovníků na straně vítězů (mazlik99, budovatel, pavlik38, sofino) své účty. Nelze již ověřit, zda následující plán interně nazvaný "Trojský kůň" vznikl před kapitulací aktérů a nebo byl inspirován teprve zrušením těchto účtů (aktéři tvrdí to druhé, okolnosti jejich kapitulace, rezignace na původní podmínky a koneckonců i název plánu nasvědčují prvnímu), každopádně byl realizován. Během dne 27.07. (3 dny před koncem Time Endu) několik hráčů, zejména bývalé H2SO4 a WL~ společný kmen opouštějí. V podvečer GTLH nově drží 79% aktivních vesnic a Time End je tedy zrušen. Odchod členů mnoho předních hráčů vnímá jako zradu a ruší své účty, vznikají veliké lány opuštěných vesnic. Ozývají se hlasy, že v narušení dohody sehráli svou roli i členové supportu. Odešlí zakládají kmen WL~H2 (WL~H2SO4) a postupně se k nim přidávají další hráči, zejména z těchto původních kmenů. Z GTLH odcházejí také někteří hráči zejména bývalého JK a AS, zakládají kmen Vvv (Veni, vidi, vici). Jejich hlavním cílem je ukončení světa.

Síly mezi GTLH a WL~H2 se dalšími přestupy postupně vyrovnávají, přičemž veškerá následující jednání selhávají, naráží na nezájem ze strany WL~H2. Ti tvrdí, že si to rozmysleli, že velmi chtějí hrát, že svět2 je velmi zábavný. V pravé poledne, dne 12.10.2012 vyhlašuje WL~H2 kmenu GTLH válku.

Tu po roce bojů, v říjnu 2013, WL~H2 prohrává. Hráči, kteří původně tvrdili, jak je hra na světě 2 velmi baví, ruší své účty, včetně iniciátorů přerušení minulého Time Endu. Kyselina vyžírá na mapě rozsáhlá šedá území a 3. světová válka tak zdá se definitivně končí. Nakonec, nebyla ani moc děsivá, ani zničující, spíše vleklá, plná lži, intrik, rutinní dřiny, nudy a zrady. Toto tedy byly hlavní zbraně, jimi se bojovalo ve 3. světové válce na světě 2. Lze očekávat paralelu s reálným světem? Je možné, že se Albert Einstein mýlil? :) Mimochodem, v této době končí nejen betkapetka jako hráč (WL~H2) i jako člen DK týmu, ale i celý DK support tým se rozpadá. Končí i Indigra - hlavní administrátor. Vedení kmenů světa i hráči začínají hledat nový scénář možného ukončení světa. Hlavního slova se koncem listopadu ujímají zaslouženě znovu diplomaté z GTLH. Vyjednávání bylo krátké a úspěšné.

6.12.2013 získává GTLH 80,63% aktivních vesnic a další hráči přicházejí. Získávají průběžně také další barbarky po kyselinách i vesnice několika nepřistoupivších bývalých kyselin. Druhým v žebříčku je
původní kmen tohoto světa - Gondor Aragorrna (GA), spojenec GTLH.

V neděli, 8.12. v 13:40 hod, je podruhé v historii S2 vyhlášeno odpočítávání konce světa. Time-end je stanoven na tři měsíce a končí 10.3.2014.


I když dávno takové kmeny jako IB, OSSR, KRV, xZahor, LFFF a jejich dávný spor jsou již historií, odpověď na pradávnou otázku je zjevná. Vítězí lid nad těmi, jež sami sebe označili elitami. Pravda, lid se mezi sebou také řezal; mlelo se to mnohdy řádně, ale vyspěl a zvítězil, přes všemožné pokusy nepřítele, včetně intrik, restrukturalizací a několika nešťastných zásahů "vyšší moci". GoM - dávný spojenec a pokračovatel LFFF, -THOR-, Libero, Heroes of Troja - Mach vítězí. A Gondor ? Původní kmen tohoto světa - to je lid už z podstaty ;-)

Ano, důležitá rozhodnutí bylo třeba činit, suverénem byl ale vždy kmen. Vůdce nebo vojenský velitel předložil někdy varianty s jejich možnými důsledky, rozhodli ale vždy všichni Gondořané. Žádné rozkazy, příkazy a restrikce, kmen vždy činil, co bylo třeba. Vždy na takové nasazení, které bylo třeba. Ne, protože musel, ale protože chtěl. Díky všem, kteří vydrželi, díky všem, kteří padli. Díky těm, kteří pomohli s mnohdy těžkým rozhodováním, díky jim, že vždy měli jasno, co chtějí. I mě, jsouce nejednou zvyklaným, dokázali znovu čistotou svých myšlenek vrátit jistotu. Nemusím jmenovat, oni vědí. Díky také všem přátelům Gondoru, nikdy na Vaši pomoc nezapomenu. Dokázali jsme to, kamarádi, je to tam !

... Aby věci, které neměly být nikdy zapomenuty, nebyly ztraceny.
Aragorrn, vůdce Gondoru


finale.jpg




[video=youtube;I8Bczby7cKo]http://www.youtube.com/watch?v=I8Bczby7cKo&feature=channel_page[/video]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser3219

Guest
Moc pěkná práce!!!! Fakt! Jsem nadšenej, že se najde někdo, kdo tomu chce obětovat svůj čas :)
Konečně zas rozumný téma, Díky
 

DeletedUser

Guest
Díky


Pro Troyan:

Jsou mapy, kde je ILU zvlášť, ale ani jedna není veřejná. Třeba časem udělám ještě TOP10, když bude zájem, ale nevím, dost nestíhám.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser6288

Guest
Byla sranda:),já tam ten ILU vidím ptže vím kde sídlí..Ale fákt pěkná práce to musím uznat..

Časem by to chtělo i to Top 10..Ale to až budeš mít čas:)
 

DeletedUser1016

Guest
velmi slušná prácička a když se do toho opřeš tak uděláš TOP10 v pohodě

proč jsi to dělal animované ??? stačilo normal jako obrázek
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Díky. No, ani tak ne, spíš změny v seznamech chvilku trvají, protože je to podle ID, nechtělo se mi dělat další závislosti a spojovat do toho další tabulky. Takže, když bude nějaká změna v aliančních spojencích, tak to může chvilku trvat, než se to projeví. Taky TOP10 bude, ale až bude chvilka nazbyt.

Animuje se to skoro samo, tak jsem to tam dal, říkal jsem si, že za čas to bude možná zajímavý ....
 
Nahoru