Uvítala bych to i na této stránce (celkově na tomto fóru), aby příspěvky se rovnou ukazovaly pod posledním, jako to bývá zvykem na většině stránek a ne první stránkou, která je z roku např. 2016..
2- Seznam hráčů v úspěchu mentor.. vypadalo by to např. jako jsou denní úspěchy, kdy pod úspěchem (pokud jich je víc) je šipečka "Zobrazit vše", kterou když rozkliknete se objeví všechny ty denní úspěchy s datem, skóre a tak dále. Taková nějaká by byla má představa o tom, že by na profilu nadále zůstal úspěch "Mentor" jen by se pod tím kliklo "Zobrazit vše" a tam by byla jména (nick) hráčů, které dotyčný mentor "vycvičil"
Popsala jsem to tak nějak jasněji?
Ještě k mentorům.. Vím, že na zlatý úspěch jich je možno vycvičit 8, ale pro mě už dále nemá smysl někomu dělat mentora, protože úspěch je splněn, nebylo by od věci např. dávat za každého dalšího učně alepsoň vlajku stupně 1 (teď tedy po pravdě nevím, jestli tomu tak není), za ty nervy, které to mnohdy hráče stojí
3 - Já chápu, že nemá na kmenové úlohy vliv, zda je začátek nebo konec světa, ale jedná se spíše o to, že když už se neobjevují nové barbarské vesnice, tak úplně není možné splnit tu úlohu. Protože jak píšete, za prvé není hned po ruce, je to třeba X hodin cesta a za druhé, v momentální fázi světa 81, kdy se objeví barbarská vesnice, je během pár hodin zabraná. Proto není možné týdenní úlohu splnit a tak je trochu zbytečné čekat takovou dobu na novou úlohu a ještě s pocitem, kdy víte, že tenhle týden nedostanete žádnou prestiž.