Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 22. říj 2015 #1 Něco pro inspiraci ... Naposledy upraveno: 22. říj 2015
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 24. říj 2015 #4 Děkuji Vám oběma. :hi
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 26. říj 2015 #5 Potřeboval jsem "zabít" čas mezi obranou ...
sakaal Support Officer Člen týmu Support Officer Speed Administrátor Počet poděkování 220 26. říj 2015 #6 Chválim
DeletedUser41808 Guest 30. říj 2015 #7 Jednoduchá práce kterou by zvládl snad každý člověk. V jednoduchosti je síla. Moc pěkné. Klobouk dolů. :hi
Jednoduchá práce kterou by zvládl snad každý člověk. V jednoduchosti je síla. Moc pěkné. Klobouk dolů. :hi
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 2. lis 2015 #8 Tak fotky jsou vlastní a ta mandala vlastnoručně nakreslena. Dal jsem to sem pro inspiraci, že i s jednoduchým programem na úpravu fotek se dá známka vytvořit. Pokud Tě to opravdu zaujalo, tak jsem rád a pokud někoho i inspirovalo, tak o to víc. :hi
Tak fotky jsou vlastní a ta mandala vlastnoručně nakreslena. Dal jsem to sem pro inspiraci, že i s jednoduchým programem na úpravu fotek se dá známka vytvořit. Pokud Tě to opravdu zaujalo, tak jsem rád a pokud někoho i inspirovalo, tak o to víc. :hi
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 2. lis 2015 #10 U miminek platí, práce ruček, k myšlení krůček. Tak zkouším, jestli to tak funguje i u starších a pokročilých ...
U miminek platí, práce ruček, k myšlení krůček. Tak zkouším, jestli to tak funguje i u starších a pokročilých ...