• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Marie Antoinetta

  • Zakladatel vlákna Marie Antoinetta
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
A bylo to tady. Venku se setmělo a na mém monitoru se po mapě světa DK začali pohybovat tři body.:shock Ty body se pohybovali rychle i když u nějaké vesnice se občas zastavily a pak znovu.
Najednou nabraly směr i k mé vesnici, napětí stoupalo a byly tu! :scratch Stav mé armády stoupl o 3 jednotky a mě se ukázalo:
1 Mikuláš
1 Anděl
1 Čert
Čert okamžitě začal šmejdit ve Zbrojnici a bral si předměty. A zrovna můj nejoblíbenější - dalekohled. :angryRychle vysílám ze své druhé vesnice sekerníky :axeať toho čerta vyženou:diablo.
Mikuláš:king ten naopak šel rovnou do Panského domu a nadělil mi spoustu zlatých mincí.
Anděl :angellítal z budovy do budovy a mě naskakovaly Zprávy typu - málo lučištníků, nedostatečný lvl hradeb, málo rabuješ suroviny apod.:dead
V ten moment vtrhly do vesnice moje jednotky a začaly boj s čertem.:paladin Schoval se do skladiště, potom do dílny, lítal po celé hlavní budově ale málo platný, dohonily ho a můj dalekohled musel vrátit:yes, já zatím slíbila andělu, že se polepším, Mikuláši na cestu přibalila 30 PB:gamer za mince a byl klid.
Smutně jsem sledovala:( jak se opět rychle vzdalují k dalším bojovníkům a vím, že zase za rok. Pápá. :byeAle přeci budou ještě Vánoce --ch4a co když přijde Ježíšek ?--ch13
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru