rychlost internetove připojky neovlivnuje rychlost načítani atd... ale ping ( rychlost pouze pokud je fakt moc pomala ) což považují u normalních webu třebas za 2mbit cca to níkdo neovlivní kromě vzdaleností od ustředni poskytovatele intetnetoveho připojení / připadně visilače sygnalu wifi jinak vetšína lidí to děla přes skripty proto to níkdo jiny nestíha kupovat tam je problemZdravím,
Chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo upravit tržiště ?
Nevím jak ostatní ale třeba já se často potýkám s rozdílným internetovým připojením a rozdílem vesnice x město.
Lidé kteří jsou například v Praze, mohou mít bez problémů připojení o rychlosti 1Gb/s zatímco lidé z malých vesnice jsou rádi za pouhých 15-25 Mbit/s dle vytíženosti sítě a takové rozdíly jsou potom při startu světa a nákupu(chytání) bodů docela markantní a klíčové .... Nešlo by k tomu alespoň přidat i nabídku vytvoření klasické nabídky kterou by někdo přijal jako u normální výměny surovin ? Samozřejmě by mohl být sjednocený povolený poměr surovin vůči pb bodům ve stejné míře jako automatický prodej nákup z aktuálního sytému
rychlost internetove připojky neovlivnuje rychlost načítani atd... ale ping ( rychlost pouze pokud je fakt moc pomala ) což považují u normalních webu třebas za 2mbit cca to níkdo neovlivní kromě vzdaleností od ustředni poskytovatele intetnetoveho připojení / připadně visilače sygnalu wifi jinak vetšína lidí to děla přes skripty proto to níkdo jiny nestíha kupovat tam je problem
Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo upravit tržiště ?
Nevím jak ostatní ale třeba já se často potýkám s rozdílným internetovým připojením a rozdílem vesnice x město.
Lidé kteří jsou například v Praze, mohou mít bez problémů připojení o rychlosti 1Gb/s zatímco lidé z malých vesnice jsou rádi za pouhých 15-25 Mbit/s dle vytíženosti sítě a takové rozdíly jsou potom při startu světa a nákupu(chytání) bodů docela markantní a klíčové .... Nešlo by k tomu alespoň přidat i nabídku vytvoření klasické nabídky kterou by někdo přijal jako u normální výměny surovin ? Samozřejmě by mohl být sjednocený povolený poměr surovin vůči pb bodům ve stejné míře jako automatický prodej nákup z aktuálního sytému