• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Deleted User - 4094978

Guest
Sice nerad, ale souhlasím s názorem že prémiový trh je už přes čáru, a pro nové hráče naprosto nehratelné. Doteď to bylo o tom aby se hra pomocí PB zpřehlednila, případně zvedla produkce. Jednoduše za PB jste si nekoupili skill ale jen získali jakousi výhodu jako v každý hře. Myslím že prémiový trh by měli nějakou formou omezit. S ohledem na to že velká část PB neputuje k innogames ale k dalšímu hráči, výrazně omezuje nonPB hráče si myslím že není dostatečně promyšlené jaké komu to přinese výhody. Výrazně zvýhodněný jsou high PB hráči a innogames za nima bude podle mě z dlouhodobého hlediska za nima zaostávat právě kvůli PB které zůstávají v oběhu a nízkou motivaci nonPB hráčů.
 

Whiskass

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Existuje oficialni kanal jak muze hrac kontaktovat InnoGames ohledne hry nebo musim napsat na nejaky jejich oficialni mail? Kdyz uz napad na "svet bez premioveho trhu" ma na svete 74 svoji ligu
liga za jeden Svět Bez Premiového Trhu
zkratka SBPT


tak to nevzdam jen tak.

W
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
O nastavení světa rozhoduje český tým, který se však musí řídit několika pokyny ze strany InnoGames, které má rozhodující slovo tom, jaké nastavení svět bude mít. Svět bez prémiového trhu se v nejbližší době neplánuje a již vůbec ne pro následující svět. InnoGames z tohoto důvodu proto určitě nekontaktujte.
 

SaLaZaRX

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Dobrý den měl bych návrh na další svět nastavení

Rychlost světa
1
Rychlost jednotek 1
Pevnost aktivní
Nárůst oddanosti: 1 ,5
Omezení počtu členů v kmeni: 20-30
Podmínky pro vítězství:Velké obléhání,věk osvícení,runové války
Paladin Aktivní
Vlajky Aktivní
2 Startovní vesnice
Volba světové strany neaktivní
Lukostřelci ano
Podpory pouze v rámci kmene
+ Aby se tam ukázal na tom světě alespon jeden kmen např. barbaru který by byl ovládán umělou inteligencí a měli by cíl znepříjemnit a stížit hru nejlépe celému serveru aby byly nastavený tak aby stavěli vesnice,dobývali vesnice, utočily , bránily se a hráli jako normální hráči
 
Naposledy upraveno:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za tvůj návrh na nový svět. Bohužel není možné na běžném světě začínat se 2 vesnicemi, stejně tak není možné do hry přidat kmen ovládáný umělou inteligencí, který by útočil, bránil a choval se jako běžný hráč.
 

smuffi

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
Já bych brala nějakej rychlejší svět, bez kostela, bez strážní věže, bez lučištníků, se starým paladinem :D + se mi zalíbil ten upravenej noční bonus, který šel dát na prázdninovém speedu. I kdyby si člověk mohl vybrat mezi 22-6, 23-7, 24-8, 1-9, tak by to bylo fajn. Byla by to změna, nemohly by se plánovat útoky na danej čas pro celý kmen :p A víc lidí by se vyspalo :D Ne, vážně je otravné, když je na světě čas 23-7, někomu se třeba nechce vstávat brzo, tak si přispí do 12, protože může. :D ... Taky by bylo zajímavý kdyby šlechtic nemohl jít přes celou mapu. Koneckonců teď jsou mapy menší, než před 10 lety. Co mě dále štve je i omezení hráčů v kmeni, zvedla bych to na 50. Stejně je hodně kmenů, kteří si dělají akademie. Navíc nikdy nemusí být kmen plný. Zvýšením počtu lidí v kmeni bych odebrala možnost podporovat lidi mimo kmen.

Herní rychlost 2.5
Rychlost vojenských jednotek 0.6
Morálka Aktivní (nezávislé na čase)
Výzkumný systém Zjednodušený výzkum
Kostel Neaktivní
Strážní věž Neaktivní
Noční bonus Aktivní 8hod dle vlastního nastavení, od skončení začátečnícké ochrany se nemůže měsíc měnit
Max. útočný poměr (útočník: obránce) 30:1 za prvních 30 dní
Ochrana pro nové hráče 3 Dny
Vlajky Aktivní
Pevnost Neaktivní
Lučištníci Neaktivní
Systém špehování Špehové mohou získat informace o jednotkách, budovách, surovinách a jednotkách mimo vesnici
Paladin Aktivní s předměty - např. Aletheiany výstražné ohně :p, nebo pouze jeden paladin na hráče, bez předmětů
Domobrana Aktivní
Šlechtic Zlaté mince
Maximální dosah šlechtice 30 polí
Nárůst oddanosti za hodinu 2,5
Omezení počtu členů v kmenu. 50
Útočení na členy kmene Útoky proti členům vlastního kmene nebudou změněny na návštěvu a způsobí škody
Kmenové úrovně Aktivní
Podpora mimo kmen Podporovat vesnice mimo vlastní kmen není možné.
Možnost volby světové strany Aktivní
Podmínky pro vítězství Po uplynutí 180 dní musí kmen držet min. 70% hráčských vesnic po dobu 20 dní
 

DeletedUser44631

Guest
Děkujeme za tvůj návrh na nový svět. Bohužel není možné na běžném světě začínat se 2 vesnicemi, stejně tak není možné do hry přidat kmen ovládáný umělou inteligencí, který by útočil, bránil a choval se jako běžný hráč.

Možné to je, lžete. Jen to nechcete takto nastavit nebo to nemáte povolené ze strany Inno. Bohužel jste se zasekli v době a neděláte pro tu hru nic víc, abyste ji oživili. Není pak divu, že Vám tady lidi pak píšou přemrštěné nápady apod. Začít hrát s dvěmi vesnicemi je velice efektivní způsob i pro hráče, kteří to moc neumí, neboť mají jednou tolik šance, že uspějí.
Kdo tohle chce hrát, musí chodit zase na cizí jazykové verze, neboť v ČR se bude měnit jen pár parametrů a budeme hrát již brzy osmdesátý server téměř totožný.

Já nevím jak vy, ale mě každý den nebaví jíst ten stejný chléb. Těch hráčů, je většina a snaha nulová. Není divu, že ta hra pak upadá.
 

Sizzar

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Na klasiku se začínalo se dvěma vesnicemi a bylo to fajn. Nechápu proč by to nebylo možné za běžném světě ? To se tolik bojíte o svojí práci že nejste schopni Inno o cokoliv požádat ?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
V nastavení u běžného světa není možné změnit počet začínajících vesnic, tato možnost je již zablokována. Začínat s více vesnicemi je možné pouze na klasik světě (případně speedu, ale tam za to nedám ruku do ohně). Pokud máte návrh na nějaké zajímavé oživení, sem s ním. Nastavení pro nový svět právě připravuji, tak když to bude reálné a InnoGames nám to schválí, rád ho přidám.
 
Nahoru